۱۸۲ سورتی پرواز برون مرزی در کارنامه امیر منوچهر محققی



وی در آخرین روزهای جنگ در وصف دوران خدمت خود به همرزمان تیز پرواز خود گفته بود: «بچه ها! این قدر Low Level بر فراز خلیج فارس پرواز کردم که فکر کنم همه ماهی های خلیج فارس کباب شدند.»

امیر محققی به دلیل جراحات ناشی از دوران دفاع مقدس و کهولت سن پس از طی یک دوره بیماری در سن ۷۸ سالگی در بیمارستان بعث نهاجا دار فانی را وداع گفت و به یاران شهیدش پیوست.

مراسم تشییع پیکر امیر سرتیپ دوم «منوچهر محققی» خلبان افسانه ای نیروی هوایی ارتش امروز با حضور امیر سرتیپ «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ «حسن شاه صفی» جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش و فرمانده پیشین نهاجا، امیر سرتیپ «حبیب بقایی» فرمانده پیشین نیروی هوایی و تنی چند از خلبانان و همرزمان مرحوم محققی در بیمارستان بعثت نهاجا برگزار شد.

همچنین پیام تسلیت سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در این مراسم قرائت شد.

مأموریت دائمی خلبانان ارتش، تیزپروازان پاسدار و حراست از آسمان و مرزهای کشور

خلبان فرهاد حمیدی نیا در گفت وگو با میزان، با تأکید بر اینکه خلبانان تیزپرواز ارتش در دفاع مقدس در راستای حفظ تمامیت ارضی کشور، آسمان کشور را در دفاع مقدس برای دشمن متجاوز نا امن کرد، گفت: یکی از این تیزپروازان غیرو و شجاع و به ویژه اسطوره نیروی هوایی سرتیپ دوم خلبان منوچهر محققی بود.

این خلبان و از فرماندهان هوانیروز در دوران دفاع مقدس تأکید کرد: نیروی هوایی و هوانیروز در تمام عملیات های دفاع مقدس، تمام قد در خط مقدم دفاع از نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران ایثاری ماندگار را به نمایش گذاشتند.

حمیدی نیا اضافه کرد: مأموریت دائمی خلبانان ارتش، تیزپروازان پاسدار و حراست از آسمان و مرزهای کشور است و بی وقفه در این راستا تلاش می کنند و شجاعانه هر تهدیدی را در نطفه خفه خواهند کرد.

این خلبان و از فرماندهان هوانیروز در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: پرداختن به معرفی چنین اسطوره هایی در دوران دفاع مقدس، الگویی غنی برای جامعه به ویژه نسل جوان است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۸۲ سورتی پرواز برون مرزی در کارنامه امیر منوچهر محققی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.