گوشه ای از مصائب مردم در شهرک فضای سبز <a href="/fa/dashboard/ class="text info">شیراز</a> / رهاشدگی فاضلاب در کوچه ها و معابر اخبار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">فارس</a> اخبار استانها <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تسنیم</a>

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سند جامع محرومیت زدایی کلانشهر شیراز با محوریت ۴۰ محله تدوین شد و منطقه هفت شیراز یکی از مناطق شرقی این کلانشهر از جمله مناطقی است که برای تعداد بسیاری از محلات آن پرژوه های محرومیت زدایی بسیاری تعریف شد که در حال حاضر به گفته شهردار این منطقه بیشتر این پرژوه ها در حال اجرا هستند.
طی سال های گذشته سیل مهاجرین و افراد با بنیه مالی ضعیف به این مناطق سرازیر شده به نحوی که توسعه ناهمکون ساخت و ساز ها از ارائه خدمات دهیاری پیشی گرفت و مستحدثات بدون بررسی طرح های بالادستی و بدون زیرساخت های لازم شهری گسترش یافت و در سالیان قبل تعدادی از روستا های حاشیه این منطقه به شهر اضافه شد و با گذشت سالیان سال از این موضوع، اما هنوز هم ارائه خدمات از سوی دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بسیاری از محلات این منطقه بسیار ضعیف است و همواره از سوی دستگاه های خدمات رسان نبود اعتبارات و یا عدم تخصیص بودجه برای انجام اقدامات مطرح می شود.
این در حالی است که جنس محرومیت در محلات این منطقه بسیار متفاوت از سایر محلات محروم شیراز است و مردم در دریافت خدمات مورد نیاز خود سالیان طولانی در انتظار اقدامات اجرایی از سوی دستگاه های متولی هستند.
در بازدیدی که با حضور شهردار منطقه هفت و رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز و خبرنگاران از این منطقه و پروژه های اجرایی در حوزه محرومیت دایی صورت گرفت درخواست اصلی مورد طرح از سوی شهروندان بسیاری از محلات اجرای شبکه فاضلاب در سطح محلات بود، اقدامی که سالیان سال است مردم مناطق مختلف سطح شهر شیراز از شهر جدید صدرا تا جنوبی ترین مناطق این کلانشهر چشم انتظار اجرای این طرح از سوی اداره آبفا هستند. چرا که عدم اجرای شبکه فاضلاب به جهت جمع آوری و هدایت آب های سطحی موجب شده تا آب های سطحی و فاضلاب های خانگی و شهری شهروندان همواره در کوچه ها و معابر رها شود و منجر به بروز مشکلات بهداشتی و بوی نامطبوع برای شهروندان شود.
در بازدید میدانی از یکی از پروژه های ورزشی این منطقه که در مجاورت شهرک فضای سبز در بلوار خلیج فارس قرار داشت، تعدادی از محلات این شهرک با تعداد ۱۵۰ نفر خانوار با مشکل برق رسانی به منازل خود مواجه بوده که هیچ یک از این خانه ها دارای انشعاب شبکه برق نیستند. این در حالیست که ستون های برق طی سال های گذشته در این محله احداث شده، اما به دلایل نامشخصی عملیات برق رسانی از ستون ها به منازل انجام نشده و مردم در جهت تآمین برق مورد نیاز خود از کابل های برق که به صورت هوایی و زمینی از کارگاه های مجاور به منازل کشیده شده استفاده می کنند که این اقدام خطر بزرگی است که جان شهروندان به ویژه کودکان این محله را تهدید می کند.
شهردار منطقه هفت در این خصوص اظهار داشت: علی رغم نامه نگاری های بسیاری که با اداره توزیع برق صورت گرفته است، اما تاکنون برای رفع این مشکل اداره برق اقدام نکرده است. این در حالی است که علاوه بر این محله در بلوار اتحاد که متشکل از محله های کوشکک، شرغان، شهرک امام حسین، ترکان، قلعه نو، آرد خوشه و شریف آباد و … بوده سالیان سال است که ستون های برق در وسط خیابان قرار گرفته و اداره برق برای جا به جایی این ستون ها اقدامی انجام نمی دهد.
