دغدغه های جامعه قرآنی از زبان نخبگان / هنر ایجاد انس با قرآن

برگزاری همایش«رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» باعث ایجاد ارتباط و تعامل چهره ها و نخبگان قرانی با همدیگر و معرفی ظرفیت ها و استعدادهای قرآنی در بین عموم شهروندان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،برگزاری همایش«رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» باعث ایجاد ارتباط و تعامل چهره ها و نخبگان قرانی با همدیگر و معرفی ظرفیت ها و استعدادهای قرآنی در بین عموم شهروندان شد.
نوجوانان و جوانان قرآنی که دستاورد ۴۰ سال انقلاب اسلامی بودند در این همایش به خوبی و زیبایی توانستند در رشته های حفظ ، قرائت، مناجات، ابتهال و تواشیح استعدادهای خود را نشان دهند.
حضور چهره های ملی و بین المللی قرآن کریم همچون استاد محمد صادق زارعان، رحیم خاکی، رسول آزمایش، وحید غفران نیا و بسیاری دیگر از چهره های ممتاز ملی باعث شده بود این همایش قرآنی انعکاس و بازتاب بسیار خوبی در بین فعالان قرآنی کشور و عموم شهروندان داشته باشد.
در این گزارش برخی از چهره های پیشکسوت قرآنی تبریز به ارزیابی همایش «رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» پرداخته اند.
چهره های بین المللی قرآن کریم کیفیت همایش را افزایش داد
مرتضی فولادی یکی از فعالان قرآنی تبریز در گفت وگو با فارس با تاکید بر اینکه این همایش بسیار دقیق و از نظم خاصی برخوردار بود اظهار کرد: همایش قرآنی رویش های انقلاب آبروی قرآنی استان و کشور بود، حضور استاد رحیم خاکی و تلاوت بسیار زیبای این چهره بین المللی قرآن کریم به همراه سایر چهره های ملی و بین المللی کیفیت این همایش را چندین برابر افزایش داده بود.
مدرس قران کریم ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی این برنامه مخصوصا مدیریت موسسه مهدقرآن و عترت آذربایجان شرقی تصریح کرد: پخش مستقیم از شبکه سهند و نظم بی نظیر این همایش در خور تقدیر و تشکر است، این همایش بها دادن به قاریان، حافظان و فعالان عرصه قرآن کریم بود.
فولادی با ابراز رضایت از اجرای برنامه گروه تواشیح ادامه داد: اینکه در یک همایش عظیم قرآنی شاهد اجرای همزمان چند گروه تواشیح باشیم نشان از برنامه ریزی دقیق و طراحی با کیفیت محتوای همایش بود که نشان می داد عوامل اجرایی در برگزاری چنین همایش هایی تجربه های زیادی داشتند.
فعالان قرآنی در جامعه مظلوم هستند
مدیر موسسه قرآنی ثارالله با مقایسه حق الزحمه قاریان و حافظان قرآن کریم با بازیکنان فوتبال بیان کرد: فعالان قرآنی در جامعه ما مظلوم هستند، آنها حتی برای حضور در یک برنامه حق الزحمه ای درخواست نمی کنند ولی در مقابل بازیکنان فوتبال در یک نیم فصل قراردادهای میلیاردی می بندند و تازه مشاهده می شود که مصدوم بوده و بازی هم نکرده اند ولی هزینه های خود را دریافت می کنند بنابراین هدیه هایی که به حافظان و قاریان در این همایش اعطا شد نشان از توجه و بها دادن به آنها بود ولی در مقایسه با دستمزدهای برخی ورزشکاران و بازیگران عدد قابل توجهی نبود.
مدرس قرآن کریم اذعان داشت: هر چقدر به قاریان قرآن ارزش داده شود بهتر است، چرا که فعالان قرآنی که در قالب موسسات قرآنی فعالیت می کنند از بطن مردم هستند و خانواده ها درصدد هستند تربیت دینی و قرآنی خود را به فعالان قرآنی بسپارند.
