اعتبارات کفاف ۳۷ شهرستان استان فارس را نمی دهد / ۸ شهرستان در بودجه بندی لحاظ نشد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشیراز، عبدالعلی کریمی عصر امروز در نشست مدیران پاسخگو در محل استانداری فارس با بیان اینکه تخصیص اعتبارات در حد و اندازه استان فارس با ۳۷ شهرستان نیست، اظهار داشت: می طلبد که از ظرفیت ۱۸ نفره مجمع نمایندگان فارس برای تخصیص بهتر بودجه استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه در بودجه بندی کشور هشت شهرستان جدید فارس لحاظ نمی شود، گفت: اعتبارات جداگانه به این شهرستان ها داده نشده و لازم است این شهرستان ها در بودجه بندی کشور در نظر گرفته شوند.

کریمی با بیان اینکه اولین اولویت استان فارس آب است که علاوه بر انتقال آب از دریا باید بهره وری آب در بخش های مختلف نیز افزایش یابد، عنوان کرد: برای بالا بردن بهره وری آب در بخش کشاورزی باید شهرک های گلخانه ای در سطح استان ایجاد شود.

وی صنعت و معدن را اولویت دوم استان فارس عنوان و بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان فارس در حوزه صنعت و معدن جا دارد که برای توسعه این حوزه برنامه ریزی شود.

کریمی گردشگری را یکی دیگر از اولویت های استان فارس عنوان کرد و افزود: ظرفیت بالقوه گردشگری استان فارس هنوز به صورت کامل بالفعل نشده است و هنوز در این زمینه جای کار زیادی وجود دارد.

وی بیان کرد: کشاورزی سال ها جزو مزیت های استان فارس بوده اما در حال حاضر به دلیل استفاده نامناسب از منابع آب های زیرزمینی با کمبود آب مواجه هستیم.

تخصیص ۶۶ درصدی اعتبارات محرومیت زدایی فارس

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس نیز در این نشست اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ اعتبارات مصوب هزینه ای کشور ۲۶ هزار و ۵۸۱ میلیارد تومان بوده که ۱۵۲۸ میلیارد تومان از آن یعنی ۵٫۷۵ درصد مربوط به فارس است.

احمدعلی افکاری بیان کرد: رشد اعتبارات مصوب هزینه ای استان نسبت به سال ۱۴۰۰ معادل ۱۹٫۳ درصد بوده که از متوسط کشوری که ۲۰٫۸ درصد است پایین تر است.

وی افزود: اعتبارات مصوب عمرانی کشور برای امسال ۱۵۱ هزار و ۵۲۰ میلیارد تومان بوده که ۸ هزار و ۲۸ میلیارد تومان از آن یعنی ۸٫۱ درصد سهم استان فارس بوده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات بحران در سال گذشته فقط ۲۰ درصد تخصیص داشته و اعتبارات محرومیت زدایی فارس نیز ۱۳۹۰ میلیارد تومان بود که ۹۱۹ میلیارد تومان از آن یعنی ۶۶٫۱ درصد تخصیص یافت، افزود: اعتبارات محرومیت زدایی در بخش آبرسانی تخصیص ۱۰۰ درصدی و در ساخت مدرسه، خانه بهداشت، آبخیزداری و آبخوان داری تخصیص ۵۰ درصدی داشته است.

افکاری با اشاره به اینکه در سند آمایش سرزمین استان گسترش کمی کشاورزی ممنوع است و باید بهره وری در این بخش افزایش یابد، گفت: در سال ۱۴۰۱ باید تولید ناخالص استان ۸٫۱ درصد رشد یابد که نرخ رشد بخش کشاورزی ۳ درصد در نظر گرفته شده که آن هم از طریق افزایش بهره وری باید محقق شود .

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در فارس ۷ .۶ درصد است، عنوان کرد: نرخ فلاکت که سرجمع تورم و بیکاری است در استان ۴۷٫۷ درصد است.

وی یکی از اولویت های استان فارس را موضوع آب عنوان و بیان کرد: رای برنامه ریزی موضوع آب عنوان کرد و گفت: تهیه برنامه مدیریت جامع آب در سه بخس تولید، توزیع و مصرف در دو فاز در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس سیاست کلی این سازمان برای تخصیص اعتبارات عمرانی را تکمیل طرح های نیمه تمام عنوان کرد و افزود: در سطح استان ۲ هزار و ۶۵۴ پروژه نیمه تمام وجود دارد که اولویت با اتمام پروژه هایی است که زیرساختی برای توسعه و اشتغال استان باشد.

انتهای پیام/۴۲۲/ن
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اعتبارات کفاف ۳۷ شهرستان استان فارس را نمی دهد / ۸ شهرستان در بودجه بندی لحاظ نشد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.