قاسم اکبری عنوان کرد: متاسفانه عدم جا به جایی این ستون ها منجر به بروز تصادفات بسیاری برای شهروندان شده است. این در حالی است که شهرداری به این موضوع ورود کرد، اما براساس قانون درآمد های پایدار که از سوی دولت ابلاغ شد این اجازه به شهرداری ها داده نشد تا برای این موضوع اقدام کند و این وظیفه بر عهده اداره برق گذاشته شد. اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی برای جا به جایی این ستون ها و نصب انشعاب برق در منازل شهروندان انجام نشده است.
شهردار منطقه هفت در پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اعلام مدت زمان عدم اقدام برای این موضوع چقدر بوده است، پاسخ داد: از زمان شکل گیری این شهرک و ساخت خانه ها اداره برق هیچ گونه ورود و اقدامی برای نصب انشعاب شبکه برق شهروندان ساکن در این محله نداشته و بیش از ۱۰ سال است که فقط ستون ها در معابر نصب شده است.
گفتنی است محمدرضا سلاحی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز روز یکشنبه ۲۸ خرداد در یک کنفرانس خبری به تعیین و پرداخت پاداش ۴۵ میلیارد تومانی بخش مصرف برق خانگی برای مشترکان خبر داد.
وی در این نشست، مدیریت ناترازی تولید و مصرف را یک موضوع حیاتی در مدیریت شبکه های برق برشمرد. این در حالی است که برای کلانشهر بزرگی همچون شیراز زیبنده نیست هنوز هم شهرک هایی وجود داشته باشد که طی سال های متمادی مردم در محلات محروم در انتظار ارائه خدمات مطلوب در حوزه برق رسانی و نصب انشعاب از سوی اداره برق باشند و این اداره برای اقدامات لازم ورود نکند، اما برای مشترکان برق خانگی پاداش میلیاردی تعیین شود و مردم نسبت به تآمین برق مورد نیاز خود از تآسیسات شبکه ای غیر مجاز و غیر ایمن استفاده کنند.
در ادامه بازدید میدانی از روند پروژه های محرومیت زدایی سطح منطقه هفت یکی دیگر از مشکلاتی که به وضوح در محلات، معابر و کوچه ها قابل مشاهده بود رها شدن زباله های شهری و خانگی بود که علی رغم تلاش های سازمان پسماند شهرداری مبنی بر جمع آوری این زباله ها در روز های تعیین شده، اما برخی شهروندان در طول روز نسبت به رها کردن زباله های خود اقدام می نمایند که این موضوع به نوعی تهدید سلامت شهروندان را در بر دارد.
این در حالی است که در بازدید از دو کانال رو باز آب های سطحی حجم بسیار زیادی از زباله های خانگی رها شده و منجر به بوی نامطبوع شده بود. به گونه ای که شهردار منطقه هفت دفع آب های سطحی و عدم اجرای شبکه فاضلاب، بالا بودن سطح آب که موجب رشد علفزار و نیزار شده و به دلیل عدم اجرای شبکه فاضلاب محلی برای ایجاد روان آب ها و فاضلاب خانگی و شهری گردیده و منجر به شیوع مشکلات بهداشتی شده است را از جمله مهم ترین مشکلات این منطقه برشمرد.
اکبری ضمن ابراز امیدواری از اینکه اداره آبفا بتواند عملیات لوله گذاری شبکه فاضلاب را در محلات مد نظر این منطقه اجرا کند، افزود: در راستای احداث تصفیه خانه محلی در این منطقه شهرداری شیراز موافقت نمود با تملک یک زمین و در اختیار قرار دادن آن به اداره آبفا اقدامات اجرایی جهت این پروژه انجام شود. این در حالیست که هیچ یک از سایر دستگاه های اجرایی در این حوزه ورود نکردند.
به گفته شهردار منطقه هفت این منطقه دارای تعداد بسیار زیادی مزارع کشاورزی است که اغلب کاشت محصولات با آب فاضلاب صورت می گرفت، اما در اقدامی جدی و با کمک و دستور قضایی دادستانی امحاء این مزارع در دستور کار قرار گرفت و ۵۰ هکتار از مزارع گندم که با آب فاضلاب کشت شده بود امحا شد.
