تعداد بهبودیافتگان از بستری شدگان بیشتر است / دستفروشان و روزمزدها کمک معیشتی دریافت می کنند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، کرونا ویروس که از حدود ۴۲ روز میهمان ناخوانده مازندران بوده اکنون به زندگی روزمره مردمان این دیار تبدیل شده است و در کنار امورات روزمره مردمی با دقت نظر بیشتری تلاش بهداشتی مردم برای ریشه کنی این ویروس منحوس تداوم دارد.

با اقدامات موثر مردم در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و ماندن مردم در منازل، تعداد افراد مبتلا به کرونا ترخیص در ۲۴ ساعت گذشته از میزان بستری شدگان جدید پیشی گرفته و خبر خوبی برای ریشه کنی کرونا ویروس از سوی مردم فرهنگ دوست مازندران بوده است.

از سویی تلاش نیروهای انتظامی، سپاه و مردمی برای ریشه کنی این ویروس منحوس ادامه دارد و کشفیات بسیاری در این راستا از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه مازندران صورت گرفته است.

محمد مهدی ناصحی، نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مازندران و گلستان در مورد آخرین شرایط بیماران کرونایی در مازندران، گفت: تعداد افراد مبتلا به کرونا که ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستانهای مازندران ترخیص شدند، ۴۹ نفر بیشتر از بستری شدگان جدید است.

وی افزود: ۱۷۰ بیمارمبتلا به کرونا ۲۴ ساعت گذشته پس از بهبودی نسبی از بیمارستان های استان مرخص و ۱۲۱ مورد جدید هم بستری شدند. در حال حاضر هزار و ۱۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای مازندران بستری هستند.

کرونا و بحران سرمایه داری استاندار آذربایجان شرقی: به سمت مدیریت و کنترل کرونا پیش می رویم کمک لینکر به بیماران مبتلا به کرونا ناصحی گفت: از بین رفتن حس بویایی و چشایی تب و گلودرد را از جمله علائم ابتلای افراد به کرونا است و افراد اگر یکی از این علائم را حس کردند خود را مشکوک به کرونا فرض کرده و فاصله با افراد و اعضای خانواده را رعایت کنند.

کشفیات لوازم بهداشتی قاچاق توسط سپاه

سردار محمد حسین بابایی، فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز به تشریح اقدامات یک ماهه سپاه کربلا در جبهه مقابله با کرونا پرداخت و اظهار داشت: امروزه جبهه وسیعی از مقابله با این ویروس منحوس را در ۳۴ روز در همه شهر ها و روستا های مازندران شاهد هستیم.

وی از تولید بیش از سه میلیون و ۲۹۸ لوازم بهدشتی اعم از ماسک و گان بیمارستانی خبر داد و افزود: ۲۱۴ کارگاه تولید لوازم پزشکی با بیش از چهار هزار خیاط مشغول تولید اقلام بهداشتی هستند که این اقلام توسط مدافعان سلامت بین مردم توزیع می شود.

بابایی با اعلام اینکه در ضدعفونی و گندزدایی محلات و معابر، امکان پرتردد بیش از سه میلیون و ۱۴۳ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده استفاده شد، اضافه کرد: ضدعفونی معابر شهری و روستایی بار ها تداوم پیدا کرد و برخی معابر و کوچهها هر شب توسط مدافعان سلامت گندزدایی شده بود.

فرمانده سپاه کربلای مازندران از اهدای بیش از ۷۰ هزار بسته معیشتی به اقشار آسیب پذیر خبر داد و افزود: موضوعی که در این ایام سپاه از آن غافل نشد حمایت از افرادی بود که به نحوی شغل خود را از دست دادند یا به هر دلیل دچار مشکل شدند لذا بسته های معیشتی با کمک خیرین تهیه و دراختیار آن ها قرار گرفت.

وی با اعلام اینکه بیش از ۴۲۲ هزار بسته بهداشتی توزیع شد، خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس که عد ه ای روسفید شدند و عده قلیلی هم رفوزه شدند؛ در این ایام که مردم نیاز به اقلام بهداشتی داشتند و برخی روی تخت بیمارستان بودند عده قلیلی دست به احتکار لوازم بهداشتی زدند که با اشراف اطلاعاتی سپاه در این مورد ۱۳۳ نفر دستگیر شدند و بیش از یک میلیون انواع اقلام بهداشتی هم کشف شد.

به گفته سردار بابایی، ۱۷ نقاهتگاه بیماران کرونایی با بکارگیری هزار و ۶۶۱ تختخواب در شهر های مازندران برپا شد که بخشی از پرستاران و پزشکان نیروی زمینی سپاه در بابل و نیروی دریایی سپاه در چالوس مستقر شدند، تا پذیرای بیمارانی باشند که مرحله دوران پس از مرخصی بیمارستان را طی می کنند.

معرفی دستفروشان و کارگران روزمزد مازندران برای دریافت بسته معیشتی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز گفت: تمامی کارگران میدانی، روزمرد و دستفرشان استان برای پوشش بسته معیشتی دولت معرفی خواهند شد.

مهدی رازجویان افزود: بر حسب دستور استاندار مازندران تصمیم داریم به دلیل آسیب به اقشار کم درآمد ناشی از شیوع ویروس کرونا تمامی کارگران روزمزد یا میدانی و دستفروشان سطح استان را برای برخوداری از بسته معیشتی دولت معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه سرشماری و ثبت مشخصات این کارگران و دستفروشان به تمامی شهرداری های ابلاغ و تکلیف شده است گفت: در روزهای آینده اطلاعات این کارگران جمع بندی خواهد شد و در اسرع وقت برای دریافت بسته معیشتی معرفی میشوند.

معاون استانداری مازندران همچنین به شرایط دستفروشان برای معرفی پوشش بسته معیشتی اشاره کرد و گفت: منظور ما دستفروشانی است که به صورت روزانه و غیر ثابت در بازارهای سنتی و یا معابر عمومی شهر به گذران امور می پردازند و شامل بازاریان نمیشود.

رازجویان افزود: تمامی کارگران روزمزد و دستفروشانی که از سوی شهرداری ها معرفی می شوند راستی آزمایی مالی خواهد شد تا صلاحیت آنان برای برخورداری از بسته معیشتی محرز شود.

غربالگری ۹۰ درصد مردم سیمرغ توسط بسیج

سرهنگ جمشیدی، فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ نیز از غربالگری بیش از ۹۰ درصد مردم این شهرستان در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا خبر داد و افزود: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و برابر وظیفه انقلابی خود تا پایان رفع کرونا با تمام توان خود در کنار مردم برای حفظ سلامت همشهریان عزیز خواهیم بود.

وی با اعلام اینکه ۶۷ کارگاه تولیدی متمرکز خانگی بیش از ۱۵ هزارماسک تولید کردند، افزود: بسته های بهداشتی شامل ماسک، دستکش، مایع ضد عفونی کننده و گان به صورت رایگان در اختیار ادارات، ارگان ها، مراکز درمانی و شهروندان قرار گرفته است.



جمشیدی به ضدعفونی محلات اشاره و اضافه کرد: از ابتدای این بحران تاکنون ۳۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی در طی چندین نوبت برای ضدعفونی و گندزدایی در تمامی شهرستان با کمک گروه های جهادی و بسیجیان استفاده شد.

انتهای پیام/ ۶۸۱/ی

پرسش و پاسخ در تعداد بهبودیافتگان از بستری شدگان بیشتر است / دستفروشان و روزمزدها کمک معیشتی دریافت می کنند

گفتگو با هوش مصنوعی