جهاددانشگاهی با ریل گذاری دانش، اشتغال پایدار را رقم می زند



ایسنا/خراسان جنوبی نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: جهادداشگاهی به عنوان نهادی پیشرو می تواند شاغلین در کشاورزی، صنعت و معدن را با اراده و همت خود در ریل علم و دانش به مشاغل پایدار برساند.

سلمان اسحاقی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: در سفرهایی که با روسای جمهور و یا وزرا، در طول بیست سال داشتم از نزدیک به مراکز علمی همچون جهاد دانشگاهی و فنی و حرفه ای توجه ویژه ای داشتم و علاقه ای شدید نسبت به تقویت این مجموعه های ارزشمند در کنار دانشگاه ها داشتم.

وی تصریح کرد: یکی از اقداماتی که قبل از انتخابات مجلس انجام دادم تحقیق، بررسی و مشورت در حوزه انتخابیه بود و در جریان این فرآیند، بارها به اهمیت جهاددانشگاهی و فنی وحرفه ای رسیدم، چراکه این دو میتوانند نقش بسزایی در اشتغال پایدار، حرفه ای و توسعه آن را داشته باشند.

وی بیان کرد: یکی از فعالیت های ارزشمندی که جهاددانشگاهی می تواند انجام دهد برگزاری دوره های تخصصی و ارتقاء و به عبارت عامیانه، به روز کردن سیستم اداری و حرفه ها و فنون، به عنوان مثال میز خدمت، حقوق شهروندی و دوره های ضمن خدمت است.

نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز اگر دستگاه های مختلف دوره های ضمن خدمت را به صورت مستمر و حرفه ای توسط این مجموعه ارزشمند برگزار کنند، می توانند در تحقق حقوق عامه مردم موفق تر شوند.

اسحاقی ادامه داد: امروز در خراسان جنوبی شاهد این هستیم که جهاد دانشگاهی سعی بر آن دارد تا شغل هایی را در چارچوب علم، دانش، تخصص و آموزش به سمت و سوی پایداری ببرد.

وی افزود: نمونه این بحث نیز ورود این مجموعه به مباحث گیاهان دارویی و همچنین کشت و زرع محصولات استراتژیکی است که این ورود در راستای جهش تولید نیز است چراکه جهاددانشگاهی قصد دارد تا با تحقیقات، ارائه مقالات، مباحث کارشناسی و آموزش و توصیه در خصوص آب، خاک و هوا و … باعث شود کشاورز از یک محصول، بیش از پیش بهره مند شود.

نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: جهادداشگاهی به عنوان نهادی پیشرو می تواند شاغلین در کشاورزی، صنعت و معدن را با اراده و همت خود در ریل علم و دانش به مشاغل پایدار برساند.

اسحاقی ادامه داد: جهاددانشگاهی به صورت مستقیم دغدغه مردمی دارد نه دغدغه دولتی و یا جناحی و حزبی، به عبارتی جهاددانشگاهی سعی دارد بازوی توانمندی برای ایجاد بستری کارشناسی شده برای خدمت به مردم باشد؛ این اقدام بیشتر منافع عام را دنبال می کند.

وی افزود: از آنجا که مراجعه به جهاددانشگاهی توسط متقاضی با انگیزه و اراده است و همچنین ارزیابی آن به صورت مستقیم توسط دانش آموختگان صورت می گیرد، بسیار توانسته است در ارتقای این مجموعه کمک کند و آن را موفق تر کند.

نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تحقیق علمی، شناسایی، معرفی و آموزش مواردی که باعث اشتغال پایدار در استان می شود، باید در اولویت های این نهاد باشد.

اسحاقی با تاکید بر تحقیق علمی، شناسایی و معرفی مواردی که باعث افزایش محصولات استراتژیکی می شود، تصریح کرد: تحقیق علمی، شناسایی، معرفی و ایجاد بستر مناسب برای رفتن به سمت و سوی کشت و زرع گیاهان دارویی و برگزاری همایش ها، سمینارها و میزگردهای ارزشمند با موضوعات معرفی، حمایت و حفاظت از محصولات استراتژیکی استان در حوزه ملی و بین المللی باید از دیگر اولویت های این نهاد باشد.

وی بیان کرد: تحقیق، ارائه نظرات کارشناسی و آموزش در راستای نیازهای ساختارهای اداری و پیشنهاد به برگزاری دوره های لازم ضمن خدمت نیز می تواند به عنوان اولویت های پیش روی این نهاد مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می تواند استمرار حرکت علمی در کشور پس از خروج شخص از مراکز علمی و دانشگاه ها و موسسات علمی باشد.

اسحاقی با بیان اینکه امروز باید ارتباط صنایع و معادن، کشاورزی و ادارات را با جهاددانشگاهی بیشتر و پایدارتر کنیم، اظهار کرد: مراکز آموزشی همچون جهاد دانشگاهی و فنی حرفه ای، دو بال پرواز یک جامعه هستند و برای اوج گرفتن نیاز به هر دو بال مباحث کاربردی و اصطلاحا فنی و نیز مباحث مدیریتی و آموزش هایی برای ارتقای شغلی برای بخش خصوصی و نیز بخش دولتی و در هر جایگاهی، داریم.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در جهاددانشگاهی با ریل گذاری دانش، اشتغال پایدار را رقم می زند

گفتگو با هوش مصنوعی