۱۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان نمین پایش و آفت کشی شد



شهرام محسنی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با تأمین سموم لازم و طعمه سازی و راهنمایی کشاورزان با همکاری شرکت های خدماتی، مبارزه به طور مستمر انجام شده و کماکان ادامه دارد در این اقدام ۴۰ کیلوگرم سم فسفر دو زنگ با راهنمایی ۳۰۰ نفر از کشاورزان نمین همراه با رعایت نکات ایمنی، مصرف شد.

وی تصریح کرد: جوندگان از جمله موش مزارع از شایع ترین آفات مزارع در اوایل کشت محصول می باشد که به دلیل قدرت تکثیر و استعداد بالای تولید مثل این حیوان در طبیعت و مزارع سریعا افزایش یافته و میزان خسارت آن بالا برود.

محسنی اضافه کرد: به علت شرایط نامناسب پوشش گیاهی طبیعی و کاهش سبزینگی در طبیعت طی فصل پاییز، موش ها برای تأمین غذای خود به مزارع و نواحی تازه کشت شده توسط انسان نفوذ کرده و موجب افزایش خسارت می شوند.

وی به پایش مزارع و ردیابی مستمر آفت و مبارزه سریع و به موقع اشاره کرد و گفت: اگرچه وجود این حیوان در طبیعت در مناطقی مثل مرتع و جنگل ها موجب ایجاد خلل و فرج در خاک شده و نفوذپذیری نزولات آسمانی را مخصوصا در مناطق شیب دار افزایش می دهد اما به همان نسبت فعالیت این آفت در مزارع می تواند زیانبار و مشکل ساز باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نمین با بیان اینکه مبارزه اصولی و به موقع ضمن رعایت مسائل زیست محیطی باید مورد توجه تولیدکنندگان گرامی قرار گیرد گفت: کشاورزان به طور مرتب از مزارع تازه سبز شده بازدید نموده و در صورت مشاهده فعالیت موش با راهنمایی کارشناسان جهاد کشاورزی به مبارزه قبل از خسارت اقدام نمایند.

پرسش و پاسخ در ۱۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان نمین پایش و آفت کشی شد

گفتگو با هوش مصنوعی