محفل نورانی ۶ هزار نفره و احترام به تک تک مهمانان
یونس ملارسولی، مدیر موسسه قرآنی بیت القران تبریز یکی دیگر از فعالان قرآنی پیشکسوت تبریز است که ۴۰ سال است به فعالیت های قرآنی می پردازد وی به فارس گفت: به لطف الهی از ابتدای انقلاب در برنامه های قرآنی حضور دارم و به جرأت می توانم بگویم، این همایش در طی ۴۰ سال انقلاب بی نظیر بود.اینکه بتوان ۶ هزار نوجوان و جوان قرآنی را به همراه خانواده در یک محفل نورانی در کنار هم جمع کرد یک ظرفیت و تجربه چندین ساله کار اجرایی را می طلبد که عوامل برگزاری این همایش به خوبی آن را اجرا کردند.
وی، ابلاغ سلام و صلوات مقام معظم رهبری به جمع حافظان و قاریان قرآنی استان را نشان از اهمیت این رویداد عظیم قرآنی ذکر کرد و افزود: وقتی حجت الاسلام والمسلمین آل اشم نماینده ولی فقیه در استان پیام و عرض سلام مقام معظم رهبری را به شرکت کنندگان این همایش ابراز می کنند نشان می دهد مقام معظم رهبری از برگزاری این همایش اطلاع و رضایت داشته و از آن حمایت می کنند.
مدیر موسسه قرآنی بیت القران تبریز یکی از نقاط قوت این همایش را احترام به مهمانان ذکر کرد و یادآور شد: هر فردی که وارد سالن همایش می شد چه یک فرد مقام مسوول باشد، چه یک فرد و خانواده معمولی مورد احترام بود و این موضوع باعث اظهار رضایت شرکت کنندگان در همایش بود.
اعتبار همایش قرآنی جدا از اعتبار موسسات قرآنی است
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه هزینه های اختصاص یافته به موسسات قرآنی جدای از هزینه های برگزاری این همایش است، ادامه داد: اجرای هر برنامه جای خودش را دارد موسسات قرآنی نیز امکانات و اعتبارات خودشان را دارند، هفت سال پیش مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای موسسات قرآنی تخصیص داده شد و این روند هر سال ادامه دارد البته با توجه به وضعیت اقتصادی کشور مبلغ آن کمتر شده است ولی روند اختصاص اعتبار به موسسات قرآنی هر سال ادامه دارد.
وی با اشاره به جلسه دوستانه ای که با فعالان قرآنی داشت ادامه داد: در این جلسه به همکاران گفتم« هشت سال پیش در منطقه باغمیشه یک قطعه زمین به اتحادیه تشکل های قرانی اعطا شده است ولی ما هنوز نتوانسته ایم دور این زمین حصار بکشیم ولی آقای وظیفه شعاع مدیر موسسه مهدقرآن با شایستگی، لیاقت و اعتبار قرآنی خود توانست هزینه های همایش بزرگ قرآنی را از هزینه های فرا استانی تامین کند».
انقلاب قرآنی در روستای کجوار
ملارسولی ادامه داد: کدام یک از موسسات قرآنی می توانست در روستاها انقلاب قرآنی راه اندازی کند ولی موسسه مهدقرآن به خوبی توانسته است در روستای کجوار با روحیه جهادی مربیان و معلمان قرآنی انقلابی برپا کرده و چندین نفر حافظ قرآن تربیت کند، بنابراین بهتر است ما نیز دست به دست هم داده و آنها را حمایت کنیم تا روز به روز دامنه فعالیت های قرآنی در شهر بیشتر شود.
وی تصریح کرد: گردهمایی ۶ هزار نفری کاری بس سهل و آسان برای مهد قرآن است. اگر موسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان شرقی اراده کند، می تواند یک جمع ۶۰ هزار نفری از حافظان، قاریان و فعالان قرآنی را در کنار هم جمع کند.
