۴۷ درصد دانش آموزان بروجرد به شبکه شاد دسترسی دارند



ایسنا/لرستان مدیر آموزش وپرورش بروجرد گفت: درصد کلیه مدیران به شبکه شاد ۵۷٫۸۶ و دانش آموزان ۴۷ است.

محمد مهرافزون امروز در جلسه ویدئو کنفرانس جمعی از مدیران مناطق و شهرستان های لرستان با مدیرکل استان پیرامون مباحث شبکه آموزشی دانش آموزان موسوم به شاد و پروژه مهر (توسعه و تجهیز مدارس) در سالن کنفرانس، با اشاره به مشکلات شبکه شاد، اظهار کرد: همکاران و دانش آموزانی هستند که کد ملی و هویت آنان تأیید نشده است.

وی تصریح کرد: همکارانی که در چند مدرسه تدریس دارند اکثرا نتوانسته اند لینک مخصوص به هریک از مدارس خود را تشخیص دهند.

مدیر آموزش وپرورش بروجرد خاطرنشان کرد: مشکل اساسی در شبکه شاد این است که برای تعدادی از دروس کلاس ایجاد نشده است و همکاران نمی توانند تدریس خود را در شاد ادامه دهند.

مهرافزون اضافه کرد: عدم تعریف دروس کارگاهی و عملی در سامانه و اینکه این دروس ماهیت علمی دارند و نیاز به کار در کارگاه توسط دانش آموزان دارد و با رویکرد اصلی مهارت آموزی مطابق نیست.

وی پیرامون چالش ها و موانع موجود در سامانه شاد بیان کرد: مشخصات شناسنامه ای بعضی از همکاران در ستاد یا کامل وارد نشده یا ممکن است با تغییر شماره شناسنامه سریال تغییر یابد و در نتیجه می بایست در سناد ویرایش صورت پذیرد.

مدیر آموزش وپرورش بروجرد ادامه داد: شبکه شاد باید حداقل دارای ارتباط تصویری یک طرفه برای دانش آموزان باشد در غیر این صورت در تدریس دروس اختصاصی مانند ریاضی، فیزیک و شیمی با مشکلات یادگیری مواجه خواهیم شد.

مهرافزون عنوان کرد: بعضی از دبیران در ثبت کلاس هایی که در سناد برای آن ها تعریف شده با مشکل مواجه هستند، برای مثال برای دبیری ۱۲ کلاس تعریف شده درصورتی که ۵ کلاس فعال است.

وی تصریح کرد: یکی از چالش ها و مشکلات شبکه شاد مشکل در سرعت اینترنتی به علت ازدیاد کاربران است و افرادی هستند که برای مثال فقط ۲۰ دقیقه آن هم در اوایل ساعات کاری با دردسرهای زیاد متصل می شود و در ادامه مسیر با مشکلات مواجه می شود.

مدیر آموزش وپرورش بروجرد خاطرنشان کرد: درصد کلیه مدیران به شبکه شاد ۵۷٫۸۶ و درصد دانش آموزان ۴۷ است و اگر اختلاف آماری در گزارشات وجود دارد ظاهرا به علت به روزرسانی سیستم شبکه شاد است و علت عدم ورود دانش آموزان به شبکه شاد به سبب این است نیروهای غیررسمی در این آموزشگاه ها حضور دارند و یا اینکه مدیر آموزگار و سرباز معلم هستند و روستاهای آن ها صعب العبور هستند.

مهرافزون اضافه کرد: ۵۶ مدیر به شبکه شاد به دلیل پذیرفتن کدملی و یا گوشی هوشمند ندارند، وصل نشده اند و مقرر شد که از طریق ارزیابی عملکرد اداره پیگیری های لازم صورت گیرد.

وی در خصوص پروژه های ناتمام گفت: پروژه استخر شنای دانش آموزان در سال ۱۳۹۰، ۸ درصد پروژه انجام گردیده ولی با توجه به اختصاص اعتبار ۲ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۸ هنوز پروژه استخر شنای دانش آموزان بلاتکلیف است.

مدیر آموزش وپرورش بروجرد بیان کرد: پروژه هنرستان ۱۲ کلاسه فیض که از سال ۹۲ شروع شده و در سال ۹۸ دوباره پیمانکار تعیین شده ولی کماکان نیمه تعطیل است.

مهرافزون ادامه داد: پروژه مدرسه ۶ کلاسه رحم دل با توجه به تکمیل ۹۵ درصدی، مدرسه ۳ کلاسه قشلاق که تقریبا ۹۰ درصد آن انجام شده و مدرسه ۳ کلاسه روستای گنجینه که تقریبا ۹۰ درصد آن انجام شده، از طریق نوسازی تحویل به آموزش وپرورش نشده است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در ۴۷ درصد دانش آموزان بروجرد به شبکه شاد دسترسی دارند

گفتگو با هوش مصنوعی