۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته عفاف و حجاب در قزوین برگزار می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ،صدیقه ربیعی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین در نشست فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین با موضوع بررسی راهکارهای ارتقاء حجاب و عفاف بر پایه مشارکت فعال و ایفای نقش سازمان های متولی که صبح امروز در سالن جلسات شهید حق شناس قزوین برگزار شد، اظهار داشت: باید در حوزه عفاف و حجاب برنامه محور عمل می کردیم در حالی که بسیاری از برنامه ها هدفمند نبوده و تنها به منظور گزارش دهی انجام شده است.

وی با بیان اینکه برنامه هایی که در حوزه عفاف و حجاب برگزار می شود، باید به صورت مستمر انجام شده و همچنین باید برنامه محور باشد، خاطرنشان کرد: فعالیت های فرهنگی در این حوزه باید بر محورهای فردی و اجتماعی انجام شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین خاطرنشان کرد: برنامه ها باید در سه حوزه تعمیق باورهای دینی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و همچنین حفظ و حراست از باورها برگزار شود زیرا در این صورت اعتقادات جوانان محکم شده و توطئه های دشمنان دیگر اثرگذار نخواهد بود.

ربیعی افزود: متاسفانه امروز برخی از باورها در نوجوانان خدشه دار شده در حالی که باید این اعتقادات مجدد به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود.

تمامی برنامه های هفته عفاف و حجاب قزوین به صورت مجازی برگزار می شود

مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین نیز در این جلسه گفت: شیوع ویروس کرونا سبب شده تا تمامی برنامه های هفته عفاف و حجاب قزوین به صورت مجازی برگزار شود.

بیدخام تصریح کرد: کم هزینه بودن و ماندگاری بالای محتواهای آموزشی موجب اثرگذاری بیشتر در حوزه فرهنگ عفاف و حجاب خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای ایجاد فرهنگ حجاب در جامعه به باورهای قوی در بین جوانان نیازمندیم، افزود: باید به صورت جدی آسیب شناسی شود که چرا پس از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی همچنان در حوزه حجاب با مشکلات مختلف مواجه هستیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با بیان اینکه باید سیاست های کلان در حوزه عفاف و حجاب مورد بررسی قرار گیرد، عنوان کرد: پرداختن به موضوع حجاب نباید تنها در یک هفته خلاصه شود.

بیدخام تصریح کرد: عفاف و حجاب کاملا مطابق با خواسته های بشری است و در واقع از حجاب و عفاف می توان به عنوان سبک زندگی ایرانی و اسلامی یاد کرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: بخش نامه هایی اداری نمی تواند منجر به فرهنگ سازی در جامعه شود حال آنکه استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند در ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف اثرگذار باشد.

بدحجابی، یکی از مهمترین مشکلات فرهنگی در قزوین است

فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه قزوین چهارمین شهر مذهبی در کشور است گفت: متاسفانه امروز رواج بد حجابی در کهن شهر مذهبی قزوین منجر به مشکلات فراوانی در جامعه شده است.

وی با بیان اینکه محتوای آموزشی مناسب و کافی برای آموزش هویت اسلامی و ایرانی به نوجوانان تهیه نکرده ایم افزود: در حوزه هویت بخشی به غیرت پسران و حیای دختران نیز نتوانسته ایم به درستی عمل کنیم.

محمدبیگی عنوان کرد: نیروی انتظامی وظیفه برقراری امنیت اجتماعی را دارد در حالی که امروز به جای آنکه موضوع حجاب و عفاف در کتب آموزشی و فیلم های فاخر فرهنگسازی شود، تنها از نیروی قهری برای رفع معضل بدحجابی کمک گرفته می شود.

وی افزود: برخی از دولت ها تنها به خاطر سیاست بازی و رای آوردن، تصریح کردند که حجاب مردان و زنان در جامعه اهمیتی ندارد اما این در حالی است که بی تدبیری در حوزه تربیت غیرتمندی و حیای نوجوانان، امروز مشکلات فراوانی را در جامعه به وجود آورده است.

انتهای پیام/ ع
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته عفاف و حجاب در قزوین برگزار می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.