پوشش بیمه ای ۸۰۰ هزار روستایی کردستان فراهم شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جبار احمدپور شامگاه چهارشنبه عصر امروز در دومین نشست ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان در مجموعه های استانی از سال ۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است اظهار داشت: خوشبختانه پس از تشکیل این صندوق گفتمان توسعه بیمه خوبی نیز در استان بر اساس یک شبکه تعامل بین دستگاهی شکل گرفت.

وی افزود: جلسات فرمانداری ها در ستاد راهبردی برگزار شد و بر اساس برنامه تدوین شده ابلاغی کشور، ابلاغیه های لازم به بخشداران و دهیاران اعلام شده است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کردستان با بیان اینکه ایجاد شبکه در سطح استان نتایج مثبتی را به همراه داشته است، خاطرنشان کرد: تلاش های خوبی در خصوص بحث سهمیه های ابلاغی، جذب و تمدید عضویت های این صندوق نیز انجام پذیرفت.

«حامد قادرمرزی» عضو هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه کارکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان بر مبنای شراکت است اظهار کرد: در فعالیت های توسعه ای، کارگروه توسعه که در قالب موارد دولت است با همکاری جامعه هدف در یک موضوع واحد فعالیت می کنند.

وی با اعلام اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کردستان اداره جوانی است، گفت: کل کارکنان این صندوق در سطح کشور کمتر از ۳۰۰ نفر هستند.

عضو هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با ذکر اینکه به لحاظ هدف و اصل قانون اساسی دولت با اجرای اصل ۲۹ قانون اساسی در راستای جبران توزیع ناعادلانه برخی درآمدها که به اجبار در برخی نقاط رخ داده است، می باشد، خاطرنشان کرد: در این صندوق دولت دو سوم حق بیمه شده را پرداخت می کند و یک سوم باقی مانده توسط بیمه گر پرداخت می شود.

وی با ذکر اینکه مردم در بحث بیمه ای به دولت اعتماد دارند، تصریح کرد: بخش خصوصی کماکان نتوانسته جایگاه واقعی خود را کسب کند و به همین خاطر مردم گرایش به بیمه های دولتی دارند چراکه واقف هستند که هر اتفاقی که برای دولت هم بیفتد، حکومت ضامن اجرای تعهدات بیمه ای آنان خواهد بود.

قادرمرزی با تأکید بر اینکه باید همگی در تقویت صندوق کار و تلاش کنیم تا جامعه هدف بیشتری را جذب کرد، ادامه داد: باید توجه داشت که سالخوردگی در کشور ما با فقر مقارن است و این امر عزت و کرامت فرد را خدشه دار می کند به همین خاطر باید تلاش کرد تا جمعیت بیشتری را پیش از آنکه زمان را از دست دهند تحت حمایت های بیمه ای درآورد.

وی با اذعان به اینکه در ۱۶۵۰ روستای استان کردستان بیش از ۸۰۰ هزار نفر می توانند تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گیرند، یادآور شد: افق جمعیتی استان گویای نیاز این جمعیت به ضمانت های بیمه ای برای گذراندن زندگی روزمره آنان بوده، به همین خاطر باید به صورت ویژه این مقوله را پیگیری کرد.

خالد جعفری، رئیس جهاد کشاورزی استان کردستان نیز با بیان اینکه استان کردستان جزو معدود استان هایی بوده که عشایر ندارد و جمعیت روستایی آن یکجانشین است اظهار کرد: بیمه اجتماعی روستائیان حسنی است که ظرفیت خوبی را برای روستائیان این استان ایجاد می کند.

وی افزود: صندوق بیمه روستائیان در استان کردستان نیازمند حمایت ویژه است.

جعفری یکی از دغدغه های جهاد کشاورزی را موضوع بیمه روستائیان دانست و خاطرنشان کرد: ۴۴ مرکز جهاد کشاورزی در دهستان های استان فعال بوده و تلاش می شود تا با جذب همکاری بیشتر سایر دستگاه های متولی در جهت معرفی ظرفیت های بیمه اجتماعی گام برداشت.

انتهای پیام/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پوشش بیمه ای ۸۰۰ هزار روستایی کردستان فراهم شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.