حل مشکلات اشتغال معلولاان به کجا رسید؟



در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

محمد کریم آریا معاون اشتغال و هماهنگی موسسات غیردولتی، مشارکت های مردمی و اشتغال بهزیستی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اشتغال افراد در سازمان بهزیستی و ایجاد آمادگی آن ها برای ورود به جامعه اظهار کرد: این افراد به صورت معرفی به مراکز سازمان فنی و حرفه ای و گرفتن مدارک مهارتی، استاد شاگردی یا تشویق به تحصیل در هنرستان جزء وظایف تیم مراقبت ما است.

وی افزود: ترخیص فرزندان مشروط به اشتغال و اطمینان از پایداری اوضاع این افراد است یعنی اشتغال پس از گذشت شش ماه انجام می شود البته ما در مراکز اجتماعی کارگاه نداریم و برای معلولین این عمل در مراکزحرفه آموزی انجام می شود.

آریا بیان کرد: مراکزی به نام حرفه آموزی معلولین وجود دارد که معلولان جسمی، حرکتی و ذهنی آموزش پذیر در این مراکز با توجه به علاقمندی و توانمندی آموزش مهارت می بینند که این اقدام عموما برای معلولین ۱۴ تا۳۰ سال صورت می گیرد.

معاون اشتغال و هماهنگی موسسات غیردولتی بهزیستی استان تهران گفت: این عمل بیشتر برای معلولین جسمی انجام می شود زیرا امکان اشتغال این افراد در محیط خارج بعیدتر است و بنابر این، این اقدام برای گروه سالمندان ، معلولان ذهنی شدیدغیرقابل بازتوان، معلولین جسمی و حسی و اعصاب و روان صورت می گیرد.

آریا در ادامه افزود: همچنین بهزیستی از پرداخت تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان جهت خود اشتغالی و تسهیلات کارفرمایی تا سقف دومیلیارد و نیز پرداخت بیمه سهم کارفرما حمایت می کند؛ همین طور پرداخت بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی و معرفی به کارفرما نیز به همین شکل است.

بیشتر بخوانید

سهم ۳ درصدی معلولان از استخدام؛ ماده ای با اما و اگر های زیاد/ سایه مسکن بر سر افراد دارای معلولیت

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حل مشکلات اشتغال معلولاان به کجا رسید؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.