سالانه یک ونیم میلیون نفر به مراکز فنی و حرفه ای وارد می شوند



به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر امروز در حاشیه افتتاح دفتر مرکز آموزش مهارت آموزی و مشاوره شغلی اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه در سازمان فنی و حرفه ای برای ما جزو ضرورت های ملی است شراکت سازمان با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است.

وی با تاکید بر اینکه تلفیق توانمندی های حاصل از مهارت، دانش و آموزش می تواند زمینه ساز ارتقای توانمندی جامعه انسانی باشد، گفت: توجه به مهارت آموزی یک سرمایه برای کشور است زیرا اشتغال و راهکار برون رفت از بیکاری به یک نیاز ملی تبدیل شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اهمیت نقاط مشترک با دانشگاه ها، گفت: اخیرا با دانشگاه تهران نیز قراردادی منعقد شده تا کارگاه آموزشی زیرمجموعه فنی و حرفه ای ایجاد شود.

اوسط هاشمی با اشاره به اینکه بازار جویای نیروی کار ماهر است و از طرفی کارآفرین نیز دنبال این فاکتور است، گفت: ارتقای مهارت در جامعه می تواند بستر را برای رویش صنایع بزرگ و کارآفرینی فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه نظام آموزشی مهارتی در پایه انعطاف و قبول تفاوت ها و تغییر استوار است، گفت: ما باید منطبق با تغییر و تحول شگرف تکنولوژی زمینه را برای پاسخگویی به مطالبات متناسب با ظرفیت ها آماده کنیم.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در بخش دیگری افزود: سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار داوطلب به مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور وارد می شوند، ۴۰ درصد از آنها فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند.

اوسط هاشمی گفت: از یک میلیون و ۵۰۰ هزار داوطلب حدود ۴۵ تا ۶۰ درصد به بازار کار راه پیدا می کنند به دلیل اینکه مهارت آموخته اند.

وی گفت: خوشبختانه شرکای بسیار توانمندی در حوزه مهارت داریم از ابتدا تا به امروز و ظرف ۴۰ تا ۵۰ سال قبل حدود ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد در بحث مهارت آموزی از فنی و حرفه ای مجوز کار اخذ کردند که یک ظرفیت است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: طبق برنامه ششم توسعه حدود ۵۰ درصد ظرفیت آموزش و پرورش و ۳۰ درصد ظرفیت مراکز آموزش عالی باید تغییر جهت داده و به سمت مهارت حرکت کند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سالانه یک ونیم میلیون نفر به مراکز فنی و حرفه ای وارد می شوند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.