اکبری در ادامه اضافه کرد: شهرداری این منطقه با ۱۸۰۰ هکتار محدوده خدماتی به ۲۵۰ هزار نفر جمعیت خدمات ارائه می کند و این منطقه یکی از مناطق پر حاشیه در خصوص مشکلات بوده و مجموعه مشکلات در این منطقه قابل مشاهده است. به گونه ای که اگر در هر منطقه شهرداری شیراز دو مشکل وجود داشته باشد، منطقه هفت علاوه بر مشکلات خود، آن دو مشکل دیگر را هم دارد.
وی با بیان اینکه منطقه هفت ۱۳ هزار هکتار حریم را در بر دارد و کمترین ساخت و ساز تخلفی و غیر مجاز در این منطقه وجود دارد، ادامه داد: در این منطقه بویژه در محلات محروم در صورتیکه زمین باشد و بتوان آنرا تملک کرد پروژه هایی تعریف خواهد شد تا مردم بتوانند از خدمات این فضا ها بهره مند شوند.
اکبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۸۰میلیارد تومان پروژه در سطح منطقه در حال اجرا است عنوان کرد: برآوردی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان پروژه در حال گذارندن مراحل مناقصه است.
وی همچنین از اختصاص ۲۸۳ میلیارد تومان بودجه عمرانی در سال جاری خبر داد و گفت: در کنار این بودجه بالغ بر ۶۰میلیارد تومان پروژه جدید در سطح منطقه تعریف شده که مجموع اعتبار پروژه های عمرانی به ۳۵۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
شهردار منطقه هفت همچنین از اجرای ۴۱ پروژه عمرانی در سال جاری و اجرای ۱۳ پروژه محرومیت زدایی سال ۱۴۰۱ در سطح منطقه خبر داد و گفت: دو پروژه لوله گذاری بلوار ولایت با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان، اجرای پل عابر پیاده روی رودخانه خشک بین محله کوشک و ماه فیروزان از جمله این پروژه هاست.
اشاره به سرانه فضای سبز ۱۱تا ۱۲متر مربع این منطقه از دیگر موضوعات مورد اشاره اکبری بود و وی عنوان کرد: سرانه فضای سبز این منطقه به دلیل وجود پارک ها و بلوار ها است که با احداث پارک ها و فضای جدید این سرانه افزایش می یابد.
تکمیل رینگ های ترافیکی در شرق شهر شیراز با طول پنج و نیم کیلومتر از بلوار خلیج فارس تا بلوار نصر با احداث سه تقاطع، اجرای پروژه ایستگاه شماره هفت آتش نشانی، بهسازی فضای سبز بلوار ولایت در محله وزیر آباد، سرپوش کردن کانال جمع اوری فاضلاب با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار و دیواره گذاری رودخانه خشک به طول ۳۰۰ متر مربع با اعتبار ۵ میلیارد تومان بخشی از پروژه های اجرایی در سطح منطقه هفت است که شهردار منطقه هفت به آن اشاره کرد.
اکبری در پایان یادآور شد: در منطقه هفت به دلیل پراکندگی و سکونت بسیار زیاد اتباع بیگانه، در خانه محله این منطقه آموزش های فرهنگی و اجتماعی و حتی درسی برای کودکان و نوجوانان ارائه می شود تا سطح فرهنگی این کودکان به جهت آشنایی بیشتر با موضوعات مد نظر افزایش یابد.
در ادامه این بازدید رییس کمیته ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز بر نقش پراهمیت پروژه های محرومیت زدایی در ارتقا کیفیت زندگی شهروندان تاکید کرد.
