حقوق جامعه کارفرمایان رعایت نمی شود



ایسنا/خراسان رضوی مسئول خانه صنعت و معدن کاشمر گفت: اگرچه برخی کارگران به دلیل بی احتیاطی خسارت هایی را به کارفرمایان وارد میکنند اما هیچ جایی نیست که مدافع حقوق جامعه کارفرمایان باشد.

قدیر صالحی در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد: این نوع تفکر در برخی شهرستانها از جمله کاشمر موجب شده برخی کارگران حق خود بدانند که به کارفرمایان ضررهایی را وارد کنند، متاسفانه در شهرستان کاشمر کارگرانی هستند که نه تنها خودشان کار نمی کنند بلکه دیگران را نیز از فعالیت منصرف و برای ضربه زدن به تولید افراد را ناامید می کنند.

وی ادامه داد: شرایط به گونه ای شده که برخی کارگران فکر می کنند هر کاری انجام دهند، حقشان است و اغلب ادارات نیز کارفرما را متهم اصلی می دانند و با برخی تصمیمات نادرست بخش تولید را نابود می کنند.

صالحی بیان کرد: همان ضعفی که در نیروی کارگری دیده می شود در ادارات هم وجود دارد، وقتی کارگری شکایت می کند بدون اینکه حرف های کارفرما را بشنوند حکم صادر کرده و تولیدکننده را محکوم می کنند.

مسئول خانه صنعت و معدن کاشمر با اشاره به اینکه بخش کارگری شهرستان کاشمر مشکلات بسیار زیادی دارد، افزود: اگرچه در سال ۸۳ به دلیل بی احتیاطی یکی از کارگران ۸۲ هزار مرغ از بین رفت و ۱٫۵ میلیارد ضرر وارد شد اما هیچ جایی نبود که مدافع حقوق جامعه کارفرمایان باشد.

وی مطرح کرد: وقتی جامعه کارگری شهرستان کاشمر این گونه به کارفرما ضرر وارد می کند چگونه می توان انتظار داشت که از حقوق آن ها دفاع کرد، اگر کارگران به فکر توسعه محل کار خود می بودند؛ بسیاری از مشکلات رفع می شد.

صالحی ادامه داد: تفکرات تولیدکنندگان با بخش دولتی بسیار متفاوت است، کارفرمایان افرادی هستند که برای رشد کارگران و کارخانه خود توقع بسیاری دارند، به رغم اینکه توقعات در بخش خصوصی بسیار است اما بخش دولتی هیچ ایدهای برای رفع مشکلات بخش تولید ندارد.

صالحی اظهار کرد: برخی مسئولان آن طور که باید با مشکلات موجود در بخش تولید آشنایی کافی ندارند که باید ارتباط موثر و پویایی بین بخش دولتی و تولید ایجاد شود.

وی گفت: هر واحد تولیدی مشکلات خاص خود را دارد و شایسته است مسئولان ذی ربط قسمتی از وقتشان را صرف شناخت مشکلات تولیدکنندگان نمایند تا بتوانند به موقع در جهت رفع مشکل اقدام نمایند، معتقدیم که مسئولان در دولت باید از بخش خصوصی و تولیدکننده های بخش کشاورزی در کارگروه های مختلف نظرخواهی کنند.

این تولید کننده در ادامه یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان شهرستان ها را مراجعه به مراکز استان ها و حتی وزارتخانه ها در کشور برشمرد و با بیان این که تنها موارد اندکی از مشکلات در شهرستان قابل حل هستند، افزود: این موضوع خود باعث صرف وقت تولیدکننده و تحمیل هزینه های زیادی به بخش تولید می شود.

صالحی بیان کرد: یکی دیگر از درگیری های بخش تولید که بارها به مسئولان گوشزد شده، نظارت و تعیین قیمت برای تولیدات بخش کشاورزی است؛ سوال اینجاست آیا زمانی که قیمت تولیدات ما از جمله کشمش، انار، زعفران، شیر، گوشت سفید و قرمز و … کاهش می یابد تا جایی که نه تنها به سوددهی نمی رسد بلکه پاسخگوی هزینه های خود نیز نیست که در چنین مواقعی اکثر تولیدکنندگان نابود می شوند، مسئولان در دولت چه کمکی به این کشاورز، می کنند. چرا روزی که مقداری از این تولید بر حسب عرضه و تقاضا از نظر ارزشی به جایگاه واقعی خود می رسد، نظارت ها شروع شده و گاه تولیدکننده را گران فروش می نامند؛ چرا در چنین مواقعی علاوه بر مقابله با صادرات محصول از سوی تولیدکننده اقدام به واردات نیز می کنند.

وی گفت: اعتقاد ما این است که در هنگام ارزانی و ضرر و زیان باید به تولیدکننده سوبسید پرداخت شود و در هنگام افزایش قیمت نامتعادل، با آن برخورد شود. در غیر این صورت کشاورز و تولیدکننده به ناچار دست از کار کشیده در نتیجه بیکاری و فلاکت دامن گیر منطقه می شود. گوسفند دار، گاودار و تولیدکننده گوشت، مجبور به فروش دام خود می شود. شیر و گوشت گران و کمیاب شده و مصرف کننده باید تاوان آن را پرداخت کند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حقوق جامعه کارفرمایان رعایت نمی شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.