سرمایه گذاری 6000 میلیارد ریالی در آبرسانی به بوشهر



ابوالحسن عالی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه در دولت سیزدهم تحول مهم و شگرف در عرصه تأمین آبرسانی در استان بوشهر ایجاد شد اظهار داشت: در این عرصه طرح های مهمی در عرصه شیرین سازی آب دریا در شهرها و روستاهای استان بوشهر وارد مدار بهره برداری شد.

وی با اشاره به اینکه عمده منابع آب شرب استان بوشهر در دیگر استان ها قرار دارد تصریح کرد: اکنون منابع اصلی تأمین آب استان بوشهر خط آبرسانی کوثر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از توسعه طرح های آب شیرین کن در شهرها و روستاهای این استان خبر داد و بیان کرد: ظرفیت تولید آب از تأسیسات آب شیرین کن استان بوشهر از ۳۵ هزار مترمکعب اکنون به بیش از ۱۰۰ هزار مترمکعب رسیده که نشان از توجه ویژه دولت سیزدهم به تأمین آب شرب استان بوشهر است.

عالی با اشاره به اینکه اکنون چند طرح مهم آب شیرین کن در استان بوشهر در حال اجرا است گفت: ظرفیت این طرح ها تولید ۱۳۰ هزار مترمکعب است که تکمیل شدن آنها نویدبخش تأمین آب پایدار در شهرها و روستاهای استان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به طرح های هفته دولت پرداخت و اضافه کرد: در هفته دولت ۱۳ طرح آبرسانی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.

وی افتتاح خط انتقال آب در روستای حسین زائری دشتی به طول ۱۶٫۲ کیلومتر و اعتبار ۹۵۰ میلیارد ریال را از جمله این طرح ها برشمرد و اضافه کرد: شبکه توزیع آب چاه حسین جمال دشتی به طول ۱۰٫۵ کیلومتر و سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد ریال وارد مدار بهره برداری می شود.

عالی شبکه آبرسانی عامری تنگستان به طول ۳۷٫۵ کیلومتر و یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال را از دیگر طرح ها دانست و خاطرنشان کرد: خط انتقال آب رستمی به بوشهر با ۳۵۰ میلیارد ریال و خط انتقال چغادک باغک با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال افتتاح می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افتتاح خط انتقال اب گشی سرمستان و ارم دهرود در مجموع با اعتبار ۲ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: همچنین در هفته دولت ساخت آب شیرین کن در نوار ساحلی تنگستان و بنک شهرستان کنگان عملیاتی می شود.

انتهای پیام/۱۹۰

پرسش و پاسخ در سرمایه گذاری 6000 میلیارد ریالی در آبرسانی به بوشهر

گفتگو با هوش مصنوعی