بازنگری در نظام پژوهشی مازندران ضروری است



به گزارش خبرنگار مهر، مفید غلامی راد صبح چهارشنبه در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها برای حل مسائل منطقه ای استان، اظهار داشت: باید روند دانشگاه ها با به سمت نسل چهارم سوق دهیم درحالی که بسیاری از دانشگاه های ما در نسل اول و دوم گیر کرده اند.

وی ادامه داد: هنوز به نسل سوم دانشگاهی نرسیدیم در حالی که تئوری های حکمرانی به ایجاد دولت کارآفرین تاکید دارند نتوانستیم دانشگاه کارآفرین ایجاد کنیم.

غلامی با تاکید بر مقوله آمایش دانشگاه ها و آموزش عالی در استان یادآور شد: برای مدیریت توسعه منطقه ای، دانشگاه ها به چه نحوی می توانند کمک کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران یادآور شد: دراستان مسیر اداری کار خود را انجام می دهد و آموزش عالی مسیر خود را می رود و ارتباط مستمر و منسجمی وجود ندارد و باید فعالان دانشگاهی و سازمان های مرتبط در این حوزه براساس نگاه آمایشی برنامه ریزی کنند.

وی خواهان ترسیم نقشه نوآوری در سطح استان شد و گفت: نظام برنامه ریزی ما بخشی بوده و منطقه ای نیست و هر بخشی طبق قانون پاسخگو است.

غلامی راد به صندوق توسعه فناوری و پژوهش در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد مراکز رشد، مراکز و نواحی نوآوری، منطقه ویژه علم و فناوری باید آمایش شوند و تجمع عناوین و مراکز صورت گیرد.

وی خواستار بازنگری نظام پژوهش استان براساس مسئله و فرصت بازنگری شود، گفت: مسائل، فرصت های استان بررسی و برای رفع آن و بالفعل کردن آن باید از نظام پژوهشی بهره گرفت.

پرسش و پاسخ در بازنگری در نظام پژوهشی مازندران ضروری است

گفتگو با هوش مصنوعی