۶۰ محکوم تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مورد عفو شدند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدحسین اشرفی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی در حوزه رسیدگی به تخلفاتی کالا و خدمات همراه با سازمان های متولی تنظیم بازار پیرامون نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی همکاری دارد.

وی افزود: سال گذشته با توجه به تحریم ها و سودجویی عوامل داخلی سال سختی بود و مردم برای دسترسی به برخی اقلام مورد نیاز خود با مشکل روبه رو بودند و از آن طرف مسئولان نیز برای جلوگیری از مایحتاج عمومی و خنثی کردن اهداف دشمن نهایت سعی خود را کردند و دسیسه های دشمن عملیاتی نشد.

متخلفان قاچاق کالا و ارز در استان به ۳۳۰ میلیارد جرایم نقدی محکوم شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی به آمار سال ۹۷ اشاره و بیان کرد: در بخش کالا و خدمات و قاچاق کالا و ارز سال گذشته ۴ هزار و ۶۵۲ پرونده از دستگاه های متولی دریافت و به ۴ هزار و ۵۷۵ پرونده رسیدگی شده است.

اشرفی با بیان اینکه محکومین این بخش به ۳۳۰ میلیارد جرایم نقدی محکوم شدند تصریح کرد: درصد پرونده های مختومه نسبت به پرونده های وارده ۹۸٫۵ درصد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه کالا و خدمات که یکی از صلاحیت های سازمان حکومتی است پرونده های متنوعی را دریافت کرده ایم که عمده این تخلفات عدم درج قیمت، گرانفروشی، عدم ارائه فاکتور و تقلب بوده است.

زمان رسیدگی به تخلفات ۱۰ درصد کاهش داشته است

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی متوسط زمان رسیدگی به این تخلفات را ۲۰ روز عنوان کرد که در سال ۹۷ نسبت به سال قبل از آن ۱۰ درصد کاهش داشته است و یادآور شد: در بحث احتکار کالا توسط برخی افراد سودجو سال گذشته ۱۴ پرونده دریافت و رسیدگی شده است که در این راستا افراد متخلف به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم و کالای مورد احتکار را به بازار عرضه کردند.

اشرفی روغن، برنج، چای، پودر رختشویی و شکر را از عمده کالاهای احتکار شده در سال گذشته عنوان کرد و اظهار داشت: سال گذشته ۲۱ پرونده عدم اعلام موجودی و ۲ پرونده اخفا و امتناع از عرضه کالا به بازار داشته ایمکه این پرونده ها ۲۴۰ میلیون ریال جزای نقدی در بر داشته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های سازمان تعزیرات حکومتی حضور در گشت های مشترک با سایر دستگاه های حکومتی است که در این راستا ۳۸۱ اکیپ گشتی و بیش از یک هزار و ۱۷۶ مورد بازررسی از واحدهای صنفی طی سال گذشته انجام شده و بر اساس این بازرسی ها برای ۱۴۴ واحد صنفی متخلف تشکیل پرونده و برای ۳۲۶ واحد اخطاریه صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته پرونده ای از گران فروشی شرکت تعاونی روستایی در فروش ۳۲۵ کیسه آرد سهمیه روستایی گزارش شده است و در این راستا بعد از بررسی ها فرد متخلف به ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم شد که به شکات مبلغ یک میلیون ۶۷۵ هزار ریال خسارت وارده پرداخت شد.

اشرفی بیان کرد: ۳۰۵ پرونده تخلفات بهداشتی اعم از عرضه کالای غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته طی سال گذشته تشکیل شد و از این تعداد به ۳۰۲ پرونده رسیدگی و ۸۰۴ میلیون ریال جزای نقدی برای متخلفین در نظر گرفته شده است.

افزایش ۱۳۸ درصدی ورودی پرونده های قاچاق کالا و ارز

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی از افزایش ۱۳۸ درصدی ورودی پرونده های قاچاق کالا و ارز در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: سوخت، پارچه، سیگار و پوشاک از جمله کالاهای موجود در این پرونده ها بوده است.

اشرفی اظهار داشت: در مرز ماهیرود شعبه قاچاق به صورت ویژه به پرونده ها رسیدگی می کند که در این راستا طی سال گذشته تعدادی شرکت حمل و نقل بین المللی با اسناد جعلی یا غیر واقعی اقدام به صادرات فرآورده های نفتی می کردند و در این راستا یک شرکت حمل و نقل بین المللی ۱۷ هزار و ۸۰۰ لیتر نفت و گاز یارانه ای را قالچاق کرده بود که پیرو این پرونده مدیرعامل شرکت به پرداخت بالغ بر ۷۵۲ میلیون ریال جزای نقدی و ضبط کالا محکوم شد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت فعال دیگری در صادرات فرآورده های نفتی ۲۶۵ هزار لیتر نفت سفید را از طریق مرز ماهیرود قاچاق کرده بود که علاوه بر ضبط کالا به بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل پرونده قاچاق کود معدنی یارانه ای طی سال گذشته اظهار داشت: یک شرکت صنعتی مستقر در یکی از استان های غربی کشور نیز به صادرات ۵۸ فقره گازوئیل قاچاق از طریق کمرگ ماهیرود خراسان جنوبی مرتکب شده بود که متخلفین به پرداخت ۵۰۰ میلیارد ریال جزای نقد محکوم شدند.

ورود بانوان به قاچاق سوخت در خراسان جنوبی

اشرفی با بیان اینکه در ۳ ماهه امسال ۷۰ پرونده قاچاق دام دریافت و ۶۳ پرونده مختومه شده است گفت: ۴۵ نفر از افراد متخلف به پرداخت ۱۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند و در ۱۸ پرونده حکم برائت صادر شده است.

وی از نخستین ورود خانم ها به قاچاق سوخت در خراسان جنوبی خبر داد و اظهار داشت: در اولین پرونده قاچاق سوخت امسال راننده و سرنشین خانم بود که در این راستا ۲۰ گالن ۲۰ لیتری گازوئیل، در مجموع ۵۶۰ لیتر سوخت در صندوق عقب این پراید نگهداری شده بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی بیان کرد: در ۳ ماهه نخست امسال یک هزار و ۳۵۳ پرونده تخلف دریافت شده که از این تعداد یک هزار و ۲۶۶ پرونده با ۷۴ میلیارد ریال جزای نقد مختومه شده است همچنین در این مدت ۲۵۷ مورد بازرسی توسط ۷۱ اکیپ گشتی نیز انجام شده که در این بازرسی ها به ۶۰ واحد صنفی تذکرات لازم داده شده است.

اشرفی اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون ۶۰ نفر از محکومین اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مورد عفو رهبری قرار گرفتند و جریمه ۱۴۳ نفر با میزان ۵۰۰ هزار تومان مورد عفو رهبری قرار گرفته است.

وی به جزای نقدی وصول شده اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۸۶ میلیارد ریال جزای نقدی متخلفین وصول شده و به خرانه دولت برگشت داده شده است.

انتهای پیام/ش

پرسش و پاسخ در ۶۰ محکوم تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مورد عفو شدند

گفتگو با هوش مصنوعی