«۲ سال خدمت به مناطق محروم»؛ شرط ضمن عقد یک زوج جهادگر



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، فعالیت جهادی، ضابطه ها و تعاریف خاص خود را دارد؛ از هر طرف که به آن بنگری زوایایی برایت آشکار می شود که شاید تا پیش از این در چارچوب و دایره واژگانی که تا قبل از آن می دانستی و می شناختی نتوانی قرارش دهی؛ فعالیت جهادی را باید بنابراین در چارچوب و ساختار خودش به سراغش رفت و شناخت.

جهادگران، مرزی برای فعالیت خود ترسیم نمی کنند؛ نام و نشان هم چندان برایشان مهم نیست و در هر قالب و لباسی به راحتی درمی آیند و فعالیت می کنند؛ از همه مهمتر اینکه رسانه گریز هم هستند و وقتی سراغشان می روی خیلی سخت است که بتوانی حرف و کلامی از آنها بیرون بکشی.

تمام اینها را در گوشه ای از ذهن قرار دهید و حال ببینید اگر قرار است یک زوج جوان تمام هم و غم و انرژی خود را معطوف فعالیت جهادی کنند چه اتفاقی خواهد افتاد؛ قضیه زمانی جالب تر می شود که متوجه شوید اصلا این فعالیت جهادی، شرط ضمن عقد هم بوده و پایه و اساس یک زندگی مشترک با شرط فعالیت جهادی و خدمت رسانی به محرومان شکل گرفته است.

این داستانی کوتاه برای آغاز یک زندگی مشترک است میان حسن بخشی و الهه کریمی؛ زوجی جهادی ساکن مشهد که این روزها هم و غم خود را معطوف به فعالیت در مناطق محروم می کنند و به قول حسن، از اول هم قرار بوده دو سال ابتدایی زندگی را صرف این چنین فعالیت هایی کنند.

بخشی که خود مسئول قرارگاه شهید علیمردانی است در این زمینه می گوید: نزدیک به دو سال است که با همسرم ازدواج کرده ایم؛ در حرم منور امام هشتم(ع) خطبه عقد ما جاری شد و شرط ضمن عقد همسرم این بود که باید دو سال ابتدایی زندگی مشترک را در مناطق محروم خدمت رسانی کنیم.

وی که خودش مهندس برق است و همسرش نیز پزشک ادامه می دهد: البته قریب به ۹ است که خودم فعالیت جهادی صورت می دهم و با این کار بیگانه نیستم اما به نظرم همسرم لطف داشت که این شرط را به عنوان شرط ضمن عقد قرار داد.

این فعال جهادی خاطرنشان می کند: سال گذشته که نوروز نخست مشترک میان من و همسرم بود در راستای ادای دین و انجام این شرط ضمن عقد، به روستاهای بخش رضویه مشهد سر زدیم؛ روستاهای این منطقه متشکل از ۲۱ روستا بود که خدمات مختلفی را تلاش کردیم در آنجا ارائه دهیم.

وی می گوید: امسال نیز در کنار سیل زدگان استان گلستان بودیم و تلاش کردیم خدمات متنوعی را به این عزیزان ارائه کنیم.

دامنه فعالیت جهادی این زوج جوان مشهدی اما به اینجا ختم نمی شود و قرار بر گسترش فعالیت جهادی نیز دارند؛ نشان به این نشان که به گفته بخشی، همسرش این روزها به عنوان مسئول کارگروه پزشکی مجمع جهادگران خراسان رضوی نیز انتخاب شده و در حال فعالیت است و گویا قرار است اتفاقات بیشتری نیز در این حوزه رقم بخورد.

بخشی در ادامه عنوان می کند: در کنار این، تیم بسیار خوبی را نیز برای فعالیت جهادی دور یکدیگر جمع کرده ایم؛ تا چند ماه قبل این کادر شامل ۷۰ نفر بود و اکنون ۱۳۰ نفر کادر پزشکی داریم.

دامنه فعالیت های این زوج جهادی در قالب کار تیمی اما حاشیه شهر مشهد را نیز دربرمی گیرد که بخشی در مورد آن می گوید: در حاشیه شهر مشهد در دو سال اخیر به حدود ۲۴ هزار نفر خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه کرده ایم. در مشهد به عنوان برترین تیم پزشکی انتخاب و تقدیر شدیم و سال گذشته نیز به عنوان برترین تیم جهادی استان خراسان رضوی انتخاب شدیم.

این فعال جهادی بخشی از جزئیات فعالیت ارائه شده را نیز مثال می آورد و می گوید: برای مثال ۲۲ دندانپزشک و ۶ یونیت مجهز در اختیار داریم و تمام خدمات دندانپزشکی را به صورت رایگان ارائه می دهیم. مشاور حقوقی نیز همراه خود به حاشیه شهر مشهد می بریم و تا جایی که امکان دارد کار حقوقی را رایگان صورت می دهیم. خیاط و کفاش و آرایشگر رایگان نیز همراه خود می بریم و معتقدیم مردم مناطق محروم به تمامی این نوع خدمات در کنار یکدیگر نیاز دارند.

باید عنوان کرد این جنس فعالیت ها این روزها نیاز به بیشتر دیده شدن و بیشتر برجسته شدن دارد؛ گروه های جهادی ادعایی ندارند اما تمام توان خود را در طبق اخلاص قرار داده اند تا به مردم مناطق محروم خدمت کنند و این زوج جهادی تنها قطره ای از این دریا هستند که باید قدردانشان بود و فعالیتشان را دید هرچند که خودشان شاید خیلی تمایلی به این برجسته شدن نداشته باشند.

انتهای پیام/ن
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی ««۲ سال خدمت به مناطق محروم»؛ شرط ضمن عقد یک زوج جهادگر» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.