سیده مریم حسینی همچنین از فراموش شدن دستگاه های اجرایی در اجرای وظایف شان گلایه کرد و گفت: اگر دستگاه های اجرایی پای کار باشند می توان به مردم کمک های بسیاری کرد، اما متآسفانه در موضوعی همچون شیوع بیماری سالک در محلات، اداره بهداشت باتوجه به شیوع پشه سالک اعلام می کند که برای خرید و نصب پشه بند و خرید پماد به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان بودجه ندارد و این وظیفه شهرداری، بسیج و سپاه نیست که برای تآمین چنین اقلامی هزینه بپردازد.
وی با اشاره به حاشیه های مطرح شده در فضای مجازی و برخی رسانه ها از عملکرد این کمیته، گفت: طی یکسال گذشته در حال سیاستگذاری و برنامه ریزی در جهت رفع محرومیت ها از مناطق بودیم و امروز مراحل سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های پروژه های محرومیت زدایی تا حدودی به اتمام رسیده و در تمامی مناطق شهرداری شاهد بهره برداری از برخی پروژه ها و پیشرفت شماری دیگر از آن ها هستیم.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تاکید بر این موضوع که دستاورد های پروژه های محرومیت زیادی مشمول تمامی اهالی کلانشهر شیراز و استان خواهد شد، افزود: تلاش بسیاری می شود تا تفکر محرومیت زدایی در تفکر مدیران شهری نهادینه شود و این قبیل پروژه ها در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی با رویکرد عمرانی نقطه عطفی در جهت پیشبرد اهداف کلان به شمار می آید.
حسینی اضافه کرد: در راستای حرکت به سمت سوی محرومیت زدایی باید عمل گرا باشیم و پرداختن به حاشیه ها در این نگرش جایی ندارد.
رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز معتقد است در برخی موارد خاموش ماندن نشانه درایت است و در برخی موارد نیز صحبت کردن و پرداختن به موضوع ضروری است. این در حالی است که در پذیرش نقطه نظرات کارشناسی متخصصان هیچ جبهه گیری نداشته و از آرای ارزشمند آن ها بهره مند می شویم. همچنین به موازات آن ارج نهادن به اصول اخلاقی را همواره در دستور کار قرار داده و تمامی تلاش خود را برای آن بکار می گیرم.
حسینی درپایان یادآور شد: پس از مناطق دو، نه و هفت شهرداری شیراز به سراغ دیگر محلات محروم هم خواهیم رفت تا نحوه پیشرفت پروژه های محرومیت زدایی در آن ها رصد شود.
گزارش از زینب برزگر
انتهای پیام/۴۲۴/.
طی سال های گذشته سیل مهاجرین و افراد با بنیه مالی ضعیف به این مناطق سرازیر شده به نحوی که توسعه ناهمکون ساخت و ساز ها از ارائه خدمات دهیاری پیشی گرفت و مستحدثات بدون بررسی طرح های بالادستی و بدون زیرساخت های لازم شهری گسترش یافت و در سالیان قبل تعدادی از روستا های حاشیه این منطقه به شهر اضافه شد و با گذشت سالیان سال از این موضوع، اما هنوز هم ارائه خدمات از سوی دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بسیاری از محلات این منطقه بسیار ضعیف است و همواره از سوی دستگاه های خدمات رسان نبود اعتبارات و یا عدم تخصیص بودجه برای انجام اقدامات مطرح می شود.
این در حالی است که جنس محرومیت در محلات این منطقه بسیار متفاوت از سایر محلات محروم شیراز است و مردم در دریافت خدمات مورد نیاز خود سالیان طولانی در انتظار اقدامات اجرایی از سوی دستگاه های متولی هستند.
در بازدیدی که با حضور شهردار منطقه هفت و رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز و خبرنگاران از این منطقه و پروژه های اجرایی در حوزه محرومیت دایی صورت گرفت درخواست اصلی مورد طرح از سوی شهروندان بسیاری از محلات اجرای شبکه فاضلاب در سطح محلات بود، اقدامی که سالیان سال است مردم مناطق مختلف سطح شهر شیراز از شهر جدید صدرا تا جنوبی ترین مناطق این کلانشهر چشم انتظار اجرای این طرح از سوی اداره آبفا هستند. چرا که عدم اجرای شبکه فاضلاب به جهت جمع آوری و هدایت آب های سطحی موجب شده تا آب های سطحی و فاضلاب های خانگی و شهری شهروندان همواره در کوچه ها و معابر رها شود و منجر به بروز مشکلات بهداشتی و بوی نامطبوع برای شهروندان شود.
