مدیران کردستانی «توسعه، بهبودی و بالندگی» را در دستور کار خود قرار دهند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، پرفسور سیدمهدی الوانی صبح امروز در پنجمین همایش ملی فرهنگ سازمانی و منابع انسانی که در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه فرصت ها را خود ما خلق می کنیم، اظهار داشت: دانش آموخته های علوم مختلف را باید در خطه های محل تولدشان به خدمت گرفت تا بتوان از ظرفیت های علمی آنان بهره گرفت.

وی با بیان اینکه توسعه و بالندگی نیروی انسانی می تواند به بهبود مدیریت کشور کمک کند، افزود: توسعه در مدیریت مانند غنچه ای است که شکفته می شود و زیبایی و لطافت را خلق می سازد.

پدر علم مدیریت دولتی ایران با ذکر اینکه توسعه به بهبود و بهتر شدن تدریجی تعبیر می گردد، تصریح کرد: یکی از وظایف و تکالیف مدیران توسعه، بهبودی و بالندگی خود و کارکنانشان در یک خط سیر تدریجی است.

وی با اذعان به اینکه برنامه ریزی از دیگر نکات کلیدی مدیریتی است، گفت: تمامی کتب رفتار سازمانی و منابع انسانی متمرکز بر محرک و پاسخ فعالیت های سازمانی توجه کرده و پردازش میانی مورد غفلت واقع شده است.

الوانی با ذکر اینکه علوم شناختی به سمت واقعیت های با اعتبار و کیفیت بیشتر گرایش یافته است، ادامه داد: مبانی NLP بر مبانی همچون «چیزی به عنوان واقعیت عینی وجود ندارد و تمام اینها ساخته و پرداخته ذهن ماست» تأکید داد که این موضوع یادآور این نکته است که ما موفق به تغییر ذهن و ذهنیت ها نشده ایم، بلکه تلاش خود را بر تغییر ظواهر و رفتار متمرکز ساخته ایم.

وی با تأکید بر اینکه باید دگرگونی در ذهن رخ دهد تا تغییر در مدیریت ایجاد شود، اظهار کرد: آموزش درست، آموزشی است که ذهنیت افراد را تغییر داده و دگرگونی ذهنی را در انسان ها بروز دهد.

پدر علم مدیریت دولتی ایران با بیان اینکه باید تفاوت نقشه های ذهنی افراد را در نظر گرفت، افزود: یک مدیر باید زبان تنوع را یاد گرفته و توانایی کار کردن با تمام کارکنانش را یاد بگیرد چراکه وحدت به معنای یکسانی نیست، بلکه در عین کثرت های موجود به اهداف رسید.

وی دیگر اشتباه مدیریتی را یکسان سازی دانست و یادآور شد: خلقت جهان و آفرینش خداوند بر اساس تنوع است و با توجه به این نکته و الگوگیری از آن، مدیریت را مدیریت کرد.

پدر علم مدیریت دولتی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه روح و جسم از هم جدا نیست و جدایی پذیر نبوده، خاطرنشان کرد: NLP یگانگی جسم و جان را یک رابطه دو سویه می داند و به همین خاطر به الگوبرداری از انسان های موفق تأکید می کند.

الوانی در پایان با اعلام اینکه آموزش ها و تلاش های مدیریتی باید در راستای تقویت وحدت جسم و جان هدایت شوند، یادآور شد: وقایع خوب، همزاد پنداری، خود را در جایگاه دیگران متصور شدن و تقویت مهارت کنترل ذهن سرکش، تکیه گاه هایی هستند که می تواند در بهبود رفتار سازمانی کمک رسان باشد.

انتهای پیام/ن
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مدیران کردستانی «توسعه، بهبودی و بالندگی» را در دستور کار خود قرار دهند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.