دلایل تعلل در ایجاد بازرچه های دائمی عرضه محصولات در شهرکرد چیست؟



ایسنا/چهارمحال و بختیاری ایجاد بازارچه ها و میادین عرضه میوه و تره بار می تواند موجب رونق اقتصادی در استان شود و مردم نیز می توانند به راحتی به انواع محصولات کشاورزی با قیمت مناسب در فصول مختلف سال دسترسی داشته باشند، اما به این مسئله در شهرکرد توجه جدی صورت نگرفته است.

به گزارش ایسنا، ایجاد بازارچه های دائمی عرضه محصولات کشاورزی با هدف عرضه مستقیم میوه و تره بار در شهرکرد بدون واسطه و با قیمت مناسب در دستور کار ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری قرار گرفت.

این موضوع در چند جلسه در دستور کار اعضای ستاد بود و مقرر شده بود که شهرداری شهرکرد حداقل در چهار نقطه اقدام به ایجاد بازارچه کند، اما این مسئله هم چنان عملیاتی نشده است و شاهد ایجاد بازارچه های دائمی عرضه محصولات کشاورزی در شهرکرد نیستیم.

شهرداری ها می توانند با فروش یا اجاره غرفه در میادین میوه و تره بار یا بازارچه عرضه محصولات کشاورزی برای خود درآمد پایدار ایجاد کنند، همچنین این میادین میوه و تره بار می توانند مکانی برای عرضه محصولات تولیدی استان در بخش کشاورزی به استان های هم جوار یا سایر نقاط استان باشند.

همچنین ایجاد بازارچه ها و میادین عرضه میوه و تره بار می تواند موجب رونق اقتصادی در استان شود و مردم نیز می توانند به راحتی به انواع محصولات کشاورزی با قیمت مناسب در فصول مختلف سال دسترسی داشته باشند، اما در چهارمحال و بختیاری برخلاف سایر استان ها به این مسئله توجه جدی صورت نگرفته است.

تعلل تعاون روستایی در عرضه محصول در بازارچه ولیعصر

محمدرضا محمدیان سرپرست ساماندهی مشاغل شهری شهرداری شهرکرد در خصوص وضعیت میادین میوه و تره بار شهرکرد در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: هفت غرفه در بازارچه ولیعصر شهرکرد ایجاد و به تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری برای عرضه محصولات واگذار شد.

وی ادامه داد: اما تاکنون تعاون روستایی نتوانسته است به تعهدات خود در این خصوص عمل کند و در تلاش هستیم این غرفه ها را از این تعاونی بگیریم.

محمدیان با بیان اینکه سایت منظریه نیز برای ایجاد بازارچه و غرفه بندی آماده شده است، گفت: این مکان با هدف ساماندهی دستفروشان، بازارهای روز و عرضه مستقیم محصولات اعم از صنایع دستی، کشاورزی و … ایجاد می شود، اما هم اکنون توان ریالی برای ایجاد غرفه در این مکان وجود ندارد.

سرپرست ساماندهی مشاغل شهری شهرداری شهرکرد ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که غرفه های واگذار شده به تعاون روستایی را از طریق مزایده عمومی به تولیدکنندگان برای عرضه محصولاتشان واگذار کنیم.

تحویل غرفه های بازارچه ولیعصر به شهرداری

افشین حیدری مسئول تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری نیز در گفت وگو با ایسنا در خصوص تعلل در عرضه مستقیم محصول در بازارچه ولیعصر شهرکرد، اظهار کرد: این هفت غرفه در گذشته به تعاون روستایی برای عرضه محصولات کشاورزی تحویل شد.

وی توضیح داد: مقرر شد این غرفه ها مجددا در روزهای آینده به شهرداری واگذار شود تا عرضه محصولات اعم از میوه و تره بار توسط خود شهرداری ساماندهی شود.

امید است در آینده نزدیک تکلیف این غرفه ها و همچنین ایجاد بازارچه های دائمی در سطح شهرکرد به منظور رونق اقتصادی و کمک به تولید کنندگان مشخص شود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دلایل تعلل در ایجاد بازرچه های دائمی عرضه محصولات در شهرکرد چیست؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.