معرفی سریزد با سنگ نوردی و دیواره نوردی



جشنواره بین المللی سنگ نوردی و دیواره نوردی با رویکرد گردشگری و معرفی سایت تاریخی سریزد در اردیبهشت ۱۴۰۰۱ برگزار می شود.

به گزار ش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، به دنبال تفاهم نامه همکاری بین فدراسیون کوهنوردی و دانشگاه علم و فرهنگ مبنی بر برگزاری مشترک سمینارها، همایش ها و کارگاه های تخصصی در حوزه کوهنوردی، سنگ نوردی، دیواره نوردی و … در بخش ملی و بین المللی، مجموعه «توسعه و آبادانی ارگ سریزد» و استارتاپ دانشگاهی «کشف سرزمین پارس(DPL)» جشنواره بین المللی صخره نوردی را در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ در سریزد برگزار می کنند.

محمود هاشمی سوقه، مدیرعامل استارتاپ دانشگاهی «کشف سرزمین پارس(DPL)» گفت: در تلاشیم با تقویت شبکه های همکاری میان فعالان صنعت گردشگری، دست اندرکاران فدراسیون و صاحب نظران دانشگاهی مشکلات و معضلات آموزشی، علمی، فرهنگی و پژوهشی، استانداردسازی و اجرایی حوزه کوهنوردی، گردشگری، اسکی، سنگ نوردی، دیواره نوردی، یخ نوردی، غارنوردی، راهنمایان کوهستان و … را به حداقل برسانیم.

وی با بیان این که جشنواره بین المللی سنگ نوردی سریزد تنها یکی از خروجی های این شبکه همکاری است، افزود: در این جشنواره برنامه هایی ویژه در راستای حمایت مادی و معنوی از راه اندازی، تکمیل و تجهیز استارتاپ های گردشگری، ورزشی، محیط زیستی و … طرح ریزی شده و البته امیدواریم تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بیماری کرونا کاملا فروکش کرده باشد.

نایب رییس فدراسیون جهانی کوهنوردی با اشاره به لزوم ایجاد رویکردهای جدید و تلفیقی در معرفی مقصدهای برتر گردشگری و ورزشی ایران، اظهار کرد: پیش از این جشنواره بین المللی صخره نوردی در بیستون کرمانشاه برگزار می شد، اما در نظر داریم پس از کرونا این جشنواره را در مهریز یزد برگزار کنیم.

هاشمی سوقه افزود: با توجه به رویکرد کالونچر (ماجراجویی-فرهنگی) در این استارتاپ، روستای تاریخی سریزد برای اقامت، اسکان و گردشگری روستایی صخره نوردان بین المللی و ایرانی حاضر در جشنواره انتخاب شد که امیدواریم این امر نقش موثری در معرفی سایت مهم تاریخی سریزد داشته باشد.

مجید سریزدی رییس هیات مدیره توسعه و آبادانی ارگ سریزد نیز در این باره گفت: روستای تاریخی سریزد از ظرفیت های بالایی در بخش گردشگری، هنری، فرهنگی و ورزشی برخوردار بوده و برخی بناهای تاریخی آن قدمتی بالاتر از بناهای تاریخی شهر یزد دارند.

او با بیان این که ارگ قدیمی سریزد بزرگ ترین بنای خشتی و بزرگ ترین صندوق امانات بانکی جهان محسوب می شود، گفت: این ارگ در میان آثار تاریخی شناخته شده ایران در سطح بین المللی جایگاه ویژه ای داشته و جایزه رتبه ممتاز حفاظت از میراث فرهنگی آسیا و اقیانوسیه یونسکو را از آن خود کرده است و امیدواریم جشنواره های ورزشی نیز به معرفی و توسعه این روستا در سطح ملی و بین المللی کمک شایانی کند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «معرفی سریزد با سنگ نوردی و دیواره نوردی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.