برخی رفتارها از روی حب و بغض شخصی است
مدیر موسسه بیت القرآن تبریز با اذعان به اینکه برخی از متولیان و افرادی که مسوولیت های قرآنی دارند، از برگزاری چنین همایش های بزرگ قرآنی احساس خطر می کنند، اظهار داشت: متاسفانه برخی صحبت های مطرح شده از سوی برخی افراد هدایت شده است، چرا که در استان برخی مدیران کل از اجرای برنامه های قرآنی و اینکه نام برخی افراد قابل احترام بوده و نام آنها در محافل عمومی و در میان شهروندان شناخته شده است احساس خطر می کنند، بنابراین بعد از اجرای چنین برنامه های بزرگ و شایسته ای در صدد انتقاد و حاشیه سازی هستند.
متاسفانه مشاهده می شود هر فرد تنها خودش را در صحنه می بیند، خودخواهی ها ضربه زننده است و انسان را از مسیر اصلی فعالیت قرآنی دور می کند. مطمئنا در هر برنامه ای تعدادی افراد هستند که از کوچک ترین موارد در صدد حاشیه سازی بوده و انتقاد می کنند، ولی باید گفت، برخی نقدها و انتقادها به خاطر خدا نیست و از روی حب و بغض شخصی است، متاسفانه برخی از این رفتارها هدایت شده است.
فعال قرآنی شهر تبریز با اشاره به سختی های برگزاری چنین همایشی تصریح کرد:به عنوان مثال من اگر بخواهم یک همایش ۵۰۰ نفری برگزار کنم، باید از ۵۰ نفر اجازه بگیرم ولی همایش رویش های قرآنی با مدیریت خوب و پیگیری های زیاد عوامل اجرایی در کمال نظم و انسجام برگزار شد.
ملارسولی با اظهار ناراحتی از فعالیت برخی موسسات قرآنی گفت: برخی موسسات قرآنی به مهد کودک تبدیل شده اند و فقط به کسب سود و درآمد می اندیشند، آنها با دایر کردن موسسه قرآنی تنها به فکر یاد دادن چند بیت شعر و قصه به کودکان هستند و در کنار آن به آموزش چند سوره یا آیه قرآنی اکتفا می کنند و این روند قابل قبول نیست.
همایشی برای ارج نهادن به حافظان و قاریان قرآن کریم
عادل مهدوی، مدرس صوت و لحن و تجوید قرآن کریم نیز به خبرنگار فارس گفت: همایشی که با همکاری موسسات قرآنی و با محوریت و جدیت مهدقرآن و عترت آذربایجان شرقی برگزار شد بی بدیل ترین و بی نظیرترین همایش قرآنی در طی ۴۰ سال پیروزی انقلاب بود.
مدیر موسسه قرآنی حسین بن علی تبریز با بیان اینکه هدایای نقدی نشان از ارزش گذاری حافظان و قاریان بود، ادامه داد: یکی از نقاط قوت این همایش موضوع سطح بندی هدایای نقدی بود در کنار تندیس زیبایی که طراحی شده بود، سطح بندی هدایا از ۴۰۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان برای عزیزان حافظ و قاری قرآن کریم نشان از ارزش گذاری آنها بود.
موضوعی که بیشتر از همه موارد این فعال قرآنی تبریز را شگفت زده کرده بود تجلیل همزمان از ۴۷۷ حافظ و قاری قرآن کریم بود، بدون اینکه کوچک ترین بی نظمی صورت بگیرد، چنانچه می گوید: ۴۷۷ حافظ و قاری قرآن کریم به صورت همزمان در این همایش تجلیل شدند بدون اینکه کوچک ترین خللی به نظم و انسجام همایش وارد شود. بر خلاف بسیاری از برنامه ها و همایش هایی که با تاخیر برگزار می شود این همایش دقیقا راس ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و پخش مستقیم آن از شبکه استانی نشان از موفقیت و انسجام این همایش بود.
