تفکیک صاحبان امضا های طلایی با فعالیتشان در بخش خصوصی



نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

علیرضا قربانی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان تجهیزات پزشکی نباید فعالیت کنند.



قربانی تاکید کرد: دلیلی ندارد فردی که صاحب امضا و مجوز واردات دارو و تجهیزات پزشکی باشد، به عنوان مجری سیاستگذار و فعال در بخش خصوصی فعالیت کند. علیرضا قربانی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت وگو با خبرنگار، اظهار کرد: طبق طرحی که کمیسیون بهداشت مجلس به وزارت بهداشت ابلاغ کرده است، افرادی که صاحب صدور مجوز جهت واردات دارو و تجهیزات پزشکی هستند، در این حوزه و یا در بخش خصوصی در زمینه واردات ملزومات مصرفی ونباید فعالیت کنند.قربانی تاکید کرد: دلیلی ندارد فردی که صاحب امضا و مجوز واردات دارو و تجهیزات پزشکی باشد، به عنوان مجری سیاستگذار و فعال در بخش خصوصی فعالیت کند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: دلیل عمده تغییر و تحولات در سازمان غذا و دارو، مسئله افراد صاحب مجوز و دارای امضا های طلایی بودند که در زمینه واردات دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت داشته و با بخش خصوصی در زمینه واردات دارو و تجهیزات همکاری می کردند.

وی در پایان گفت: افرادی در سازمان غذا و دارو علاوه بر فعالیتشان در بخش دولتی مجوز واردات دارو و تجهیزات پزشکی را صادر می کردند و در کنار فعالیت های نظارتی خود، واردکننده تجهیزات پزشکی و دارو بودند. در این باره از وزیر بهداشت خواسته بودیم که این مسائل را از یکدیگر تفکیک کند.



انتهای پیام/

همکاری وزارت بهداشت با مجلس در زمینه فعال نبودن صاحبان امضا در واردات دارو
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تفکیک صاحبان امضا های طلایی با فعالیتشان در بخش خصوصی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.