شناسایی بیماران مبتلا به اوتیسم با آزمون شنوایی برای <span class="text danger">اولین</span> بار



از مدت ها قبل مشخص شده بود که توان شنوایی کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم با افراد عادی تفاوت دارد، اما حالا برای اولین بار می توان در این زمینه با یک آزمایش اطلاعات دقیقی کسب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مدیکال نیوز، محققان دانشگاه های میامی و هاروارد با انجام یک آزمون شنوایی استاندارد بر روی تعداد زیادی نوزاد تازه متولدشده موفق به شناسایی ابتلای آنها به بیماری خطرناک اوتیسم شدند.

این آزمون استاندارد قبلا هم بر روی نوزادان انجام می شد تا مشخص شود آیا آنها به کم شنوایی مبتلا هستند یا خیر. حالا می توان از همین آزمون با تغییراتی برای شناسایی نوزادان مبتلا به اوتیسم شناسایی کرد.

تست یادشده که ای بی آر نام دارد، مبتنی بر ثبت رایانه ای اطلاعات مربوط به فعالیت عصب شنوایی نوزادانی است که در معرض صداهای منتقل شده از الکترودها قرار گرفته اند. این الکترودها به پوست سر نوزادان چسبانده می شوند. سروصدای ناشی از این آزمایش بسیار ملایم است و انجام آن حتی در زمان خواب بودن نوزادان نیز ممکن است.

این آزمایش نشان داد نوزادانی که واکنش مغزی آنها به صداهای شنیده شده در طی آزمایش ای بی آر کندتر بوده بعدها مبتلا به اوتیسم شده اند. انجام آزمایش مذکور بر روی ۱۴۰ هزار نوزاد در فلوریدا منجر به شناسایی ۳۲۱ طفل مبتلا به اوتیسم شد.

انتهای پیام /
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شناسایی بیماران مبتلا به اوتیسم با آزمون شنوایی برای اولین بار» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.