علت اصلی افزایش جانباختگان کرونا در این روزها / آیا ویروس کووید ۱۹ کشنده تر شده است؟



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، هشت ماه از روزهای ابتدایی ورود مهمان ناشناخته ای به کشورمان می گذرد و این روزها نیز در کشور تاخت و تاز خود را مجدد شروع کرده است این ویروس ناشناخته تاکنون بارها رنگ عوض کرده و در میزبان های خود علائم متفاوتی نشان داده است.

ویروس کرونا در استان هرمزگان مدت کوتاهی است که حضور کمرنگی پیدا کرده اما هنوز در بین مردم وجود دارد و حتی چند روزی است که روند کاهشی آن متوقف شده است و این مسئله نگرانی زیادی برای مسئولین بهداشت و درمان استان و برخی مردم به وجود آورده است.

چندی پیش هم بعد از بحرانی شدن مجدد وضعیت کرونا در کشور، برخی مسئولین ادعا داشتند که ویروس کرونا جهش داشته و قوی تر و کشنده تر شده است؛ این در حالی است که پزشکان و متخصصان معتقدند که هیچ تحقیق علمی و جامعی در خصوص اثبات تغییر ویروس در این راستا، وجود نداشته و علت رکورد جانباختگان در کشور چیز دیگری است.

کرونا شاید تغییر کرده است اما قطعی نیست!

در این رابطه متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم گفت: ویروس ها به صورت مرتب تغییر و جهش پیدا می کنند و ویروس کرونا هم تغییر کرده است و این احتمال می رود که باعث مرگ و میر بیشتری شود.

دکتر پریوش داوودیان ضمن تاکید بر ناشناخته بودن این ویروس، ادامه داد: مساله ای که مهم است این است که نمی توان با قاطعیت گفت که ویروس کرونا مسری تر شده چرا که کرونا، ویروس جدیدی است و تجربه چندانی در مورد رفتار و خصوصیات این ویروس وجود ندارد.

علت رکورد جانباختگان کرونا در کشور چیست؟

در این رابطه دکتر داوودیان اظهار کرد: به طور حتم مهم ترین علت قرمز و حاد شدن وضعیت کرونا در هر منطقه، کاهش رعایت اصول بهداشتی در جامعه به ویژه استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری هرمزگان اضافه کرد: نمی توان با اطمینان گفت که افزایش سرسام آور مبتلایان و جانباختگان کرونا در کشور به دلیل سرایت بیشتر ویروس است چرا که باید تحقیقات زیادی در این خصوص انجام شود و در آینده می توان گفت که علت این رفتار ویروس و آمار مرتبط به آن، به این دلیل بوده است.

وضعیت کرونا در هرمزگان، متمایل به قرمز شدن است

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این باره بیان کرد: در حال حاضر استان هرمزگان در وضعیت هشدار بوده و مدتی است که از حالت قرمز خارج شده، اما اگر اصول بهداشتی توسط مردم رعایت نشود، مجدد وضعیت قرمز خواهد شد.

وی افزود: هنوز برای این ویروس ناشناخته درمان قطعی و واکسنی وجود ندارد و معلوم نیست تا چه زمانی در بین ما وجود داشته باشد از این رو کماکان بهترین راه مقابله با آن، رعایت اصول سه گانه بهداشتی و پرهیز از تجمعات و مسافرت های غیر ضروری است.

روند کاهشی کرونا در هرمزگان متوقف شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این خصوص گفت: در سه هفته اخیر آمار کرونا در استان هرمزگان ثابت بوده است و این نشانه خوبی نیست چراکه باید آمار مبتلایان و جان باختگان کرونا در استان کاهش داشته باشد این موضوع نشان دهنده وضعیت خطر در هرمزگان است.

دکتر حسین فرشیدی خاطرنشان کرد: ارتباطات بسیار وسیع که در سطح استان هرمزگان با سایر نقاط کشور که در وضعیت حاد شیوع کرونا هستند، وجود دارد، به ویژه در شهرستان بندرعباس و جزایر قشم و کیش، باعث انتقال بیماری در استان می شود که وضعیت کرونا در استان را قرمز و خطرناک خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، مدتی است ترددهای غیر ضروری و مسافرت های گردشی از سایر مناطق کشور به استان هرمزگان افزایش داشته که با توجه به شیوع گسترده بیماری در کشور، باعث انتقال این زنجیره به استان هرمزگان خواهد شد، از این رو بهتر است با توجه به تعطیلی پیش رو، بر ترددها و مسافرت های مردم به استان، به ویژه جزایر قشم و کیش، از سوی مسئولین نظارت بیشتری انجام شود.

گزارش از سمانه جیشی

انتهای پیام/۸۶۸/ش

پرسش و پاسخ در علت اصلی افزایش جانباختگان کرونا در این روزها / آیا ویروس کووید ۱۹ کشنده تر شده است؟

گفتگو با هوش مصنوعی