مولدسازی ما را از توسعه زیرساخت‌های ورزشی بی‌نیاز می‌‌کند - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا تاج فیروز، امروز در نشست خبری با موضوع طرح مولدسازی دارایی های مازاد دولت اظهار داشت: در کشور چند ظرفیت قانونی برای اتمام پروژه های نیمه تمام داریم که ماده ۲۷، یعنی استفاده از سرمایه گذاری خارج از سازمان و بخش خصوصی برای اتمام پروژه ها یکی از این ظرفیت هاست.

وی افزود: در سازمان برنامه و بودجه طی ۶ ماه گذشته اداره ورزش استان پیشرو بوده است و بیش از ۱۷ پروژه نیز در کمیسیون ماده ۲۷ مطرح شده است و این پروژه ها دارای ارزش بالایی هستند.

مدیرکل ورزش و جوانان با اشاره به پروژه های نیمه تمام ورزش استان گفت: ۳۰۰ پروژه نیمه تمام داریم که با قیمت سال ۱۴۰۲، حدود ۲ هزار میلیارد برای به سرانجام رساندن آن ها بودجه نیاز داریم.

تاج فیروز با اشاره به اینکه بودجه ورزش خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰ میلیارد بود، ادامه داد: بودجه سال ۱۴۰۲ نیز به ۲۲۰ میلیارد رسید. بابت کمبودهای ورزش خجالت زده مردم هستم.مردم زمین داده اند که اداره ورزش فضای ورزشی را ۲ ساله بسازد، اما از این ماجرا چندین سال گذشته و پروژه ای تحویل داده نشده است.

وی با اشاره به اهمیت مولدسازی دارایی های مازاد دولت گفت: مولدسازی یعنی فروش املاک مازاد بلااستفاده یا با بهره وری پایین که استانداری خراسان رضوی و اداره کل ورزش و جوانان در این حوزه در کشور پیشرو بوده و هستند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: در یکی از آخرین جلسات کاری سال ۱۴۰۲ که در حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، یکی از نکاتی که شخص وزیر روی آن بسیار تاکید داشت، استفاده از ظرفیت مولدسازی بود. بین ۳۱ استان فقط ما بودیم که گزارش پیشرفت این موضوع را ارائه دادیم؛ بخشی از زمین های ثامن الائمه(ع)شاندیز، نزدیک به ۱۱۰ هکتار را انتخاب کردیم و از ورزشی به صنعتی تغییر کاربری گرفتیم. تغییر کاربری ها را به صورتی پیگیری کردیم و مسئولان مختلف با ما همراه شدند که این موضوع ۴۰ روزه انجام شد.

وی افزود: در بودجه مولدسازی اولویت ما اتمام دهکده المپیک ثامن الائمه(ع) است و از محل مابقی نیز پروژه های شهرستان ها را به اتمام خواهیم رساند. ۵ همت ارزش زمین هایی است که در محدوده ثامن واگذار می شود لذا با شهرک صنعتی، بخش خصوصی در حال مذاکره ایم.

تاج فیروز خاطرنشان کرد: نباید پروژه دهکده المپیک ثامن الائمه(ع) بیش از ۲ تا ۳ سال طول بکشد؛ یکی دیگر از پروژه ها، زمین مجموعه ورزشی مهران است و برای آنجا هم تغییر کاربری اقامتی و پارکینگ گرفتیم و متقاضی هم دارد. سالن مهران هم قرار است جایش را به یک سالن ۲۵۰۰ نفره بدهد؛ نباید ساخت این پروژه بیش از ۱۸ ماه طول بکشد ضمن اینکه ۷۸۰۰ متر ظرفیت فوق العاده در مرکز شهر ایجاد می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص وضعیت تیم مشهد در لیگ برتر والیبال گفت: احتمالا خانه بسکتبال برای مسابقات والیبال تأیید شود و اگر تأیید شود تیم لیگ برتری ما می تواند از آن بهره ببرد.

وی درباره سالن ۶ هزار نفری در ورزشگاه ثامن الائمه(ع) گفت: سالن نزدیک به ۲۰ سال است که معطل بودجه مانده است، اما خوشبختانه بودجه مورد نیاز با همکاری وزیر ورزش و استانداری خراسان رضوی تأمین شده و در هفته دولت که اوایل شهریور سال جاری است به بهره برداری می رسد.

تاج فیروز با بیان این مطلب که زمین مجموعه ورزشی سجاد نیز به طرح مولدسازی افزوده شده، عنوان کرد: زیربنای این مجموعه ۲۰ هزار متر است که ۵ هزار متر از آن فقط شامل ۸ زمین تنیس است و در خوش بینانه ترین حالت، روزانه ۶۰ نفر از آن استفاده می کنند لذا کاربری آن را به تجاری مسکونی تبدیل کردیم که ارزش افزوده آن معادل ۱۵۰ هزار متر مربع فضای ورزشی جدید است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ۸ فضای ورزشی مناسب و استاندارد در ۸ بخش حاشیه شهر مشهد ایجاد خواهد شد و با بخش دیگری از درآمد ناشی از مجموعه سجاد، در مجموعه ورزشی تختی با تمرکز بر نوسازی بناهای فرسوده در این مجموعه هزینه خواهد شد.

وی در خصوص زمین ورزشگاه انقلاب نیشابور نیز اظهارکرد: از ابتدای طراحی نقشه این مجموعه، پارکینگ برای مولدسازی پیش بینی شده و از سرانه ورزشی کم نکرده ایم. پارکینگ طولی را به ارتفاع بردیم و بخشی از زمین را پیش بینی کردیم که طبقاتی شود، یعنی کاربری آنجا را تجاری، مسکونی و پارکینگ کردیم.

تاج فیروز ادامه داد: قرار است با قطعه بندی انجام شده از آن استفاده کنیم و به ازای این مولدسازی، ساخت مجموعه های ورزشی میان جلگه، فیروزه، نیشابور و زبرخان را تعریف کرده ایم که در این صورت ۱۶۰ هزار متر فضای ورزشی جدید به نیشابور اضافه می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح مولدسازی، ورزش استان به اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی می رسد، در مجموع با طرح مولدسازی و بهره برداری از پروژه های پیش روی ورزش خراسان رضوی در یک دهه آینده تقریبا از توسعه زیرساخت های ورزشی بی نیاز خواهد بود.

انتهای پیام/۲۸۲/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مولدسازی ما را از توسعه زیرساخت‌های ورزشی بی‌نیاز می‌‌کند - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.