در بازدید میدانی از یکی از پروژه های ورزشی این منطقه که در مجاورت شهرک فضای سبز در بلوار خلیج فارس قرار داشت، تعدادی از محلات این شهرک با تعداد ۱۵۰ نفر خانوار با مشکل برق رسانی به منازل خود مواجه بوده که هیچ یک از این خانه ها دارای انشعاب شبکه برق نیستند. این در حالیست که ستون های برق طی سال های گذشته در این محله احداث شده، اما به دلایل نامشخصی عملیات برق رسانی از ستون ها به منازل انجام نشده و مردم در جهت تآمین برق مورد نیاز خود از کابل های برق که به صورت هوایی و زمینی از کارگاه های مجاور به منازل کشیده شده استفاده می کنند که این اقدام خطر بزرگی است که جان شهروندان به ویژه کودکان این محله را تهدید می کند.
شهردار منطقه هفت در این خصوص اظهار داشت: علی رغم نامه نگاری های بسیاری که با اداره توزیع برق صورت گرفته است، اما تاکنون برای رفع این مشکل اداره برق اقدام نکرده است. این در حالی است که علاوه بر این محله در بلوار اتحاد که متشکل از محله های کوشکک، شرغان، شهرک امام حسین، ترکان، قلعه نو، آرد خوشه و شریف آباد و … بوده سالیان سال است که ستون های برق در وسط خیابان قرار گرفته و اداره برق برای جا به جایی این ستون ها اقدامی انجام نمی دهد.
قاسم اکبری عنوان کرد: متاسفانه عدم جا به جایی این ستون ها منجر به بروز تصادفات بسیاری برای شهروندان شده است. این در حالی است که شهرداری به این موضوع ورود کرد، اما براساس قانون درآمد های پایدار که از سوی دولت ابلاغ شد این اجازه به شهرداری ها داده نشد تا برای این موضوع اقدام کند و این وظیفه بر عهده اداره برق گذاشته شد. اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی برای جا به جایی این ستون ها و نصب انشعاب برق در منازل شهروندان انجام نشده است.
شهردار منطقه هفت در پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اعلام مدت زمان عدم اقدام برای این موضوع چقدر بوده است، پاسخ داد: از زمان شکل گیری این شهرک و ساخت خانه ها اداره برق هیچ گونه ورود و اقدامی برای نصب انشعاب شبکه برق شهروندان ساکن در این محله نداشته و بیش از ۱۰ سال است که فقط ستون ها در معابر نصب شده است.
گفتنی است محمدرضا سلاحی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز روز یکشنبه ۲۸ خرداد در یک کنفرانس خبری به تعیین و پرداخت پاداش ۴۵ میلیارد تومانی بخش مصرف برق خانگی برای مشترکان خبر داد.
وی در این نشست، مدیریت ناترازی تولید و مصرف را یک موضوع حیاتی در مدیریت شبکه های برق برشمرد. این در حالی است که برای کلانشهر بزرگی همچون شیراز زیبنده نیست هنوز هم شهرک هایی وجود داشته باشد که طی سال های متمادی مردم در محلات محروم در انتظار ارائه خدمات مطلوب در حوزه برق رسانی و نصب انشعاب از سوی اداره برق باشند و این اداره برای اقدامات لازم ورود نکند، اما برای مشترکان برق خانگی پاداش میلیاردی تعیین شود و مردم نسبت به تآمین برق مورد نیاز خود از تآسیسات شبکه ای غیر مجاز و غیر ایمن استفاده کنند.
در ادامه بازدید میدانی از روند پروژه های محرومیت زدایی سطح منطقه هفت یکی دیگر از مشکلاتی که به وضوح در محلات، معابر و کوچه ها قابل مشاهده بود رها شدن زباله های شهری و خانگی بود که علی رغم تلاش های سازمان پسماند شهرداری مبنی بر جمع آوری این زباله ها در روز های تعیین شده، اما برخی شهروندان در طول روز نسبت به رها کردن زباله های خود اقدام می نمایند که این موضوع به نوعی تهدید سلامت شهروندان را در بر دارد.