وی با مقایسه برگزاری این همایش و همایش های قبلی خاطرنشان ساخت: طی سال های قبل نیز همایش هایی برگزار شده بود ولی به جهت مالی ارزش گذاری چندان خوب و مناسبی برای حافظان و قاریان قرآن صورت نگرفته بود.متاسفانه ارزش گذاری به حافظان و قاریان قرآن کریم در حد یک کاغذ بوده و کلی ارائه آمار و ایجاد رزومه برای انجام کار بود و کوچک ترین خروجی مفیدی نداشت.
مدرس صوت و لحن قرآن کریم ادامه داد: ولی کوچک ترین و حداقل ترین خروجی همایش بزرگ، منسجم و منظم «رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» این بود که نونهالان، نوجوانان، قاریان و حافظان قرآن کریم قدیمی و جدید را در کنار هم و به صورت زیبا گردهم آورد و به صورت مالی نیز برای آنها ارزش گذاری کرد. مطمئنا این همایش با تمام زیبایی و ظرافت کاری هزینه بالایی در برداشت و متولیان این همایش از هیچ کمکی مضایقه نکردند.
مدیر موسسه قرآنی حسین بن علی تبریز با اشاره به اینکه هزینه این همایش قرآنی از اعتبار جامعه قرآنی استان تامین نشده بود، ابراز کرد: این همایش آبروی قرآنی تبریز و استان بود و آقای رحیم وظیفه شعاع مدیر موسسه مهدقرآن و عترت تبریز با شایستگی و اعتبار قرآنی خود هزینه این همایش را از منابع خارج از استان تامین کرده بود و همه ما به نوعی باید در پیشبرد اهداف چنین همایش ها و برنامه هایی نهایت تلاش خود را انجام دهیم.
وی در پایان صحبت های خود به ذکر این نکته بسنده کرد، افرادی که ارزش این کار بزرگ را می دانستند بهترین بهره و لذت معنوی را از آن کردند ولی برخی افراد نیز درصدد حاشیه سازی هستند که این موضوع ناشی از نقطه ضعف خودشان است.
گزارش از معصومه درخشان
انتهای پیام/۶۰۰۲۰/ س/ر
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،برگزاری همایش«رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» باعث ایجاد ارتباط و تعامل چهره ها و نخبگان قرانی با همدیگر و معرفی ظرفیت ها و استعدادهای قرآنی در بین عموم شهروندان شد.
نوجوانان و جوانان قرآنی که دستاورد ۴۰ سال انقلاب اسلامی بودند در این همایش به خوبی و زیبایی توانستند در رشته های حفظ ، قرائت، مناجات، ابتهال و تواشیح استعدادهای خود را نشان دهند.
حضور چهره های ملی و بین المللی قرآن کریم همچون استاد محمد صادق زارعان، رحیم خاکی، رسول آزمایش، وحید غفران نیا و بسیاری دیگر از چهره های ممتاز ملی باعث شده بود این همایش قرآنی انعکاس و بازتاب بسیار خوبی در بین فعالان قرآنی کشور و عموم شهروندان داشته باشد.
در این گزارش برخی از چهره های پیشکسوت قرآنی تبریز به ارزیابی همایش «رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» پرداخته اند.
چهره های بین المللی قرآن کریم کیفیت همایش را افزایش داد
مرتضی فولادی یکی از فعالان قرآنی تبریز در گفت وگو با فارس با تاکید بر اینکه این همایش بسیار دقیق و از نظم خاصی برخوردار بود اظهار کرد: همایش قرآنی رویش های انقلاب آبروی قرآنی استان و کشور بود، حضور استاد رحیم خاکی و تلاوت بسیار زیبای این چهره بین المللی قرآن کریم به همراه سایر چهره های ملی و بین المللی کیفیت این همایش را چندین برابر افزایش داده بود.
مدرس قران کریم ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی این برنامه مخصوصا مدیریت موسسه مهدقرآن و عترت آذربایجان شرقی تصریح کرد: پخش مستقیم از شبکه سهند و نظم بی نظیر این همایش در خور تقدیر و تشکر است، این همایش بها دادن به قاریان، حافظان و فعالان عرصه قرآن کریم بود.
