فرسودگی بافت‌های شهری خراسان جنوبی؛ کانون آسیب‌های اجتماعی



به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی صبح چهارشنبه در ستاد بازآفرینی شهری استان اظهار کرد: بافت های تاریخی و فرسوده در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرند.

وی ادامه داد: در بافت های تاریخی و فرسوده شهری، به زیرساخت ها و خدمات کمتر توجه شده که این موضوع زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی است و برخی از این مناطق به محل تجمع افراد معتاد تبدیل شده است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در این راستا باید با برنامه ریزی مناسب، دسترسی به خدمات مراقبتی و حمایتی را در این مناطق فراهم کنیم.

وی بیان کرد: وقتی در مناطق کمتر برخوردار خدمات ارائه نمی شود، کلونی های آسیب زا شکل می گیرند و افرادی که توان اجاره مسکن در مناطق برخوردار را ندارند، به این محلات مهاجرت می کنند و این مسئله تنوع فرهنگی، زبانی و اجتماعی را افزایش داده و چالش های خاصی ایجاد می کند.

استاندار بر لزوم توجه همزمان به زیرساخت، مقاوم سازی، ایمن سازی و توسعه فضای سبز در بافت های فرسوده تأکید کرد.

هاشمی گفت: اقدامات ماندگار و مؤثری باید انجام شود، زیرا این مناطق محل زندگی تعداد زیادی از خانواده هاست، لذا باید با برنامه ریزی مناسب برای سال ۱۴۰۴، محلات هدف بازآفرینی در بیش از ۱۵ شهر استان را شناسایی کرده و طرح های توسعه را در این مناطق اجرا کرد.

به گفته وی؛ حتی در طرح نهضت ملی مسکن نیز می توان با تمرکز بر این مناطق، مسکن مقاوم تری احداث کرد که باعث جلوگیری از مهاجرت و آسیب های اجتماعی شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فرسودگی بافت‌های شهری خراسان جنوبی؛ کانون آسیب‌های اجتماعی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.