لزوم حفظ عزت و آبروی نیازمندان در کمکرسانی ها



ایسنا/یزد امام جمعه بخش مرکزی یزد با تاکید بر این که نجات و رشد یزد به پشتوانه کمک های خیری و روحیه جهادگرانه خیرین میسر خواهد شد، بر رعایت حفظ عزت و آبروی نیازمندان در جریان کمکرسانی ها تاکید کرد.

آیت الله «سید محمد کاظم مدرسی» در جلسه امروز رزمایش کمک مومنانه در محل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد، با تاکید بر این که ۱۳۰۰ بسته معیشتی با ارزش هر کدام ۳۰۰ هزار تومان در این رابطه آماده شده است، اظهار کرد: خیرین زیادی در یزد اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند که در این میان فعالیت بسیاری از خیرین به خواست خودشان، گمنام مانده است که از آن جمله می توان به کمک بیش از یک میلیارد تومانی به کادر درمانی استان و تهیه ۱۲ دستگاه تنفس مصنوعی توسط یک خیر اشاره کرد.

وی افزود: نجات و رشد یزد به پشتوانه کمک های خیری و روحیه جهادگرانه خیرینی مانند خانه فرهنگ صدوقی، سپاه و کمیته امداد محقق خواهد شد که در میان تنها کمبود انسجام دیده می شد که به کمک امام جمعه محترم شهر نیز این مسئله در حال رفع است.

امام جمعه موقت یزد سال کرونایی را نقطه عطفی در تاریخ بشریت عنوان کرد و گفت: امسال باید اقدامی موثر با محوریت بشریت انجام شود تا کشور ایران در جهان و استان یزد در ایران همانند ماه و خورشید بدرخشد.

وی به کمک های اقشار مختلف جامعه به ویژه طلبه های جهادی در استان اشاره کرد و گفت: روحانیون با وجود برخی از بدسلیقگی ها و سوء استفاده های دشمن، در عرصه های مختلف یاری گر مردم بوده اند و انشاالله در پرتو اقدامات جهادی طلاب، این جهالت ها نیز محو خواهد شد.

آیت الله مدرسی در ادامه نیز حفظ عزت و آبروی افرادی که مورد کمک قرار می گیرند را ضروری خواند و اعلام کرد: افرادی که به طور مستقیم از بحران کرونا ضربه دیده اند و مانند کارگران در لبه تیغ هستند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرند و حتما در کمک رسانی به این افراد نیز خوش سلیقگی صورت گیرد.

این مسئول با تاکید بر این که ذخیره سازی اجناس مورد نیاز و کالاهای اساسی در ماه رمضان باید در حد عالی و نه معمولی باشد، گفت: تمام مسئولان به خصوص نمایندگان مجلس و خیرین باید در ماه رمضان روحیه انفاق را حفظ کنند واقدامات آنان مشهود باشد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در پایان با تاکید بر این که بلاهای اجتماعی معمولا کوتاه مدت هستند و پس از هر سختی آسانی خواهد آمد، گفت: باید نذورات مردم و خیرین را به سمت و سوی کمک ها

سوق دهیم و تفکیک نیازهای افراد مانند نیاز به درمان، مسکن و خواربار نیز به سرعت انجام شود.

عدالت توزیعی محوریت فعالیت رزمایش

«محمد شجاعان» مدیرکل کمیته امداد استان یزد نیز در این نشست با اشاره به این که پس از بیانات مقام معظم رهبری و مسئله رزمایش، استان یزد نیز هم زمان با سراسر کشور فعالیت خود را آغاز و از پرچمداران کشور در این خصوص بود، اظهار کرد: استان یزد به عنوان پیشتاز این رزمایش نیازمند انسجام و وحدت نهادها و سازمان ها و خیرین است.

وی از آغاز این رزمایش با فرماندهی نماینده ولی فقیه در استان خبر داد و گفت: کمیته هایی در این رابطه طراحی شد تا فعالیت های مختلفی را پیگیری کنند و خدمات مطلوبی را در حوزه های مختلفی مانند شناسایی و توزیع خدمات و فرهنگی و اطلاع رسانی در این رابطه ارائه دهند تا پس از بحران کرونا، این رزمایش خاطره ای برای نیازمندان و فقرا شود.

این مسئول با اشاره به تقبل این مسئولیت از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان، گفت: این مسئولیت به مراکز نیکوکاری محلات با محوریت مساجد محول شده و ائمه جماعت مسئولیت هیات عامل را برعهده دارند.

وی افزود: ائمه جماعت اطلاعات محلات را جمع آوری می کنند و در سامانه استانی و ملی برای جلوگیری از موازی کاری ها و ارائه خدمات هدفمند و نظام مند به ثبت می رسانند چرا که در اوایل بحران کرونا خدمات دلسوزانه مردم و خیرین بعضا موجب بی نظمی هایی در توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی ش.

شجاعان تاکید کرد: اطلاعات در این سامانه با محوریت عدالت توزیعی بارگذاری شده تا به طور عادلانه شاهد توزیع بسته ها و خدمات در تمام محلات و بین همه افراد واجد شرایط باشیم.

این مسئول با یادآوری این که هنوز بخشی از افراد در این سامانه به ثبت نرسیده اند، گفت: باید اطلاعات این افراد نیز استخراج و خدمت رسانی و شناسایی آنان ساماندهی شود ولی با این وجود ادعا داریم که یزد، جزو اولین استان هایی است که در این زمینه بیشترین بهره برداری را خواهد داشت.

وی با اشاره به سفره اندازی ها و توزیع اطعام گرم و نذری توسط شهروندان، گفت: با تدابیر اتخاذ شده در سال جاری با راه اندازی آشپزخانه های مرکزی در هر شهر و دو آشپزخانه در مراکز شهرستان ها، طبخ و بسته بندی غذا با محوریت مراکز نیکوکاری و رعایت پروتکل های بهداشتی این فعالیت ها تداوم و توزیع روزانه ۱۰ هزار غذای گرم انجام خواهد شد.

«محمدرضا علمدار یزدی» رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز ضمن ارائه آماری از اقلام و کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان، از اقدام برای فعال شدن گزینه ای مرتبط در سامانه صمت خبر داد و گفت: هر چند سامانه فعال شده است اما گزینه هایی مانند تغییر افطاری به بسته های معیشتی همچنان فعال نیست که در این زمینه در حال اقدام هستیم.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در لزوم حفظ عزت و آبروی نیازمندان در کمکرسانی ها

گفتگو با هوش مصنوعی