کاهش۲٫۶درصدی مصرف آب در خراسان جنوبی / کاهش۲۱درصدی مصارف شهرداری ها



به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هاشمی مقدم شامگاه یکشنبه در کارگروه استانی سازکاری با کم آبی، اظهار کرد: تخصیص آب و فاضلاب شهری استان از آب شرب ۴۷ میلیون مترمکعب در سال است.

وی با بیان اینکه امروز نگاه ما مدیریت وضعیت موجود با اقداماتی همچون نشت یابی و رفع نشت یابی است، افزود: مصرف مشترکین در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۲٫۶ درصد کاهش پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۱ درصد مصارف شهرداری ها نیز در سال گذشته نسبت به سال ۹۶ کاهش داشته است، گفت: هدر رفت آب از ۳۱٫۶ میلیون مترمکعب به ۳۰٫۹ میلیون متر مکعب رسیده است که یکی از اقدامات تأثیر گذار در این حوزه نشت یابی در سطح شبکه ها بوده است.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته بیش از ۳۰ هزار انشعابات آب را نشت یابی کرده ایم، عنوان کرد: در سال گذشته همچنین ۶۴ لیتر در ثانیه آب را ذخیره کرده ایم.

غلامرضا قوسی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: ابتدا باید چاه های غیر مجاز و چاه های کم بازده شناسایی و سپس عملیات سازگاری با کم آبی اجرا شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به خشکسالی های پی در پی و برنامه هایی که در حال اجرا است ضرورتی برای اجرای طرح سازگاری با کم آبی در استان خراسان جنوبی وجود ندارد، افزود: خوشبختانه ۵۴ میلیون متر مکعب از طریق طرح های آب و خاک در مصرف آب صرفه جویی کرده ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۳ هزار هکتار اراضی استان به سیستم های آبیاری نوین مجهز هستند، گفت: اگر قرار باشد آب به اندازه گیاه در اختیار کشاورزان قرار دهیم ۹۰۰ میلیون متر مکعب نیاز است که با این مقدار ۹۰ تا ۱۰۰ هزار هکتار سطح زیرکشت مزارع می شود در صورتی که محصولات سطح زیر کشت ۱۴۱ هزار هکتار است.

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد ۱۲۷ متر مکعب آب از پروانه چاه ها کم شود مهاجرت ها زیاد خواهد شد و سکونتگاه ها خالی از سکنه خواهند شد که این مهم مسائل امنیتی را در پی خواهد داشت.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کاهش۲٫۶درصدی مصرف آب در خراسان جنوبی / کاهش۲۱درصدی مصارف شهرداری ها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.