علت حادثه در بندر شهید رجایی بررسی می شود / آیا واقعا لازم است ۱۳۰ هزار کانتینر را در بندر نگه داریم؟



به گزارش مشرق، پزشکیان رئیس جمهور در ستاد بحران استان هرمزگان اظهار کرد: اولویت نخست ما این بود که تلاش کنیم آتشی که افروخته شده بود، در سریع ترین زمان ممکن خاموش کنیم.طبیعتا در مراحل بعدی باید بررسی کنیم که چه عواملی منجر به این حادثه شد، چه اقداماتی را باید انجام می دادیم تا از بروز آن جلوگیری شود و چه برنامه ریزی هایی برای آینده لازم است تا از تکرار چنین روندی جلوگیری گردد.

وی افزود: آیا ضرورتی دارد کانتینرها را به مدت سه یا چهار ماه در این مکان نگهداری کنیم و حدود ۱۲۰ هزار یا ۱۴۰ هزار کانتینر را در محل ذخیره کنیم؟

پزشکیان عنوان داشت: در این خصوص مقرر شد که همه استانداران مطالعاتی در این زمینه انجام دهند و همچنین در سطح وزارتخانه، یک مطالعه تطبیقی از روش های مدیریت بحران در کشورهای پیشرفته نیز صورت گیرد.

وی با بیان این که تلاش شود امروز کار در بندر شهید رجایی جمع شود و بررسی های فنی آغاز شود، خاطرنشان کرد: باید تدابیری اندیشیده شود که حوادث مشابه رخ ندهد و اگر رخ داد با سرعت و امکانات پیش بینی شده ای فورا مهار و کنترل شود.

رییس جمهور همچنین از همدلی همه مردم و نیروهای مسلح و آتش نشانان و نیروهای امدادی و درمانی قدردانی کرد و گفت: برای خانواده جان باختگان هر کمکی که لازم است در دولت انجام بدهیم، دریغ نخواهیم کرد.

پرسش و پاسخ در علت حادثه در بندر شهید رجایی بررسی می شود / آیا واقعا لازم است ۱۳۰ هزار کانتینر را در بندر نگه داریم؟

گفتگو با هوش مصنوعی