اقدامات صورت گرفته در رزمایش مواسات استان از زبان امام جمعه بجنورد



ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد درباره اقدامات انجام گرفته در مورد رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه در این استان گفت: قبل از توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر مواسات، اقداماتی را در استان برای مبارزه با کرونا شروع کرده بودیم، مثلا کارگاه دوخت ماسک و گان توسط خواهران در ستاد نماز جمعه راه اندازی شد و ظرف ۴۰ روز حدود ۲۰ هزار ماسک تولید کردند که پس از ضدعفونی، به بیمارستان ها و افراد نیازمند اهدا شد و این کار در استان هم بازخوردهای مثبت بسیاری داشت.

حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، در ادامه گفت: کارخانه ای در شهر فاروج مستقر است که مواد شوینده تولید می کرد، اما با شیوع کرونا تغییر مسیر داد و به تهیه الکل و مواد ضدعفونی کننده روی آورد و این مساله هم در راستای جهش تولید و نیز مبارزه با کرونا بود.

وی افزود: با توجه به اینکه در ادامه نیاز به الکل در استان بیشتر شد، با توجه به این که قزوین شهر صنعتی محسوب می شود با امام جمعه قزوین رایزنی کردیم و به کمک سپاه پاسداران، چندین هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده دریافت کردیم و در استان خراسان شمالی توزیع شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی درباره دیگر اقدامات انجام گرفته پیش از رزمایش مواسات در استان گفت: پس از جدی شدن موضوع رزمایش، قرارگاه های استان در شهرها راه اندازی و مسئولان از طریق ویدئوکنفرانس و جلسات حضوری در این رابطه توجیه و ائمه جمعه به عنوان مسئولان قرارگاه های شهرستانی انتخاب شدند؛ همین امر سبب شد استقلال شخصیتی پیدا کنند و بتوانند ابتکار عمل را در شهرهای خود به دست بگیرند.

حجت الاسلام یعقوبی درباره نقش ائمه جماعات در رزمایش مواسات گفت: چون مساجد تعطیل و از جمعیت خالی بود، زمینه مانور آنچنانی وجود نداشت اما امامان جماعت پل ارتباطی بین نیازمندان محله با قرارگاه رزمایش بودند و اطلاعات لازم را در اختیار رزمایش می گذاشتند.

وی افزود: یکی از اقدامات عملیاتی که در این راستا انجام شد، اعزام کاروان های کمک رسانی به شهرستان های هشتگانه استان بود. همچنین ۱۳ آشپزخانه مهدوی در استان راه اندازی شد که غذای گرم تهیه می کردند و به محرومان می رساندند.

امام جمعه بجنورد افزود: در این رابطه هم چنین شماره حسابی اعلام شد تا مردم و خیران بتوانند در این کار خیر مشارکت کنند. ضمن اینکه لزومی نداشت که کمک ها از طرف ستاد رزمایش توزیع شود، بلکه مشورت می دادیم تا این کمک ها هدایت شده توزیع شود و به دست نیازمندان واقعی برسد، چرا که طبق آمارگیری ما ۱۲۰ هزار نفر در استان که تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی نبودند به واسطه شیوع کرونا و لطمه خوردن مشاغل، نیازمند شده بودند.

وی توضیح داد: برای شناسایی این افراد یک ساختار تعریف کردیم، به این صورت که کمیته ای تحت عنوان نیازشناسی و نیازمندشناسی تشکیل شد تا بفهمیم چه کسانی نیازمند هستند و ثانیا چه نیازهایی دارند؟

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اقدامات صورت گرفته در رزمایش مواسات استان از زبان امام جمعه بجنورد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.