نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش می یابد / کارخانه تولید آرد در آستانه ورشکستگی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در دهمین کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اهمیت سلامت نان اظهار داشت: قوت غالب مردم ایران نان است و در این راستا باید دستگاه های مربوطه فعالیت های خود را به نحو احسن انجام بدهند تا به نتیجه ای مطلوب دست پیدا کنیم.

وی افزود: از طریق نان می توانیم سلامت مردم را تضمین کنیم یا از طریق آن می توانیم سلامت مردم را به خطر بیندازیم متاسفانه راه دوم در پیش گرفته شده و در این راستا خروجی ضوابط و دستگاه های اجرایی نشان می دهد که نتوانستیم نان سالم به مردم تحویل بدهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: درصورتی که تمام دستگاه های اجرایی مربوطه باهم همکاری داشته می توانیم نان سالم به دست مردم برسانیم و زمانی که مشکلی در هر دستگاه اجرایی وجود داشته نان سالم به دست مردم نمی رسید.

اکرمی تصریح کرد: در شهرستان آشتیان کارخانه تولید آرد کامل ایجاد شده اما امروز متاسفانه با تصمیمات غلط این کارخانه را به سوی ورشکستگی حرکت می دهیم که در این راستا باید امکانات و حمایت های لازم در جهت راه اندازی آن صورت بگیرد تا آرد با کیفیت تولید شود و در اختیار نانوایی ها قرار بگیرد.

وی بیان کرد: محصولات کشاورزی ارگانیک قیمت متفاوتی دارد و چه اشکال دارد قیمت نان سالم و ارگانیک با سایر نان ها تفاوت داشته باشد و همچنین در شهرها باید نانوایی هایی که نان سالم تولید می شود به مردم معرفی شوند تا آنها نسبت به تهیه نان سالم مختار باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: قطعا مردم نان سالم را برای مصرف خود انتخاب می کنند و استقبال زیادی از این موضوع می شود و همچنین باید مردم نسبت به ضررهای نان سالم باید آگاه شوند تا استفاده از نان سفید در جامعه کاهش پیدا کند و همچنین ضررهای این نان پشت شیشه های نانوایی ها نصب شود و کاهش استفاده نان سفید در جامعه نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی است که در این راستا همت بلند و همکاری همه جانبه می طلبد.

اکرمی افزود: درصورتی که استفاده از کنجد در نان سلامت مردم را به خطر بیندازد باید از این امر جلوگیری شود و سلامت مردم بیش از هرچیزی برای ما حائز اهمیت است و با هر مسئله ای که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد جدی می شود.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه های تولید آرد خارج از استان که فرایند سبوس گیری را به درستی انجام نمی دهند، باید سامانه دسترسی آنها بسته شود به خاطر اینکه مسئول سلامت مردم هستیم و نباید اجازه تخلف در این راستا به آنها داده شود.

انتهای پیام/۷۱۱/س
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش می یابد / کارخانه تولید آرد در آستانه ورشکستگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.