صرفه جویی یک و هشت دهم میلیارد دلاری وزارت بهداشت به دلیل تولید داروی داخلی



باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به سوالات زیر پاسخ داد:

آیا بخش پزشکی دانش بنیان شده است؟

قانعی: حوزه زیست فناوری در دنیا به گونه ای است که وقتی در حوزه دارو ورود پیدا می کند ، می بینیم که گران ترین داروها برای این حوزه است . تمام داروها در حوزه ضد سرطان ها، داروهای روماتیسمی و داروهای مربوط به هموفیلی ها موجود است. وزارت بهداشت یک و هشت دهم میلیارد دلار در سال به دلیل تولید داروی داخلی در حال صرفه جویی است و اگر تولید صورت نگرفته بود هزینه زیادی تحمیل می شد.

قرار بود تا آخر سال ۱۴۰۴ اول منطقه باشیم الان سوم آسیا هستیم ما تا به این حد رشد نداشتیم. از لحاظ رتبه بندی دارو و زیست فناوری رتبه هشتم را کسب کرده ایم ، در حوزه هایی که ورود شده امنیت کشور تضمین شده است . کیت تشخیص کرونا را دنیا به ما نمی داد ولی ایران سه ماه بعد ساخت. ما دارویی که برای کرونا ورم ریه را کم می کرد ساختیم و بعد از آمریکا در رده دوم هستیم.



مانع اصلی تقاضا است، ۶۰ درصد صادراتمان برای دانش بنیان های زیست فناوری است اما در حوزه کشاورزی نتوانستیم تا به این حد موفق باشیم، در حوزه غذا ورود دانش بنیان کرده ایم، ما فرآورده های سودمند غذایی داریم لذا این حرکت در کشور آغاز شده است.

در حال تکمیل..
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «صرفه جویی یک و هشت دهم میلیارد دلاری وزارت بهداشت به دلیل تولید داروی داخلی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.