جایگاه دانشگاه امیرکبیر در رتبه بندی جهانی NTU ارتقاء یافت



به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بر اساس رتبه بندی جهانی NTU دانشگاه صنعتی امیرکبیر جایگاه خوبی در ۷ رشته مهندسی کسب کرده است.

براساس این گزارش ، دانشگاه ملی تایوان از سال ۲۰۰۷ دانشگاه های جهان را بر اساس کمیت و کیفیت عملکرد آنها در مقالات علمی مورد رتبه بندی قرار می دهد و هر ساله ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان را معرفی می کند.این نظام علاوه بر رتبه بندی کلی، ۳۰۰ دانشگاه برتر را در ۶ زمینه و ۱۴ موضوع رتبه بندی می کند. هدف این نظام رتبه بندی، ارزیابی عملکرد علمی موسسه ها به ویژه عملکرد پژوهشی آنها بر پایه شاخص های عینی و بدون سوء گیری است.

گفتنی است ، ارزیابی در این نظام، در ۸ شاخص و سه محور بهره وری پژوهش، تاثیر پژوهش و تعالی پژوهش انجام می شود. اطلاعات شاخص های این نظام از نمایه نامه های استنادی «وب آو ساینس»، «شاخص اچ» و «کلاریویت آنالیتیکس» استخراج می شود.

لازم به ذکر است ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه مهندسی دارای رتبه ۱۲۷ بین المللی است و در بین دانشگاه های ایران پس از دانشگاه تهران رتبه دوم کشوری را دارا است.همچنین در رتبه بندی موضوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه ۳۳ در مهندسی مکانیک ، رتبه ۶۵ در ریاضیات، رتبه ۱۱۹ در علوم کامپیوتر، رتبه ۱۴۵ در مهندسی الکترونیک، رتبه ۱۶۱ در علم مواد، رتبه ۱۷۱ در مهندسی شیمی و رتبه ۱۷۳ در مهندسی عمران را به خود اختصاص داده است.

گزارش سال ۲۰۲۰ نظام رتبه بندی NTU حاکی از این است که دانشگاه های کشور در موضوعات مهندسی حضور پررنگی دارند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در جایگاه دانشگاه امیرکبیر در رتبه بندی جهانی NTU ارتقاء یافت

گفتگو با هوش مصنوعی