هجوم ملخ ها به اورامانات و دالاهو در کرمانشاه- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم



فرهاد شریفی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به هجوم ملخ ها به برخی از مناطق روستایی منطقه اورامانات و دالاهو اظهار داشت: تنها ملخی که در استان وجود دارد و برای ما اهمیت دارد ملخ شکم بادمجانی است که این آفت در منطقه اورامانات، پاوه و بخش هایی از روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و بخشی از دالاهو مستقر است.

وی با اشاره به اینکه این گونه ملخ بومی منطقه و جزو اکوسیستم است و نیش نمی زند عنوان کرد: قطعات دهانی این ملخ ساینده و گیاهخوار است و هیچ تهدیدی برای انسان، دام، احشام و باغات محسوب نمی شود اما چون تراکم آن بالا رفته مردم هراس دارند.

شریفی با بیان اینکه در مناطق مورد هجوم مبارزه علیه این ملخ ها نیز انجام شده است گفت: مبارزه با این آفت در ۱۰۵۰ هکتار از مناطق اورامانات و بخش هایی از دالاهو که تراکم بالا بوده، انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: برنامه ریزی شده ک روستاییانی که با این حشره درگیر هستند سال آینده با کمک پرورش مرغ و بوقلمون به صورت بیولوژیک با این آفت مبارزه کنند.

شریفی گفت: دلیل روی آوردن ملخ ها به سوی باغات این است که با خشک شدن مراتع ملخ ها به نقاط خنک مانند باغ ها و جای سایه دار می روند.

وی افزود: این حشره همچون سایر حشرات دشمنانی در طبیعت دارد و هر زمان انسان در طبیعت دخالت کرد دشمنان آن ها همچون کبک را از بین برد و سبب افزایش این ملخ ها و تبدیل شدن آن ها به آفت شد.

شریفی بیان کرد: پرندگانی همچون کبک و سار دشمنان اصلی ملخ ها هستند و چون شکار کبک در سال های گذشته افزایش یافته تراکم ملخ ها نیز بیشتر مشاهده می شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در هجوم ملخ ها به اورامانات و دالاهو در کرمانشاه- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی