شیوع بیماری قارچی در ذخیرگاه زربین / اراضی هوشمند پایش می شوئد



به گزارش خبرنگار مهر، حسین میر رجبی پیش ازظهر چهارشنبه در نشست کارشناسی وضعیت آفات و بیماری ها در جنگل های شمال با بیان اینکه شرایط آب و هوایی در رشد قارچ ها تأثیر زیادی دارد، نقش عوامل بیولوژیکی را از بروز بیماری بین درختان زربین مؤثر دانست و افزود: عوامل غیربیولوژیکی نیز در ایجاد شرایط نامناسب برای درختان زربین و آلودگی به قارچ مؤثر هستند.

وی به راه های مبارزه با قارچ درختان زربین اشاره و اضافه کرد: استفاده از محصولات شیمیایی، استفاده از روش های طبیعی و حفظ شرایط بهداشتی از جمله روش ها برای کنترل بیماری های قارچی درختان زربین است.

وی استفاده از قارچ های مفید به عنوان رقیب قارچ های زربین، بهره گیری از باکتری های مفید و اصلاح شرایط خاک را در کاهش شمار قارچ های زربین مؤثر خواند و گفت: مبارزه با قارچ زربین روش طولانی است و با بهره گیری از روش های فیزیکی در این زمینه تأثیر دارد.

معاون حفاظت سازمان جنگل ها با اشاره به اینکه نقط ضعف در منابع طبیعی عدم پایش است، افزود: در سازمان دنبال موتور هوشمندی برای پایش آفات و حریق در جنگل ها هستیم و امسال سال نظارت و سامانه در سازمان نامگذاری شده است.

وی پایش هوشمند اراضی برای کنترل آفات را ضروری دانست و گفت: متأسفانه زمانی از بروز آفات متوجه می شویم که وضعیت آن بدخیم است و با استفاده از هوش مصنوعی می توان این وضعیت را کنترل کرد.

میررجبی با اظهار اینکه چندین ذخیرگاه ارزشمند در جاده چالوس وجود دارد، کنترل و نظارت بر آن را ضروری دانست و گفت: تهیه نقشه آلودگی و تعیین درصد خشکیدگی پایه ها برای کنترل و مبارزه با آفات ضروری است.

معاون حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: باید روش هایی را احصا کنیم که حداقل خسارت را برای زیست بوم داشته باشد از این رو باید دستورالعمل پیشگیری تهیه و ابلاغ شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شیوع بیماری قارچی در ذخیرگاه زربین / اراضی هوشمند پایش می شوئد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.