<a href="/fa/dashboard/ class="text info">چین</a> <span class="text danger">سه</span> فضانورد خود را به ایستگاه فضایی این کشور فرستاد



به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فیس؛ اولین گروه از فضانوردان چینی صبح امروز برای کار بر روی ایستگاه فضایی جدید این کشور به مدار زمین فرستاده شدند. ساخت ایستگاه فضایی جدید این کشور بخشی از برنامه های چین برای بدل شدن به قدرتی بزرگ در حوزه فضا در دنیا است.

بیشتر بخوانید

یادبود صدمین سالگرد حزب حاکم بر چین با ارسال فضانورد به فضا

این ماموریت جدید، نخستین سفر فضانوردان چینی در سال های اخیر است و به گونه ای برنامه ریزی شده که صدمین سالگرد تاسیس حزب حاکم بر این کشور را که یکم ژوئیه است جشن بگیرد. صبح امروز، موشک Long March-۲F از پایگاهی فضایی در صحرای گوبی در شمال غربی چین با سه فضانورد با فضاپیمای Shenzhou-۱۲ به فضا فرستاده شد.

پس از گذشت ۱۰ دقیقه موشک Long March-۲F به مدار رسید و فضاپیمای Shenzhou-۱۲ از این موشک جدا شد. تلویزیون چین این لحظات را به طور زنده پخش می کرد، سپس تصاویر زنده ای از داخل فضاپیما پخش شد و دوربین های خارجی نیز تصاویری را از زمین پخش کردند.

قرار است این سه فضانورد، سه ماه در این ایستگاه فضایی که Tiangong نام دارد بمانند تا رکورد بیشترین حضور فعال در فضا به فضانوردان چینی برسد. جاناتان مک دوول، فضانورد مرکز اخترفیزیک Harvard Smithsonian قرار است این فضانوردان خانه جدیدی برای چینی ها در فضا بسازند.

همانطور که سازمان فضایی چین اعلام کرده، موشک لانگ مارچ و فضاپیمای شنژو، هفته قبل به سکوی پرتاب مرکز جیوچوان منتقل شده بودند و قرار است شنژو-۱۲ به بخش اصلی ایستگاه تیانگونگ متصل شود که مدتی قبل در مدار قرار گرفته بود. چین در یک سال و نیم آینده ۱۱ ماموریت دیگر دارد تا ایستگاه فضایی جدیدش را کامل کند. در سه ماموریت مجددا فضانوردان به این ایستگاه می روند و جای خودشان را با فضانوردان قدیمی عوض می کنند.

چن لی، از تحلیلگران شرکت GoTaikonauts که روی برنامه فضایی چین کار می کند در این باره گفت: « راه اندازی و فعال نگه داشتن ایستگاه های فضایی کاری پیچیده و با جزئیات بالا است ما این موضوع را در روز های ابتدایی ساخت ایستگاه فضایی بین المللی دیده بودیم. ساخت ایستگاه فضایی چین بسیار سریع تر ساخت ایستگاه فضایی بین المللی پیش می رود و روند ساخت آن ایستگاه خیلی کند بود. »

ایستگاه فضایی Tiangong در پایان سازه ای ۹۰ تنی است که طبق آنچه پیش بینی شده ۱۰ سال عمر می کند. اندازه این ایستگاه نسبت به ایستگاه فضایی بین المللی کوچکتر است و شباهت های بسیاری به ایستگاه فضایی میر کشور روسیه دارد که از سال ۱۹۸۶ تا سال ۲۰۰۱ مشغول فعالیت بود.

گفتنی است؛ چین در سال ۲۰۰۳ برای اولین بار یک فضاپیمای حامل سرنشین را به فضا پرتاب کرد و پس از روسیه و آمریکا تنها کشور جهان است که تاکنون توانسته چنین ماموریتی را انجام دهد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «چین سه فضانورد خود را به ایستگاه فضایی این کشور فرستاد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.