چین ساخت بزرگترین پایگاه برق خورشیدی خود در صحرا را آغاز کرد



به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی جی تی ان، بزرگترین پایگاه انرژی خورشیدی چین با مجموع ظرفیت نصب شده حدود سه گیگاوات در صحرای تنگر در شهر ژونگوی در نینگشیا، که چهارمین بیابان بزرگ چین است و با مساحتی در حدود ۴۳۰۰۰ کیلومتر مربع ساخته می شود.

پس از تکمیل، این نیروگاه سالانه حدود ۵٫۷۸ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می کند که باعث صرفه جویی ۱٫۹۲ میلیون تنی زغال سنگ و کاهش انتشار دی اکسید کربن تا حدود ۴٫۶۶ میلیون تن در سال می شود.

سرمایه گذاری انجام شده بر روی این طرح ۱۵٫۲۵ میلیارد یوان (۲٫۲ میلیارد دلار) است و درآمد سالانه آن پس از تکمیل، به حدود ۱٫۵ میلیارد یوان رسیده و از این طریق برای ۱۵۰۰ شغل ایجاد می شود.

بیابان نینگشیا منطقه ای مرتفع است که نور خورشید برای ساعات طولانی به آن می تابد. نینگشیا یکی از پنج استان چین است که برای توسعه انرژی های نو بسیار مناسب است.

شهر ژونگ وی، واقع در جنوب شرقی صحرای تنگر، یکی از مناطقی است که دارای فراوان ترین منابع انرژی خورشیدی در چین است. در سال های اخیر، ۱۱۱ پروژه انرژی نو در این شهر اجرا شده و مجموع ظرفیت نصب شده انرژی نو در آنجا به ۸٫۲۷ گیگاوات رسیده که نزدیک به یک سوم ظرفیت نینگ شیا را تشکیل می دهد.

هی لیفنگ، مدیر کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین و برنامه ریز ارشد اقتصادی این کشور، در حاشیه کنگره ملی خلق گفت: چین قصد دارد تا انتهای زمستان ۴۵۰ گیگاوات ظرفیت تولید انرژی خورشیدی و بادی در گوبی و سایر مناطق بیابانی ایجاد کند.

بر اساس داده های اداره ملی انرژی چین، این کشور تا پایان سال ۲۰۲۱، برابر با ۳۰۶ گیگاوات انرژی خورشیدی و ۳۲۸ گیگاوات انرژی بادی به ظرفیت انرژی خود اضافه کرده بود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «چین ساخت بزرگترین پایگاه برق خورشیدی خود در صحرا را آغاز کرد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.