۳۰۰۰ واحد مسکونی سیل زده خراسان شمالی تا پایان سال بازسازی می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد رضا رجب زاده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار داشت: حتی یک تخت بیمارستانی به هر بهانه ای مانند راه اندازی مجتمع گردشگری مفخم در استان حذف نخواهد شد.

وی با اشاره به اجرای پروژه سرمایه گذاری مفخم و با تاکید بر اینکه وظیفه دولت توسعه سرانه های بهداشتی و درمانی در استان است افزود: اگر قرار باشد با اجرای پروژه سرمایه گذاری مفخم که بسیار بزرگ و حائز اهمیت است بیمارستانی حذف شود باید حتما بیمارستان جدید جایگزین آن شده لذا در غیر اینصورت حق حذف یک تخت بیمارستانی را هم در استان نداریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی از آزادسازی پروژه راه آهن نقاب اسفراین با همکاری آستان قدس رضوی خبر داد و خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی شاهد تعهد ۲۰۰ میلیاردی دولت در خصوص اجرای پروژه راه آهن جوین اسفراین بجنورد بودیم که سهم دولت در سال جاری ۲۰ میلیارد و در سال آتی ۱۸۰ میلیارد تومان است که ۱۰۰ درصد ۲۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ تخصیص یافته است.

رجب زاده در ادامه با اشاره به تعهدات رئیس جمهور و هیئت دولت در خصوص اجرای پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان گفت: اعتباری که برای این مهم در سفر دوم ریاست جمهوری به خراسان شمالی در نظر گرفته شده ۲۰۰ میلیارد تومان است که ۳۸ میلیارد تومان مربوط به سال ۹۷، ۶۲ میلیارد تومان در سال جاری و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۹ به استان تزریق می شود.

وی افزود: تاکنون ۵۲ میلیارد از تعهد ۶۲ میلیاردی دولت در سال ۹۸ برای اجرای پرژوه محور بجنورد به جنگل گلستان به استان تزریق شده و ۱۰ میلیارد تومان دیگر نیز تا پایان سال تخصیص می یابد.

معاون استاندار خراسان شمالی با اشاره به خسارات سیل به استان از اتمام بازسازی واحدهای خسارت دیده تا سه ماه اول سال آینده خبر داد و تصریح کرد: تا به این لحظه بیش از دو هزار واحد مسکونی در استان بازسازی شده و این رقم تا پایان سال به ۳ هزار واحد مسکونی می رسد که در اینصورت میزان مقاومت واحدهای مسکونی روستایی استان شش درصد ارتقا می یابد.

رجب زاده با بیان اینکه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب دولت و ۳۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به منظور بازسازی مناطق سیل زده در استان در نظر گرفته شده است گفت: با توجه به اینکه بسیاری از راه های روستایی استان فاقد پل و ابنیه بودند ساخت ۲۱ پل در دستور کار استان قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به جلسات برگزار شده در خصوص تعیین تکلیف محدوده آلبلاغ در استان اذعان داشت داشت: طی جلسات برگزار شده با سازمان حفاظت محیط زیست و ایمیدرو، تفاهم نامه ای در خصوص قبول هزینه های محافظت از منطقه توسط ایمیدرو منعقد شده و به زودی حفاظت از این منطقه با قبول هزینه از سوی ایمیدرو توسط محیط زیست انجام خواهد شد.

مدیر دفتر امور روستایی استانداری خراسان شمالی نیز در این نشست با اشاره به موضوع هر دهیاری یک پروژه سرمایه گذاری اظهار داشت: برنامه هر دهیاری یک پروژه یک تمرین سرمایه گذاری برای جامعه روستایی به شمار می رود و تا این لحظه هیچ دهیاری در استان نیست که در یک طرح اقتصادی سرمایه گذاری مشارکت نداشته باشد.

موفق با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح تاکنون ۶۵۸ طرح سرمایه گذاری توسط دهیاری های استان تهیه شده است افزود: تمامی این ۶۵۰ طرح برای گرفتن مصوبه تسهیلات به تهران ارسال شده که تاکنون در کمیته تخصیص تسهیلات کشوری، ۵۰ طرح دهیاری استان مصوبه گرفته است.

وی در خاتمه اضافه کرد: از محل اعتبارات طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری که ۳۹۵ میلیارد تومان بوده برای ۸۲۳۷ نفر اشتغال زایی به همراه داشته است.

انتهای پیام/۳۱۲

پرسش و پاسخ در ۳۰۰۰ واحد مسکونی سیل زده خراسان شمالی تا پایان سال بازسازی می شود

گفتگو با هوش مصنوعی