سیر کاهشی متوفی و بستری؛ از سرگیری فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، کووید ۱۹ چند وقتی است در مناطق مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی جولان می دهد و به عقیده کارشناسان و متخصصان پزشکی باید این بیماری را جدی گرفت اما بررسی ها نشان می دهد هنوز خیل عظیمی از مردم آذربایجان شرقی این ویروس را جدی نگرفته اند، شلوغی خیابان ها حکایت از این دارد اما به اعتقاد متولیان بخش سلامت کرونا مهم ترین چالش سلامت در یک قرن اخیر است.

سیر کاهشی متوفی و بستری در آذربایجان شرقی

محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: آمار از ۱۴ اردیبهشت تاکنون با روزانه انجام ۵۰۰ تا ۷۰۰ نمونه برداری انجام گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه همچنان سیر کاهش متوفی در اثر کرونا در استان داریم، یادآور شد: تعداد بستری شدگان کرونا نیز در حال کاهش می باشد به طوری که ۵۲۳ مورد بستری در بیمارستان ها داریم.

صومی خاطرنشان کرد: ۸۲٫۵ درصد مبتلایان یا بهبود یافته و یا در خانه های خود تحت مراقبت هستند.

وی با تاکید بر اینکه برخی ها کووید ۱۹ را نادیده و حتی به فراموشی سپرده اند، متذکر شد: افراد مبتلا در قرنطینه خانگی حتما ایزولاسیون و شرایط قرنطینه را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه افراد با علائم جزیی به مراکز مراجعه کنند بیان داشت: برای هر نمونه هزینه ای بالغ بر ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان پرداخت می شود تا یک نمونه تست کرونا انجام گیرد.

وی یادآور شد: برخی استان ها در شرایط سالم اقدام به برگزاری نماز جمعه کردند و نمازگزاران نیز بهداشت را کامل رعایت کردند ولی متاسفانه چند روزی است که شاهد سفر و تردد جاده ای در این شهرستان ها از جمله جلفا، هوراند، خداآفرین هستیم که زنگ خطر جدی در روزهای آتی خواهد بود.

صومی در مورد مبتلایان خردسال گفت: موضوع مبتلا نشدن کودکان کذب است زیرا آنها هم به کووید ۱۹ مبتلا می شوند و ما مبتلایان زیر یک سال، سه سال و هشت ساله هم داریم ولی عوارض چندانی روی کودکان ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: کرونا ویروس با هر نوع علامت در بدن افراد دیده شده است و از تب و لرز تا تهوع و استفراغ، سرفه و تنگی نفس، مشکلات ریوی و گوارشی و حتی عوارض پوستی در مبتلایان دیده شده است.

راه اندازی واحد آزمایشگاهی نمونه برداری کرونا در مراغه

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: با هدف شناسایی سریع بیماران مبتلا به کرونا واحد آزمایشگاهی نمونه برداری این بیماری در شهرستان راه اندازی شد.

احمد مجتهدی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با راه اندازی این واحد در مرکز هاشم آباد، نمونه برداری سریع از افراد مشکوک به بیماری کرونا امکان پذیر شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: هدف از شناسایی به موقع بیماران مبتلا به کرونا، کنترل و پیشگیری از انتشار و شیوع سریع ویروس است.

وی افزود: تمامی افراد دارای علایم مشکوک در این مرکز نمونه برداری می شوند و در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش کرونا، از اطرافیان بیمار نیز تست و آزمایش گرفته خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اجرای موفق ۲ برنامه غربالگری بیماری کرونا در شهرستان گفت: تمام جمعیت تحت پوشش توسط مراقبان سلامت و بهورزان در طول این مدت غربالگری شدند.

مجتهدی در پایان گفت: مهم ترین راه پیشگیری از بیماری رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است و مردم نباید نسبت به رعایت اصول پیشگیری سهل انگاری کنند.

از سرگیری فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز گفت: فعالیت ناوگان اتوبوسرانی اعم از اتوبوس های خطی ملکی و اتوبوس های تندرو، موسوم به «بی.آر.تی»، فعالیت خود را از امروز از سرگرفتند.

ایمان غنی زاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونای شهرستان تبریز اتوبوس های تندرو و همه اتوبوس های خطی ملکی درون شهری فعالیت خود را آغاز کردند.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز افزود: این خدمات دهی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی و الزام استفاده از ماسک و دستکش برای رانندگان و تمام مسافران انجام می شود.

غنی زاده ادامه داد: پرداخت کرایه توسط خود مسافر و فقط با استفاده از کارت بلیت الکترونیکی خواهد بود.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز تاکید کرد: تمام مسافران و شهروندان در زمان استفاده از خدمات ناوگان اتوبوسرانی چه در ایستگاه های انتظار و چه در داخل اتوبوس ها استفاده اجباری از ماسک، دستکش و تمام نکات بهداشتی و اصل فاصله گذاری اجتماعی را رعایت فرمایند تا در استمرار خدمات دهی با مشکل روبه رو نشویم.

انتهای پیام/۱۱۵/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سیر کاهشی متوفی و بستری؛ از سرگیری فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.