<span class="text danger">15 درصد</span> آسیب های اجتماعی کشور در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">البرز</a> رخ می‌دهد <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تسنیم</a>



به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمد جواد کاظمینی در نشست خبری که صبح امروز در سالن جلسات امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه از سال ۸۹ استان البرز از استان تهران به عنوان یک استان مستقل جدا شد که کوچکترین استان در کشور به لحاظ مساحت و ۳ دهم درصد مساحت کل کشور و به لحاظ جمعیت پر تراکم ترین استان است، اظهار داشت: البرز از نظر نرخ مهاجرتی جزو استان های اول کشور بوده و طبق پیش بینی های انجام شده در سال ۱۰۰ هزار نفر مهاجر وارد استان البرز می شوند.

وی با بیان اینکه ۱۵ درصد آسیب های اجتماعی در حوزه های مختلف در استان البرز رخ می دهد، افزود: در حال حاضر جمعیت استان البرز بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در استان البرز وجود دارد که از لحاظ زیر ساخت آموزشی جزو آخرین استان در کشور هستیم .

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز با اشاره به اینکه در سرانه های بهداشت و درمانی نیز جزو استان های آخر به شمار می رویم، گفت: ما با توجه به اینکه در اسناد مهم کشور و دولت سیزدهم باید مردمی سازی انجام می دادیم استاندار البرز در برنامه کار خود آسیب های اجتماعی را در اولویت قرار دادند.

وی با توجه به اینکه در گام دوم انقلاب باید کارها با کمک مردم انجام شود، عنوان کرد: بهترین عنصر برای این کار جوانان انقلابی با روحیه جهادی باشند و در تشکیل این راه کمک کنند و مشکلات را برطرف سازند در این میان قرارگاهی با فوریت و تخصص با نام قرار گاه اجتماعی در استان البرز تشکیل شد که بعد از گذشت یکسال با توجه به اهمیت آن توسط ابلاغیه وزارت کشور به تمام استانداری های کل کشور ابلاغ شد.

کاظمینی با بیان اینکه قرارگاه اجتماعی استان البرز مسئله و عدالت محور، جوان محور، مردم محور ،محله محور است که۶۷ محله بر اساس شاخص های محرومیت مشخص شده اند و در ۷ شهرستان این محلات وجود دارد، بیان کرد: ساختار قرارگاه اجتماعی دو پیکره دارد؛ پیکره مردمی و دستگاهی که پیکره مردمی در قالب خانه های محلات ساماندهی شدند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز از صدور مجوز ۲۰۰ مرکز نیکوکاری در محله های هدف به منظور شناسایی و تحت پوشش قرار دادن افراد نیازمند خبر داد و افزود: بیش از ۶۰ دستگاه عضو قرارگاه البرز هستند و احکام آنها نیز صادر و در قالب ۱۱ کمیته طبقه بندی شده اند که عبارتند از کمیته های بهداشت و سلامت، آموزش و حرفه آموزی، امور اجتماعی، اشتغال، مسکن و رفاهی، فرهنگی مذهبی و غیره هستند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۳ جلسه قرارگاه اجتماعی در سطح استان برگزار شده که حدود ۵۵۰ مصوبه داشته است که از این تعداد حدود ۴۱۰ مورد محقق شده است و یکی از مشکلات مردم در این قرارگاه افزایش آسیب های اجتماعی به واسطه وجود زندان ها در این استان بوده است، گفت: با پیگیری های انجام شده زندان رجایی شهر تعطیل شد و قرار است به یک مجموعه فرهنگی، خدماتی و تفریحی تبدیل شود.

کاظمینی با توجه به اینکه حضور معتادان متجاهر و کارتن خواب ها در شهر و عدم مراکز ماده ۱۶ در استان بوده است، خاطرذنشان کرد: تاکنون ۶ کمپ با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ نفر تا پایان سال ۱۴۰۱ راه اندازی شده است که در این کمپ ها دوره مشاوره و حرفه آموزی برای معتادان و کارتن خواب ها برگزار و کارگاه های اشتغال برای آنها ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲ هکتار زمین به شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز اختصاص یافته که با «شهرک سلامت» نامگذاری شده و قرار است تمام کمپ ها و سوله های سم زدایی و اماکن توانمندسازی معتادان و کارتن خواب ها به این شهرک منتقل شوند، بیان کرد: با راه اندازی پنج مرکز حمایت از حقوق زنان و خانواده در البرز، از کاهش سه و نیم درصدی آمار طلاق در این استان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ جلوگیری شده است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «15 درصد آسیب های اجتماعی کشور در البرز رخ می‌دهد - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.