تورم تولید بخش کشاورزی کاهش یافت



به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز آمار، در تیر ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» ۱۴۹۲٫۵ می باشد که نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۲٫۹ درصد افزایش داشته است. در این ماه شاخص دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به شاخص دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) با رشد ۳۶٫۰ درصد مواجه بوده است.

شاخص قیمت کل

در تیر ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» ۱۴۹۲٫۵ میباشد که نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۲٫۹ درصد افزایش داشته است. در این ماه شاخص دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به شاخص دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) با رشد ۳۶٫۰ درصد مواجه بوده است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در تیر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۲٫۹ درصد میباشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۶٫۴ درصد۳٫۵ واحد درصد کاهش داشته است. در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۶۸٫۶ درصد مربوط به گروه «پرورش بز و بزغاله سنتی» و کم ترین تورم نقطه به نقطه با ۳٫۵ درصد مربوط به گروه «غلات» می باشد.

کاهش تورم سالانه

در تیر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» در دوازده منتهی به تیر ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۶٫۰ درصد می باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۶٫۲ درصد۰٫۲ واحد درصد کاهش داشته است. در این ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «پرورش گوسفند و بره سنتی» با ۱۱۰٫۸ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه «زراعت» با ۱۱٫۰ درصد می باشد؛ همچنین در این ماه گروه «غلات» با تورم ۰٫۲- درصدی مواجه بوده است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تورم تولید بخش کشاورزی کاهش یافت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.