فولادی با ابراز رضایت از اجرای برنامه گروه تواشیح ادامه داد: اینکه در یک همایش عظیم قرآنی شاهد اجرای همزمان چند گروه تواشیح باشیم نشان از برنامه ریزی دقیق و طراحی با کیفیت محتوای همایش بود که نشان می داد عوامل اجرایی در برگزاری چنین همایش هایی تجربه های زیادی داشتند.
فعالان قرآنی در جامعه مظلوم هستند
مدیر موسسه قرآنی ثارالله با مقایسه حق الزحمه قاریان و حافظان قرآن کریم با بازیکنان فوتبال بیان کرد: فعالان قرآنی در جامعه ما مظلوم هستند، آنها حتی برای حضور در یک برنامه حق الزحمه ای درخواست نمی کنند ولی در مقابل بازیکنان فوتبال در یک نیم فصل قراردادهای میلیاردی می بندند و تازه مشاهده می شود که مصدوم بوده و بازی هم نکرده اند ولی هزینه های خود را دریافت می کنند بنابراین هدیه هایی که به حافظان و قاریان در این همایش اعطا شد نشان از توجه و بها دادن به آنها بود ولی در مقایسه با دستمزدهای برخی ورزشکاران و بازیگران عدد قابل توجهی نبود.
مدرس قرآن کریم اذعان داشت: هر چقدر به قاریان قرآن ارزش داده شود بهتر است، چرا که فعالان قرآنی که در قالب موسسات قرآنی فعالیت می کنند از بطن مردم هستند و خانواده ها درصدد هستند تربیت دینی و قرآنی خود را به فعالان قرآنی بسپارند.
محفل نورانی ۶ هزار نفره و احترام به تک تک مهمانان
یونس ملارسولی، مدیر موسسه قرآنی بیت القران تبریز یکی دیگر از فعالان قرآنی پیشکسوت تبریز است که ۴۰ سال است به فعالیت های قرآنی می پردازد وی به فارس گفت: به لطف الهی از ابتدای انقلاب در برنامه های قرآنی حضور دارم و به جرأت می توانم بگویم، این همایش در طی ۴۰ سال انقلاب بی نظیر بود.اینکه بتوان ۶ هزار نوجوان و جوان قرآنی را به همراه خانواده در یک محفل نورانی در کنار هم جمع کرد یک ظرفیت و تجربه چندین ساله کار اجرایی را می طلبد که عوامل برگزاری این همایش به خوبی آن را اجرا کردند.
وی، ابلاغ سلام و صلوات مقام معظم رهبری به جمع حافظان و قاریان قرآنی استان را نشان از اهمیت این رویداد عظیم قرآنی ذکر کرد و افزود: وقتی حجت الاسلام والمسلمین آل اشم نماینده ولی فقیه در استان پیام و عرض سلام مقام معظم رهبری را به شرکت کنندگان این همایش ابراز می کنند نشان می دهد مقام معظم رهبری از برگزاری این همایش اطلاع و رضایت داشته و از آن حمایت می کنند.
مدیر موسسه قرآنی بیت القران تبریز یکی از نقاط قوت این همایش را احترام به مهمانان ذکر کرد و یادآور شد: هر فردی که وارد سالن همایش می شد چه یک فرد مقام مسوول باشد، چه یک فرد و خانواده معمولی مورد احترام بود و این موضوع باعث اظهار رضایت شرکت کنندگان در همایش بود.
اعتبار همایش قرآنی جدا از اعتبار موسسات قرآنی است
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه هزینه های اختصاص یافته به موسسات قرآنی جدای از هزینه های برگزاری این همایش است، ادامه داد: اجرای هر برنامه جای خودش را دارد موسسات قرآنی نیز امکانات و اعتبارات خودشان را دارند، هفت سال پیش مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای موسسات قرآنی تخصیص داده شد و این روند هر سال ادامه دارد البته با توجه به وضعیت اقتصادی کشور مبلغ آن کمتر شده است ولی روند اختصاص اعتبار به موسسات قرآنی هر سال ادامه دارد.
