طرح داناب رویکردی برافزایش سواد زیستی دانش آموزان است



به گزارش خبرنگار مهر، محمد دستورانی صبح سه شنبه در مراسم افتتاحیه طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) به میزبانی مدرسه دخترانه پیامبر اکرم (ص) سمنان ضمن بیان اینکه اگر بخواهیم به قدر و قیمت آب در جهان آفرینش که مدرسه تعلیم و تربیت خداوند است بپردازیم باید از وجود خودمان شروع کرد، ابراز داشت: حیات منهای آب برای ادامه زندگی بشر امکان پذیر نیست لذا توجه به آن حائز اهمیت خواهد بود.

وی افزود: سازمان یونسکو سواد را با ۱۲ رویکرد معنا می کند که این صرف خواندن و نوشتن نیست بلکه رویکردهای مختلفی از جمله سواد انرژی، حرکتی، رسانه ای، مالی، ارتباطی و غیره را در بردارد که اگر این نباشد باوجود مدرک دکترا ۹۵ درصد سواد در شما شکل نگرفته است.

مدیر کل آموزش وپرورش استان سمنان ضمن بیان اینکه در سند تحول به ساحت مربوط به زیستی و بدنی توجه شده است، ابراز داشت: در بطن آن سواد محیط زیست و انرژی نیز وجود دارد لذا هنر باید این باشد که این انرژی ها را برای دوام نسل فردا حفظ کنیم.

دستورانی ضمن بیان اینکه طرح داناب در مدارس سمنان و میامی انجام می شود، تصریح کرد: اگر ارکان تعلیم و تربیت مورد آموزش قرار گیرد و برای حفاظت از منابع آب فرهنگ سازی انجام شود قطعا می توانیم دنیای جذاب و بانشاطی را برای خودمان رقم بزنیم.

وی افزود: ۹ سال تلاش مستمر صورت گرفت تا به توانیم فرهنگ سازی مصرف آب را در مارس نهادینه کنیم و طرح داناب نیز در واقع ناظر بر همین موضوع خواهد بود که خود دانش آموزان به عنوان مروجان مدیریت صحیح آب شده و از این طریق فرهنگ سازی به کل جامعه تعمیم داده شود.

پرسش و پاسخ در طرح داناب رویکردی برافزایش سواد زیستی دانش آموزان است

گفتگو با هوش مصنوعی