ضرورت به کارگیری پرستار ثابت برای مراقبت از بیماران خاص / بودجه ای برای تربیت نیروی ویژه بیماران هموفیلی و تالاسمی نداریم



رئیس اداره مدیریت پیوند وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

شادنوش گفت: در صورتی که برای مراقبت از بیماران تالاسمی و هموفیلی از پرستاران ثابت استفاده شود، کمک زیادی به درمان و سلامت این افراد می شود

مهدی شادنوش رئیس اداره مدیریت پیوند وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به طور معمول طول دوره درمان بیماران تالاسمی و هموفیلی طولانی است و باید به صورت مستمر مراقبت های لازم از بیماران انجام شود.

وی ادامه داد: برای مراقب از بیماران خاص مانند هموفیلی و تالاسمی بهتر است از نیروهای ثابت استفاده شود تا روند درمان بیماران تالاسمی با کیفیت مناسب تری انجام شود و مبتلایان با مشکل خاصی روبرو نشوند.

شادنوش تاکید کرد: در صورتی که برای مراقبت از بیماران تالاسمی و هموفیلی از پرستاران ثابت استفاده شود، کمک زیادی به درمان و سلامتی این افراد می شود؛ وزارت بهداشت برای نیروهای ثابت و پرستاران، دوره های آموزشی تخصصی در زمینه مراقبت از بیماران تالاسمی و هموفیلی برگزار می کند.

رئیس اداره مدیریت پیوند وزارت بهداشت گفت: بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت پرستارانی که از بیماران تالاسمی و هموفیلی مراقبت می کنند باید دوره های آموزشی تخصصی را گذرانده باشند و توصیه وزارت بهداشت این است که اینگونه مراقبت ها باید به صورت تخصصی انجام شود.

وی یادآوری کرد: به کارگیری نیروهای متخصص و پرستار برای حمایت از بیماران هموفیلی و تالاسمی هیچگونه ارتباطی به اختصاص بودجه جداگانه برای انجام این کار در وزارت بهداشت ندارد و این دستورالعمل از سالیان گذشته در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اجرا می شد.

انتهای پیام/

نیروهای متخصص و پرستاران ثابت برای مراقبت از بیماران خاص
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ضرورت به کارگیری پرستار ثابت برای مراقبت از بیماران خاص / بودجه ای برای تربیت نیروی ویژه بیماران هموفیلی و تالاسمی نداریم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.