پایان نامه های تحصیلات تکمیلی حوزه مد و لباس حمایت می شود - تسنیم



به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جمعی از اعضای کارگروه مد و لباس کشور و اساتید دانشگاهی این حوزه، از پوستر فراخوان حمایت از پایان نامه تحصیلات تکمیلی حوزه مد و لباس رونمایی کردند.

در این نشست سجاد لطفی، سرپرست دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس؛ محمد حسین آشتیانی، مسئول واحد آموزش و پژوهش کارگروه ساماندهی مد و لباس؛ محمد خیرخواه، مسئول طرح و برنامه کارگروه ساماندهی مد و لباس؛ مهدی منصور زاده، مدیرگروه دانشکده طراحی لباس دانشگاه فرشچیان و استاد دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب؛ مریم سادات خرمدره، مدرس دانشگاه در حوزه طراحی لباس؛ صغری اسدی، نماینده دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و عضو هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه شریعتی؛ محبوبه الهی، مدیرگروه طراحی پارچه و لباس دانشکده شریعتی و جمعی از اعضای رسانه حضور داشتند.

نقش پژوهش ها در نقشه راهبردی و کاربردی دستگاه ها

سجاد لطفی، سرپرست دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس، طی سخنانی به فعالیت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با محوریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: بر اساس ماده دهم قانون ساماندهی مد و لباس، این کارگروه مکلف است از پایان نامه ها حمایت کند و این وظیفه مشترکی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت علوم است.

لطفی با اشاره به لزوم بازبینی و در نظر گرفتن نقش پژوهش ها در نقشه راهبردی و کاربردی دستگاه ها تصریح کرد: گاه با آمد و رفت مسئولان، برنامه ها و نقشه هایی ناقص می ماند اما هر آنچه که مبتنی بر رویه سازی شود با جابجایی های سیاسی نیز تغییر نمی کند چرا که مبتنی بر پژوهش بوده است.

او خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر با هماهنگی و اقداماتی مانند رتبه بندی طراحان، سرفصل های مدارس نوین طراحی و تدوین دستورالعمل، بازبینی و ابلاغ با بخش دانشگاهی و صنعت، سعی کردیم در آن قسمت که از سطح پژوهشی متناوبی برخوردار است با سایر بخش ها تعامل داشته باشیم.

برگزاری رویدادی در زمینه مد و لباس و هوش مصنوعی

همچنین محمدحسین آشتیانی، مسئول واحد آموزش و پژوهش کارگروه ساماندهی مد و لباس، به نکاتی درباره فراخوان «حمایت از پایان نامه تحصیلات تکمیلی حوزه مد و لباس» اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مدتی توسط کارگروه مد و لباس توجه اساسی شده بود، متوجه فقدانی شدیم و امسال به این نتیجه رسیدیم که در حوزه هایی از مد و لباس ضعف پژوهشی وجود دارد.

او با بیان اینکه کارگروه مد و لباس به همت یکی از مؤسسات وابسته خود در نظر دارد رویدادی را اواخر آبان ماه در زمینه مد و لباس و هوش مصنوعی برگزار کند، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی این رویداد را برگزار می کند و ما به عنوان یک بخش ستادی سعی داریم که تسهیل گر باشیم.

آشتیانی به انجام پژوهش های راهبردی در زمینه حجاب اشاره کرد و گفت: مسائل مختلفی زیر مجموعه حجاب می گنجد؛ مسائل مرتبط با الهیات، مسائل روانشناسی، سیاسی و میان رشته ای. این موضوع را به نحوی مد نظر داریم که به صورت جامع به آن نگاه شود چراکه این مباحث پیوسته است.

محبوبه الهی، مدیرگروه و عضو هیات علمی دانشکده شریعتی در گروه طراحی پارچه و لباس، سخنران دیگر این نشست بود که ابراز عقیده کرد: بحث های مرتبط با پژوهش در بخش های عملی و هنری در جایگاه شایسته خود قرار ندارد؛ به ویژه در حوزه مد و لباس با خلاء های زیادی مواجه هستیم.

او تصریح کرد: شاید یکی از علل اینکه در حوزه عملی، دانشجویان و یا هنرجویان ما توان لازم برای ارائه ایده های خلاقانه ندارند، همین موضوع است که در حوزه پژوهش آنگونه که باید تحقیق نمی کنند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پایان نامه های تحصیلات تکمیلی حوزه مد و لباس حمایت می شود - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.