تحصیل ۶۰ هزار دانش آموز کم توان ذهنی در رشته های کاردانش کشور



به گزارش خبرنگار مهر، حمید طریفی ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از مدارس استثنایی شیراز، گفت: ۳۶ رشته کاردانش خاص دانش آموزان استثنایی را ایجاد کردیم که متناسب با شرایط و اقلیم و بازار کار باشند.

او با بیان اینکه خروجی های هنرستان های استثنایی ما نیز بسیار خوب و در حد خروجی هنرستان های عادی است، افزود: دوره پیش حرفه ای و حرفه ای با هدف اینکه دانش آموزان آمادگی ورود به حرفه و شغل را داشته باشند و یک تضمینی برای آینده و زندگی آن ها باشد، ایجاد شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: رویکرد ما رویکردی حمایتی است تا دانش آموزان استثنایی نیز در فرآیند رشد و توسعه و پیشرفت کشور نقش آفرین باشند

طریفی گفت: همان گونه که آموزش و پرورش محور توسعه و پیشرفت کشور است، دانش آموزان استثنایی نیز جزئی از آموزش و پرورش هستند و باید همان نگاهی که به دانش آموزان عادی داریم به دانش آموزان استثنایی نیز داشته باشیم.

او افزود: ایجاد رشته های متناسب با این دانش آموزان برای ادامه تحصیل در سطوح عالی و تکمیلی با رویکرد مهارت آموزی و حرفه ای نیز از مأموریت های اصلی و این رویکردی برگرفته از نگاه ملی به این دانش آموزان است.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تاکید کرد: لازم است رشته های متناسب با شرایط روز و مشاغل مورد نیاز در آینده برای این دانش آموزان ایجاد و حتما رشته ها بازنگری شود.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۶۰ هزار دانش آموزان در گروه های کم توان ذهنی در رشته های کاردانش در کشور مشغول به تحصیل هستند.

پرسش و پاسخ در تحصیل ۶۰ هزار دانش آموز کم توان ذهنی در رشته های کاردانش کشور

گفتگو با هوش مصنوعی