شرکت <span class="text danger">۹۶۰</span> دانش آموز استثنایی <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> در طرح سودای بندگی



طالب محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای تبیین و نهادینه ساختن فرهنگ انسان ساز نماز و نمایان سازی جلوه ی تمام نما از مظاهر بارز دینی و معنویت، طرح سودای بندگی در مدارس استثنایی دوره ابتدایی برای دانش آموزان دختر و پسر با نیازهای ویژه استان برگزار شد.

وی افزود: در طرح «سودای بندگی» نحوه وضو گرفتن و خواندن صحیح نماز برای دانش آموزان با نیازهای ویژه دوره ابتدایی استان آموزش داده می شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان، ترویج فرهنگ نماز را یک نوع سرمایه گذاری فرهنگی و اجتماعی دانست و با تأکید بر اینکه همه اعمال انسان بر اساس نماز به عنوان نخستین ستون دین محاسبه می شود، تصریح کرد: اگر در تعلیم و تربیت، پرورش و تهذیب برای دانش آموزان صورت نگیرد، در بخش آموزش به نتیجه مطلوب نمی رسیم.

محمدی با برشمردن نماز به عنوان یکی از نهادهای تربیتی دینی که جلوه ی تمام نمای مظاهر دینداری و معنویت است، افزود: آموزش نماز و اعمال دینی به دانش آموزان دوره ابتدایی آثار تربیتی، اخلاقی و عاطفی عمیقی بر شخصیت آنان می گذارد.

وی گفت: به منظور پیشگیری از بروز آسیب های تربیتی در آموزش آداب نماز باید تفاوت ظرفیت ها، استعدادها، نیازها و خواسته های دانش آموزان با نیازهای ویژه متناسب با محدودیت آنان مورد توجه قرار گیرد.

محمدی با تأکید بر تأثیر گذاری این فرضیه الهی در رشد، تعالی فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی افزود: ترویج و گسترش فعالیت های دینی و قرآنی سرلوحه فعالیت های پرورشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه است.

وی عنوان کرد: اجرای این طرح از اول آبان ماه آغاز و تا اواخر بهمن ماه در مدارس استثنایی دوره ابتدایی استان ادامه داشت.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شرکت ۹۶۰ دانش آموز استثنایی کردستان در طرح سودای بندگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.