تاسیسات گردشگری مانعی برای تبلیغات ندارند



ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: اگر تاسیسات گردشگری تبلیغات کنند مانعی وجود ندارد. راهکار استفاده از ماسک است، لذا مسافر نیز می تواند ماسک بزند و از تاسیسات گردشگری استفاده کند.

علیرضا رزم حسینی در جلسه بررسی مشکلات صنعت گردشگری استان که با حضور معاونان اقتصادی و زیارت در استانداری برگزارشد، با بیان این مطلب، اظهار کرد: کرونا اقتصاد جهان و از جمله اقتصاد کشور ما را تحت تاثیر خود قرار داده است. ایران با وجود همه بحران ها هنوز نسبتا شرایط مناسبی در مدیریت و مقابله با کرونا دارد که در این زمینه دستگاه سلامت و مراقبت های مردمی نیز تاثیرگذار بودند.



استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه به حوزه کسب و کارهای استان به ویژه در حوزه گردشگری خسارت وارد شده است، گفت: این خسارت ها در حالی اتفاق افتاد که اقتصاد استان به نوعی به حوزه زائران و گردشگری وابسته است.



رزم حسینی به شرایط ورود زائر و مسافر به استان اشاره کرد و گفت: ممنوعیتی برای ورود مسافر و خودرو به استان وجود ندارد و اگر زائر و مسافر به مشهد نمی آید، مربوط به اقتصاد و شرایط خود زائر و مسافر است.



وی با بیان این که اگر تاسیسات گردشگری تبلیغات کنند مانعی وجود ندارد، ادامه داد: راهکار استفاده از ماسک است، لذا مسافر نیز می تواند ماسک را بزند و از تاسیسات گردشگری استفاده کند.



استاندار خراسان رضوی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در استان برای پیشگیری و مقابله با کرونا، تصریح کرد: در حال حاضر خراسان رضوی آمار نگران کننده ای ندارد، دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی تلاش زیادی کرده اند و مدیریت خوبی انجام شده است، همچنین حداقل ۷۰ درصد مردم نیز از ماسک استفاده می کنند.



همچنین محمدصادق براتی، معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، در این جلسه اظهار کرد: در چهار ماهه اول سال ۹۹ حدود ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر زائر و گردشگر به مشهد مقدس و حدود ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر به استان وارد شده اند که در مقایسه با سال ۹۸ به ترتیب در مشهد ۳۹ درصد کاهش و برای استان ۴۴ درصد کاهش داشته است.



براتی افزود: ۷۳ درصد زائران و گردشگران مشهد در چهارماهه نخست سال جاری از خراسان رضوی به این شهر سفر کرده اند و حضور این افراد به اقتصاد شهر مشهد کمک شایانی نمی کند.



وی درباره فعالیت زائرسراها و مراکز اقامتی دولتی نیز اظهار کرد: از ابتدای اسفند مراکز اقامتی دولتی پذیرش زائر و مسافر نداشته اند.



براتی درباره برخی فعالیت های اتحادیه هتل داران نیز بیان کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، جامعه حرفه ای هتلداران تشکیل شده است و بعد از آغاز به کار جامعه حرفه ای، اتحادیه هتلداران نباید فعالیتی داشته باشد.



همچنین مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در این جلسه گزارشی از وضعیت گردشگری استان ارائه کرد و گفت: این استان دارای ۲۷۲۴ تاسیسات گردشگری است و در حال حاضر فقط ۶۱ هتل با ۳ درصد اشغال در استان فعالیت دارند. همچنین حدود دو سوم دفاتر خدمات مسافرتی استان نیز تعطیل شده اند. تمام اهتمام لازم برای برطرف کردن مشکلات مرتبط با تاسیسات گردشگری با پشتیبانی و هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و استانداری که امکان پذیر بوده برای بخش خصوصی حوزه صنعت گردشگری انجام شده و در این راستا درک متقابلی بین دولت و بخش خصوصی ایجاد شده است.



بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی فر همچنین در مورد نظارت و بازرسی صنعت گردشگری، وضعیت واحدهای فعال گردشگری از ابتدای بازگشایی و اقدامات انجام گرفته با توجه به شیوع کرونا گزارشی را ارائه کرد و گفت: در این مدت ۲۸۷۰ بازدید نظارتی انجام شده که ۴۹۲ بازدید تلفیقی با سایر دستگاه های نظارتی شامل اماکن، بهداشت، صمت و شهرداری بوده که نتیجه این بازدیدها ۳۶۱ تذکر، ۳۷۱ اخطار، ۴۷۴ جلوگیری از فعالیت و ۳۸۷ مورد رسیدگی به شکایت بوده است.



انتهای پیام

پرسش و پاسخ در تاسیسات گردشگری مانعی برای تبلیغات ندارند

گفتگو با هوش مصنوعی