این در حالی است که در بازدید از دو کانال رو باز آب های سطحی حجم بسیار زیادی از زباله های خانگی رها شده و منجر به بوی نامطبوع شده بود. به گونه ای که شهردار منطقه هفت دفع آب های سطحی و عدم اجرای شبکه فاضلاب، بالا بودن سطح آب که موجب رشد علفزار و نیزار شده و به دلیل عدم اجرای شبکه فاضلاب محلی برای ایجاد روان آب ها و فاضلاب خانگی و شهری گردیده و منجر به شیوع مشکلات بهداشتی شده است را از جمله مهم ترین مشکلات این منطقه برشمرد.
اکبری ضمن ابراز امیدواری از اینکه اداره آبفا بتواند عملیات لوله گذاری شبکه فاضلاب را در محلات مد نظر این منطقه اجرا کند، افزود: در راستای احداث تصفیه خانه محلی در این منطقه شهرداری شیراز موافقت نمود با تملک یک زمین و در اختیار قرار دادن آن به اداره آبفا اقدامات اجرایی جهت این پروژه انجام شود. این در حالیست که هیچ یک از سایر دستگاه های اجرایی در این حوزه ورود نکردند.
به گفته شهردار منطقه هفت این منطقه دارای تعداد بسیار زیادی مزارع کشاورزی است که اغلب کاشت محصولات با آب فاضلاب صورت می گرفت، اما در اقدامی جدی و با کمک و دستور قضایی دادستانی امحاء این مزارع در دستور کار قرار گرفت و ۵۰ هکتار از مزارع گندم که با آب فاضلاب کشت شده بود امحا شد.
اکبری در ادامه اضافه کرد: شهرداری این منطقه با ۱۸۰۰ هکتار محدوده خدماتی به ۲۵۰ هزار نفر جمعیت خدمات ارائه می کند و این منطقه یکی از مناطق پر حاشیه در خصوص مشکلات بوده و مجموعه مشکلات در این منطقه قابل مشاهده است. به گونه ای که اگر در هر منطقه شهرداری شیراز دو مشکل وجود داشته باشد، منطقه هفت علاوه بر مشکلات خود، آن دو مشکل دیگر را هم دارد.
وی با بیان اینکه منطقه هفت ۱۳ هزار هکتار حریم را در بر دارد و کمترین ساخت و ساز تخلفی و غیر مجاز در این منطقه وجود دارد، ادامه داد: در این منطقه بویژه در محلات محروم در صورتیکه زمین باشد و بتوان آنرا تملک کرد پروژه هایی تعریف خواهد شد تا مردم بتوانند از خدمات این فضا ها بهره مند شوند.
اکبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۸۰میلیارد تومان پروژه در سطح منطقه در حال اجرا است عنوان کرد: برآوردی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان پروژه در حال گذارندن مراحل مناقصه است.
وی همچنین از اختصاص ۲۸۳ میلیارد تومان بودجه عمرانی در سال جاری خبر داد و گفت: در کنار این بودجه بالغ بر ۶۰میلیارد تومان پروژه جدید در سطح منطقه تعریف شده که مجموع اعتبار پروژه های عمرانی به ۳۵۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
شهردار منطقه هفت همچنین از اجرای ۴۱ پروژه عمرانی در سال جاری و اجرای ۱۳ پروژه محرومیت زدایی سال ۱۴۰۱ در سطح منطقه خبر داد و گفت: دو پروژه لوله گذاری بلوار ولایت با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان، اجرای پل عابر پیاده روی رودخانه خشک بین محله کوشک و ماه فیروزان از جمله این پروژه هاست.
اشاره به سرانه فضای سبز ۱۱تا ۱۲متر مربع این منطقه از دیگر موضوعات مورد اشاره اکبری بود و وی عنوان کرد: سرانه فضای سبز این منطقه به دلیل وجود پارک ها و بلوار ها است که با احداث پارک ها و فضای جدید این سرانه افزایش می یابد.
