بهبود فضای تولید در مازندران نیازمند برنامه ریزی است



به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مهاجر صبح شنبه در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی با اشاره به نامگذاری سال رونق تولید اظهار داشت: این نامگذاری و شعار راهبردی تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری تکلیف بخش های خصوصی و دولتی را روشن کرده است.

وی با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از مصوبات شورای گفتگو بخش خصوصی و دولتی افزود: در سال جاری باید برای حمایت از فضای کسب و کار تلاش ویژه ای صورت گیرد و متأسفانه در سال قبل ۴۰ درصد مصوبات شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی مورد توجه و اعتنا قرار نگرفت و باید ایرادات و ضعف ها را برطرف کنیم.

مهاجر با اظهار اینکه قانون بهبود فضای کسب و کار بسیار شفاف است تصریح کرد: قانون گذار این مسئله را شفاف و روشن دیده است ولی دستگاه های مجری اعتقادی به آن ندارند و قانون را اجرا نمی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران تصریح کرد: اگر قرار است قانون توسط دستگاه های اجرا نشود و اعتنا نکند باید بازنگری در شورای بخش خصوصی و دولتی صورت گیرد.

وی تأمین اجتماعی، مالیات و دارایی و بانک ها را از جمله دغدغه فراروی بخش خصوصی بیان کرد و گفت: بانک ها در سال های گذشته بیشتر پای کار آمدند اما در حوزه مالیات و تأمین اجتماعی باید تلاش های بیشتری صورت گیرد.

مهاجر با انتقاد از عدم اجرای قانون در حوزه مالیات و تأمین اجتماعی یادآور شد: با توجه به رونق تولید، بسته رونق از سوی بخش خصوصی ارائه شده است و باید بخش دولتی نیز در این زمینه حمایت کنند.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به هدفگذاری سه میلیارد دلاری صادرات طی برنامه پنجساله در استان گفت: این بسته صادرات تاکنون محقق و اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تنها شش جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی در استان برگزار شد گفت: آمادگی آن داریم که هر دو هفته یک جلسه در این زمینه برگزار کنیم.

پرسش و پاسخ در بهبود فضای تولید در مازندران نیازمند برنامه ریزی است

گفتگو با هوش مصنوعی