فروش <span class="text danger">۹۰ هزار میلیارد تومانی</span> شرکت های دانش بنیان



معاون علمی رئیس جمهور گفت: ۴ هزار و ۷۹۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که چیزی حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان فروش آنها بوده و در علومی مانند بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی که می توانند تحول ایجاد کنند به فعالیت می پردازند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور در دیدار با نماینده ولی فقیه مازندران نیروی جوان را پایه اقتصاد کشور و مازندران خواند و اظهار کرد: نیروی انسانی جوان و علمی اساس اقتصاد دانش پایه است که معمولا دیده نمی شود به خصوص در اقتصادهایی که پایه زیرزمینی و انرژی دارند این نیروی انسانی دیده نمی شود و آموزش چندان معنا ندارد.

وی افزود: تفاوت آدمی که می تواند به تنهایی با علم خود تحول ایجاد کند با فردی که به واسطه پول جیب خودش و پدرش باید مشخص شود چرا که رشد و ارزش افزوده اقتصاد علمی بسیار بالاتر است.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه در اقتصاد دانش بنیان سرمایه گذاری روی کسانی که دانش دارند و ارزش افزوده می توانند ایجاد کنند صورت می پذیرد، خاطرنشان کرد: ۴ هزار و ۷۹۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که چیزی در حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان فروش آنها بوده در علومی مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، سلول های بنیادی، هوافضا و شرکت های دیگری که می تواند تحول ایجاد کنند به فعالیت می پردازند.

این مسؤول مازندران را دارای پتانسیل خوب انسانی توصیف و اضافه کرد: اما مشکل این است که بسیاری از نیروی انسانی مازندران از این استان خارج شده و در خارج از استان به سرمایه گذاری و کار علمی می پردازند در حالیکه مسؤولان استان باید نسبت به خروج این این نیروها حساس شوند و محیطی ایجاد کنند تا این نیروها بمانند.

وی با بیان اینکه اقتصاد مازندران باید درون زا باشد، تاکید کرد: توسعه اقتصاد درون زا بوده و نمی شود که از بیرون استان کسی بیاید و برای یک استان توسعه ایجاد کند همچنین برای کشور نیز ممکن نیست که سرمایه از بیرون کشور بیاید و در داخل کشور سبب توسعه اقتصادی شود.

ستاری تصریح کرد: با بهره گیری از نیروهای تحصیل کرده استان باید این اتفاق بیفتد و تفاوت جوان با این قابلیت به سایر افراد جامعه باید بیش از پیش مشخص شود.

وی دانشگاه را محور توسعه دانش بنیان و درون زا توصیف کرد و افزود: دانشگاه محور این توسعه است اما نه با این شرایط و زیرساختی که دارند.

معاون علمی رئیس جمهور اظهار کرد: باید تعداد دانشجو و تعداد هیأت علمی استان و کشور در زندگی روزمره مردم فرق ایجاد کرده و اثرگذار باشد همچنین آموزش های ما باید بتواند جامعه را متحول کرده و مشکل مردم را حل کند.

این مسؤول اضافه کرد: ما درس خواندیم و از پول مالیات برای ما خرج شده که مشکل مردم را رفع کنیم، درس نخواندیم که باری بر سر مردم شویم.

وی گفت: این تحول و توسعه نیاز به یک زیست بومی دارد که به جد به دنبال آن هستیم البته اتفاقات خوبی در استان مازندران با حضور شرکت های دانش بنیان بومی دارد می افتد.

ستاری تأکید کرد: مازندران استان پهناوری است که غرب تا شرق آن اکوسیستم گسترده ای داشته و ظرفیت ها و پتانسیل بالایی که دارد باید بیش از پیش مورد استفاده واقع شود.

وی افزود: نزدیکی به تهران نیز مزایا و معایبی دارد که می تواند بسیاری از اقلام را با پیگیری مستمر از تهران به این استان بیاورد.

معاون علمی رئیس جمهور با اعلام نیاز به حمایت نماینده رهبری برای تحقق این رشد و توسعه در استان بیان کرد: هم اکنون در حوزه های گردشگری و کشاورزی برخی از کارها در این استان برای اولین بار در کشور انجام شده که بی نظیر است.

این مسؤول پتانسیل مازندران را بیش از این توصیف و اضافه کرد: ظرفیت استان ده ها برابر این است که امیدواریم با همکاری مسؤولان، محیط مناسبی برای شرکت های دانش بنیان ایجاد کرده و پایه اقتصادی استان را به سمت نیروی انسانی ببریم چراکه آدم ها موجب تحول، رشد و توسعه می شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج/و
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فروش ۹۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های دانش بنیان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.