تکمیل رینگ های ترافیکی در شرق شهر شیراز با طول پنج و نیم کیلومتر از بلوار خلیج فارس تا بلوار نصر با احداث سه تقاطع، اجرای پروژه ایستگاه شماره هفت آتش نشانی، بهسازی فضای سبز بلوار ولایت در محله وزیر آباد، سرپوش کردن کانال جمع اوری فاضلاب با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار و دیواره گذاری رودخانه خشک به طول ۳۰۰ متر مربع با اعتبار ۵ میلیارد تومان بخشی از پروژه های اجرایی در سطح منطقه هفت است که شهردار منطقه هفت به آن اشاره کرد.
اکبری در پایان یادآور شد: در منطقه هفت به دلیل پراکندگی و سکونت بسیار زیاد اتباع بیگانه، در خانه محله این منطقه آموزش های فرهنگی و اجتماعی و حتی درسی برای کودکان و نوجوانان ارائه می شود تا سطح فرهنگی این کودکان به جهت آشنایی بیشتر با موضوعات مد نظر افزایش یابد.
در ادامه این بازدید رییس کمیته ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز بر نقش پراهمیت پروژه های محرومیت زدایی در ارتقا کیفیت زندگی شهروندان تاکید کرد.
سیده مریم حسینی همچنین از فراموش شدن دستگاه های اجرایی در اجرای وظایف شان گلایه کرد و گفت: اگر دستگاه های اجرایی پای کار باشند می توان به مردم کمک های بسیاری کرد، اما متآسفانه در موضوعی همچون شیوع بیماری سالک در محلات، اداره بهداشت باتوجه به شیوع پشه سالک اعلام می کند که برای خرید و نصب پشه بند و خرید پماد به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان بودجه ندارد و این وظیفه شهرداری، بسیج و سپاه نیست که برای تآمین چنین اقلامی هزینه بپردازد.
وی با اشاره به حاشیه های مطرح شده در فضای مجازی و برخی رسانه ها از عملکرد این کمیته، گفت: طی یکسال گذشته در حال سیاستگذاری و برنامه ریزی در جهت رفع محرومیت ها از مناطق بودیم و امروز مراحل سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های پروژه های محرومیت زدایی تا حدودی به اتمام رسیده و در تمامی مناطق شهرداری شاهد بهره برداری از برخی پروژه ها و پیشرفت شماری دیگر از آن ها هستیم.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تاکید بر این موضوع که دستاورد های پروژه های محرومیت زیادی مشمول تمامی اهالی کلانشهر شیراز و استان خواهد شد، افزود: تلاش بسیاری می شود تا تفکر محرومیت زدایی در تفکر مدیران شهری نهادینه شود و این قبیل پروژه ها در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی با رویکرد عمرانی نقطه عطفی در جهت پیشبرد اهداف کلان به شمار می آید.
حسینی اضافه کرد: در راستای حرکت به سمت سوی محرومیت زدایی باید عمل گرا باشیم و پرداختن به حاشیه ها در این نگرش جایی ندارد.
رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز معتقد است در برخی موارد خاموش ماندن نشانه درایت است و در برخی موارد نیز صحبت کردن و پرداختن به موضوع ضروری است. این در حالی است که در پذیرش نقطه نظرات کارشناسی متخصصان هیچ جبهه گیری نداشته و از آرای ارزشمند آن ها بهره مند می شویم. همچنین به موازات آن ارج نهادن به اصول اخلاقی را همواره در دستور کار قرار داده و تمامی تلاش خود را برای آن بکار می گیرم.
حسینی درپایان یادآور شد: پس از مناطق دو، نه و هفت شهرداری شیراز به سراغ دیگر محلات محروم هم خواهیم رفت تا نحوه پیشرفت پروژه های محرومیت زدایی در آن ها رصد شود.
گزارش از زینب برزگر
انتهای پیام/۴۲۴/.
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «گوشه ای از مصائب مردم در شهرک فضای سبز شیراز / رهاشدگی فاضلاب در کوچه ها و معابر- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.