وی با اشاره به جلسه دوستانه ای که با فعالان قرآنی داشت ادامه داد: در این جلسه به همکاران گفتم« هشت سال پیش در منطقه باغمیشه یک قطعه زمین به اتحادیه تشکل های قرانی اعطا شده است ولی ما هنوز نتوانسته ایم دور این زمین حصار بکشیم ولی آقای وظیفه شعاع مدیر موسسه مهدقرآن با شایستگی، لیاقت و اعتبار قرآنی خود توانست هزینه های همایش بزرگ قرآنی را از هزینه های فرا استانی تامین کند».
انقلاب قرآنی در روستای کجوار
ملارسولی ادامه داد: کدام یک از موسسات قرآنی می توانست در روستاها انقلاب قرآنی راه اندازی کند ولی موسسه مهدقرآن به خوبی توانسته است در روستای کجوار با روحیه جهادی مربیان و معلمان قرآنی انقلابی برپا کرده و چندین نفر حافظ قرآن تربیت کند، بنابراین بهتر است ما نیز دست به دست هم داده و آنها را حمایت کنیم تا روز به روز دامنه فعالیت های قرآنی در شهر بیشتر شود.
وی تصریح کرد: گردهمایی ۶ هزار نفری کاری بس سهل و آسان برای مهد قرآن است. اگر موسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان شرقی اراده کند، می تواند یک جمع ۶۰ هزار نفری از حافظان، قاریان و فعالان قرآنی را در کنار هم جمع کند.
برخی رفتارها از روی حب و بغض شخصی است
مدیر موسسه بیت القرآن تبریز با اذعان به اینکه برخی از متولیان و افرادی که مسوولیت های قرآنی دارند، از برگزاری چنین همایش های بزرگ قرآنی احساس خطر می کنند، اظهار داشت: متاسفانه برخی صحبت های مطرح شده از سوی برخی افراد هدایت شده است، چرا که در استان برخی مدیران کل از اجرای برنامه های قرآنی و اینکه نام برخی افراد قابل احترام بوده و نام آنها در محافل عمومی و در میان شهروندان شناخته شده است احساس خطر می کنند، بنابراین بعد از اجرای چنین برنامه های بزرگ و شایسته ای در صدد انتقاد و حاشیه سازی هستند.
متاسفانه مشاهده می شود هر فرد تنها خودش را در صحنه می بیند، خودخواهی ها ضربه زننده است و انسان را از مسیر اصلی فعالیت قرآنی دور می کند. مطمئنا در هر برنامه ای تعدادی افراد هستند که از کوچک ترین موارد در صدد حاشیه سازی بوده و انتقاد می کنند، ولی باید گفت، برخی نقدها و انتقادها به خاطر خدا نیست و از روی حب و بغض شخصی است، متاسفانه برخی از این رفتارها هدایت شده است.
فعال قرآنی شهر تبریز با اشاره به سختی های برگزاری چنین همایشی تصریح کرد:به عنوان مثال من اگر بخواهم یک همایش ۵۰۰ نفری برگزار کنم، باید از ۵۰ نفر اجازه بگیرم ولی همایش رویش های قرآنی با مدیریت خوب و پیگیری های زیاد عوامل اجرایی در کمال نظم و انسجام برگزار شد.
ملارسولی با اظهار ناراحتی از فعالیت برخی موسسات قرآنی گفت: برخی موسسات قرآنی به مهد کودک تبدیل شده اند و فقط به کسب سود و درآمد می اندیشند، آنها با دایر کردن موسسه قرآنی تنها به فکر یاد دادن چند بیت شعر و قصه به کودکان هستند و در کنار آن به آموزش چند سوره یا آیه قرآنی اکتفا می کنند و این روند قابل قبول نیست.
