نحوه تخصیص تسهیلات تبصره ۱۸ به بانک های قم قطره چکانی است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در گفت وگو با خبرنگاران، اجرای برنامه ها و راهبردهای تصویب شده در این جلسات را یکی از برنامه های اصلی استان در راستای رونق تولید عنوان کرد و اظهار داشت: هر جلسه چندین برنامه دستگاه اجرایی را در دستور کار قرار داده و موردبررسی قرار می دهیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم افزود: رفع مشکلات زیرساخت شهرک های صنعتی ازجمله تأمین برق و گاز از مهم ترین بحث هایی بود که در این جلسه مقرر شد دستگاه های خدمات رسان رفع این مشکل را تسریع ببخشند.

وی نظارت بر تسهیلات رونق تولید را مورداشاره قرارداد و گفت: در سال ۹۷، حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده که از این میزان ۳۸۰ میلیارد تومان از طریق کارگروه تسهیل بوده است.

سیجانی با اشاره به نحوه تخصیص تسهیلات تبصره ۱۸ هم عنوان کرد: این تبصره بند الف قانون بودجه سال ۹۸ است که ۶ بانک عامل با صندوق توسعه ملی قراردادی می بندند، بر اساس این قرارداد، به این بانک ها صندوق توسعه ملی تخصیص تأمین اعتبار می کند و به صورت تلفیقی تسهیلات ارزان قیمت تر نسبت به شورای پول و اعتبار به آن ها داده می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: در سال جاری بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان به بانک ها توسط کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ معرفی شده است.

وی با بیان اینکه نحوه تخصیص اعتبارات تسهیلات تبصره ۱۸ بسیار کند و به صورت قطره چکانی در حال انجام است، گفت: تأکیدداریم بانک ها سریع عملیات پرداخت را انجام دهند تا از منابع استان های دیگر هم در صورت اقدام جذب کنیم.

انتهای پیام/ش

پرسش و پاسخ در نحوه تخصیص تسهیلات تبصره ۱۸ به بانک های قم قطره چکانی است

گفتگو با هوش مصنوعی