بارندگی در استان سمنان ۱۴ درصد افزایش داشت



به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر ظهر شنبه در سیزدهمین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران به میزبانی استانداری سمنان ضمن بیان اینکه هواشناسی باید در ارائه اطلاعات به موقع اقدام کند و دیتاهای هواشناسی قبل از شروع وقت اداری برای مدیران ارسال شود، اظهار داشت: در شاخص بارندگی ها در مقیاس بلندمدت، ۵۸ درصد و به نسبت سال گذشته ۱۴ درصد افزایش بارندگی داشت.

وی با تأکید بر اینکه در اسفندماه امسال میزان بارش ها بیشتر خواهد شد، تصریح کرد: شهرداران سطح آمادگی خود را افزایش داده تا غافلگیر نشوند، به ویژه در نقاط آسیب پذیر استان باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.

به روزرسانی وسایل نقلیه و تجهیزات مدیریت بحران

استاندار سمنان لایروبی معابر و پل ها را در دستور کار دانست و گفت: وسایل نقلیه و تجهیزات موردنیاز در مواقع بحران باید به روزرسانی و تعمیر و مانورهای عملیاتی مقابله با بحران در سطح استان اجرا شود.

آشناگر با اشاره به ضرورت اجرای طرح بیمه ساختمان های مسکونی به ویژه در مناطق روستایی بیان کرد: این طرح باید با کمک دهیاران از محل اعتبارات ارزش افزوده در روستاها اجرا شود و با توجه به اهمیت موضوع، انجام ندادن بیمه منازل روستاییان با کمک ساکنان روستا به نوعی سهل انگاری محسوب می شود.

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی در راستای بیمه منازل خاطرنشان کرد: دونقطه تلوبین و حسین آباد کالپوش میامی و چند نقطه از دامغان در سیل ابتدای سال بیش از سایر نقاط استان سمنان دچار خسارت شده است.

برقراری خطوط تلفن همراه در نقاط کور استان

استاندار سمنان همچنین اعتراضات مردمی را ناشی از کندی کار مسئولان اجرایی در این مناطق عنوان کرد و افزود: اگر دقت لازم از سوی مسئولان مرتبط در بازسازی مناطق آسیب دیده بخش کالپوش ارائه شود، قطعا سایت جدید یکی از مناطق زیبای استان می شود.

آشنا گر در ادامه بابیان اینکه اصلاح شیب بندی جاده قدیم کالپوش به گونه ای که برای مردم خطرآفرین نباشد در دستور کار مدیران مربوطه قرارگیرد، اضافه کرد: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز نسبت به برقراری خط تماس تلفن همراه در نقاط کور اقدامات لازم را انجام دهد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بارندگی در استان سمنان ۱۴ درصد افزایش داشت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.