همایشی برای ارج نهادن به حافظان و قاریان قرآن کریم
عادل مهدوی، مدرس صوت و لحن و تجوید قرآن کریم نیز به خبرنگار فارس گفت: همایشی که با همکاری موسسات قرآنی و با محوریت و جدیت مهدقرآن و عترت آذربایجان شرقی برگزار شد بی بدیل ترین و بی نظیرترین همایش قرآنی در طی ۴۰ سال پیروزی انقلاب بود.
مدیر موسسه قرآنی حسین بن علی تبریز با بیان اینکه هدایای نقدی نشان از ارزش گذاری حافظان و قاریان بود، ادامه داد: یکی از نقاط قوت این همایش موضوع سطح بندی هدایای نقدی بود در کنار تندیس زیبایی که طراحی شده بود، سطح بندی هدایا از ۴۰۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان برای عزیزان حافظ و قاری قرآن کریم نشان از ارزش گذاری آنها بود.
موضوعی که بیشتر از همه موارد این فعال قرآنی تبریز را شگفت زده کرده بود تجلیل همزمان از ۴۷۷ حافظ و قاری قرآن کریم بود، بدون اینکه کوچک ترین بی نظمی صورت بگیرد، چنانچه می گوید: ۴۷۷ حافظ و قاری قرآن کریم به صورت همزمان در این همایش تجلیل شدند بدون اینکه کوچک ترین خللی به نظم و انسجام همایش وارد شود. بر خلاف بسیاری از برنامه ها و همایش هایی که با تاخیر برگزار می شود این همایش دقیقا راس ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و پخش مستقیم آن از شبکه استانی نشان از موفقیت و انسجام این همایش بود.
وی با مقایسه برگزاری این همایش و همایش های قبلی خاطرنشان ساخت: طی سال های قبل نیز همایش هایی برگزار شده بود ولی به جهت مالی ارزش گذاری چندان خوب و مناسبی برای حافظان و قاریان قرآن صورت نگرفته بود.متاسفانه ارزش گذاری به حافظان و قاریان قرآن کریم در حد یک کاغذ بوده و کلی ارائه آمار و ایجاد رزومه برای انجام کار بود و کوچک ترین خروجی مفیدی نداشت.
مدرس صوت و لحن قرآن کریم ادامه داد: ولی کوچک ترین و حداقل ترین خروجی همایش بزرگ، منسجم و منظم «رویش های قرآنی انقلاب اسلامی» این بود که نونهالان، نوجوانان، قاریان و حافظان قرآن کریم قدیمی و جدید را در کنار هم و به صورت زیبا گردهم آورد و به صورت مالی نیز برای آنها ارزش گذاری کرد. مطمئنا این همایش با تمام زیبایی و ظرافت کاری هزینه بالایی در برداشت و متولیان این همایش از هیچ کمکی مضایقه نکردند.
مدیر موسسه قرآنی حسین بن علی تبریز با اشاره به اینکه هزینه این همایش قرآنی از اعتبار جامعه قرآنی استان تامین نشده بود، ابراز کرد: این همایش آبروی قرآنی تبریز و استان بود و آقای رحیم وظیفه شعاع مدیر موسسه مهدقرآن و عترت تبریز با شایستگی و اعتبار قرآنی خود هزینه این همایش را از منابع خارج از استان تامین کرده بود و همه ما به نوعی باید در پیشبرد اهداف چنین همایش ها و برنامه هایی نهایت تلاش خود را انجام دهیم.
وی در پایان صحبت های خود به ذکر این نکته بسنده کرد، افرادی که ارزش این کار بزرگ را می دانستند بهترین بهره و لذت معنوی را از آن کردند ولی برخی افراد نیز درصدد حاشیه سازی هستند که این موضوع ناشی از نقطه ضعف خودشان است.
گزارش از معصومه درخشان
انتهای پیام/۶۰۰۲۰/ س/ر
پرسش و پاسخ در
دغدغه های جامعه قرآنی از زبان نخبگان / هنر ایجاد انس با قرآن
گفتگو با هوش مصنوعی